Mendoni sikur Shqiperia te hynte ne kampionatin boteror dhe endra behej realitet ...
Ju si tifoz futbolli me ke askuader do te ishit tifoz me SHQIPERIN apo me skuadren qe keni qene ne vite "Brazil Gjermani etj?????
Mendoni sikur Shqiperia te hynte ne kampionatin boteror dhe endra behej realitet ...
Ju si tifoz futbolli me ke askuader do te ishit tifoz me SHQIPERIN apo me skuadren qe keni qene ne vite "Brazil Gjermani etj?????
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
Po per Shqiperine do te ishim o Albi,se s`di si mund te jet njeri per te huajin e jo per te vetin.
Po ti thuaj a do ta perjetojme i here e te kemi ekipin kombetar ne nje kampionat europian a boterore.
sa mendonke ti o albi
mos mendo kaq shume ore se do dalim kampione bote
proud 2 be me, the eagle's son
Postuar më parë nga Albi
O Albi ca o ajo pytje re me cin do jeni thot se na flliqe fare me Shqiprin mer sic jemi akoma der sa te vdesim Forca Shqiperia do te therresim Shqipri Shqipri
Endrra me sy hap kur te hyje Shqiperia ne Kampjonatin Boteror .
Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 14-03-2007 më 16:08
Kandili 1Po per Shqiperine do te ishim o Albi,se s`di si mund te jet njeri per te huajin e jo per te vetin.Po ti thuaj a do ta perjetojme i here e te kemi ekipin kombetar ne nje kampionat europian a boterore.
e hapa kete teme se mu kujtua pak flamuri dhe tifozet qe e ndjekin ekipin kombetar e mbaj mend ne nje nga pjeset e top-show dhe me beri pershtypje se shumica ishin Kosovar
prandaj dhe doja te dija sa difoz do kishte ketu brenda kufirit.pa ofendim pe Kosoven se dhe ju SHQIPTAR JENI![]()
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
eh kur te marrim dhe drejtimin e bashkimit europian sa mire do jete
Ehhhh sikur shqiptaret t'i kene endrrat pak me te vockela, do te kishim arritur dicka!Postuar më parë nga goldian
My silence doesn't mean I am gone!
Sigurisht qe do isha me Shqiperin por vall a do ndodhte ndonjehere ?!
Ndoshta kur ne te kemi ik nga kjo bote, ndoshta e perjetojn niprit tan![]()
sikur raul dhe robinjo me gutin te luanin ne shqiperiPostuar më parë nga Davius
![]()
Gjerat kur nuk i ke i vlereson, sepse nese nje dite te behen perditshmeri ju humb efekti dhe lezeti. Prandaj, edhe motoja e jete eshte: mos lejo qe monotonia/perditshmeria te te udheheq, por beru ti, ai qe manipulon me to. Kjo eshte e njejte me Shqiperine, do te ishte dicka euforike nje plasman ne nje boteror apo evropian, por nese boteroret apo evropianet do te perseriteshin si telenovelat spanjolle, nuk do te kishte nje eufori te tille ne vazhdimesi.
My silence doesn't mean I am gone!
Krijoni Kontakt