Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 27 prej 27
    shtrige..e..mire Maska e prettyshkodrane
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Vendndodhja
    larg shkodres
    Postime
    157
    Me terheku kjo teme sapo e pava..
    ndoshta kam me dal edhe une nga tema por po jam mendimin tim...
    KOhet sot kane ndryshuar shume,edhe pak me shume ajo barazia ne mes femres edhe mashkullit vjen e rritet..
    UNe jetoj ne usa edhe hasem shume here me fuqine e femres mbi mashkullin ketu,gje qe me pelqen sepse edhe femra eshte nje njeri qe mund te eci shume perpara me intiligjencen edhe dhuntite qe i ka dhane zoti...Po ta shikosh ne vendin tone femra asht nje gje qe vlen per punet e shpise,per femijet edhe gjera qe nje grua i takon mi ba...
    Une gjithmone kam pase nje respekt te vecante per
    Znj Jozefina Topalli (nen kryetaren e kuvendit popullor)sepse gjithmone ka qite ne pah femren e forte edhe te vendosur per hapat qe po hedh....por fatkeqesisht kur kam shprehur simpatine per te,shume njerez,jo vetem te thjeshte por edhe intelektuale edhe gazata e revista kane thane qe asaj i kishte taku me mire roli i gruas tipike shqiptare se te beje ashtu..
    Pse ndodhe kjo? per mendimin tim sepse ne jemi akoma injoranta ne kete pikpamje.......
    me falni se u zgjata shume,po deri diku deshta me e qite aty ku e kam kuptu temen une...
    Une jam 100% dakort me kene barazi mes femres dhe mashkullit...sepse edhe zoti kur ka ba Even edhe Adamin i ka ba te njejte pa asnje ndryshim.....
    ky ishte mendimi im personal ne lidhje me kete teme shume te lezetshme
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga prettyshkodrane : 17-11-2002 mė 09:47
    SA HERE LARG TEJE DO JEM
    GJITHMONE NE ZEMER DO TE KEM
    NESE DO KEM CA PIKA LOT NE SY
    DIJE SE ATO JANE LOT MALLI PER TY....

i/e regjistruar Maska e The Hobbit
    Anėtarėsuar
    27-08-2002
    Postime
    211
    E verteta eshte se te dy sekset kane vlerat e vecanta te tyre.
    Secili prej tyre ka pjeset e dobta dhe pjeset superiore te tij.
    Qe te nxjerrim perfundimin se mashkulli eshte me superior se femra kjo nuk eshte e veshtire, mjafton qe ti hedhesh syte realitetit perreth. Fakti qe egziston nje gje e tille per mendimin tim shpjegohet me menyren dhe radhen me te cilen (nese do donit ta shihnit nga ky kendveshtirm) njeriu erdhi ne egzistence.

Bibla sqaron se Perendia me perpara krijoi burrin (Adamin), sipas shembellimit dhe ngjashmerise se tij.
    Me pas u krijua gruaja, dhe kjo per shkak se do te ishte nje ndihme e nevojshme per burrin (nje lloj ngushellimi si te themi).
    Keshtu pra gruaja ne hirearkine e saj eshte me e ulet sepse Perendia i dha nje rol te tille (e megjithate para Perendise burri dhe gruaja jane njesoj, Ai i do me te njejten dashuri)
    Por gruas iu dha "pushtet", qe te jete objekti kruyesor i riprodhimit, pra te rikrijonte perseri jeten dhe kjo perseri nuk u be pa prezencen e burrit. Pra duket se rolet e tyre kompesonin njera tjetren.
    Nga ana tjeter gruaja u krijua prej brinjes se burrit jo pa shkak.
    Nuk u krijua as prej kokes se tij qe ajo te ishte mbi pushtetin e tij, nuk u krijua as prej kembeve ne menyre qe ajo te ishte e shkelur dhe e shtypur, por u krijua pikerisht prej brinjes.
    Pozicioni i vecante i brinjes prane zemres ka kuptimin e saj alegorik .
    Perendia e krijoi prej kesaj pjese prane zemres ne menyre qe burri ta donte ate...
    Por me pas pas renies se njeriut gjerat ndryshuan teresisht...
    pozicionet e tyre u ngaterruan...rebelimi i te dyjave paleve u shfaq ne egzistence..
    Secila perj tyre deshironte te ishte superiore ndaj tjetres....
    eh dhe me pas perfundimet i dime vete...
    Eshte ky nje kendveshtrim ku mund te themi shume dhe mund te gjejme diku fillin dhe fundin e gjithe ketij "lemshi".

Do doja tju kerkoja ndjese nese temes i dhashe nje drejtim qe ndoshta shume nuk do te jen dakord, por nese dikujt i pelqen do tju lutesha ta shihnim edhe nga ky kendveshtim...

Me respekt The Hobbit.
    Give light and the darkness will disappear of itself.
    Erasmus (d. 1536)

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,039
    Postimet nė Bllog
    22
    Nje nga kenaqesite me te medha per mua si mashkull, eshte fakti qe nuk jam femer.

No comment.
    "Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Jam dakort me Nikon..me mire eshte te dashurosh seksin tjeter sepse do te jetosh me to gjithe jeten. Ky emisioni "War of the Roses'' me duket kot fare. Pse gjithmone duhet te shajme seksin tjeter dhe te ngrejme nivelin e seskit qe jemi?? Dua pergjigje!!!

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Oh sa te mire jeni te gjithe

Emisioni eshte tip konkursi ne te cilin marrin pjese nje telefonuese femer, dhe nje telefonues mashkull. Ju behen pyetje rreth sportit, muzikes, jetes, etj etj dhe kush gjen me shume pyetje fiton nje udhetim ose dicka e tille. Pra kuptimi i Luftes se Trendafilave sic e shpjegova dhe me pare nuk eshte Lufta me Shpata. Por meqenese ne shqiptaret e kemi ose te gjithen (sherr me grushta) ose hic fare (mize koke ulur) nuk mund ta shpjegoj dot vijen e mesme te kesaj loje.

E hodha ne forum si teme per te ngacmuar pak intelektin tuaj si dhe per te ndihmuar njeri tjetrin ne hapjen e horizonteve ne fushat e pa njohura qe mund te kemi kundrejt sekseve.

Nuk ngacmoi njeri sic duket ose me mire ju ngacmoi ne vena te tjera.

Pershendetje!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Po bredh ne koken tende tani!
    Postime
    1,269
    Hahahahahaahha Fiori.
    I dergova nje E-mail sot, ma merr mendja do e degjish neser ne radio comentin qe i kam shkruar. Loja luhet nga ora 7:15-7:30. Degjojeni.

yells `aziz! light!` Maska e AsgjėSikurDielli
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    the black light
    Postime
    1,786
    Komenti im do ishte Nenshkrimi im.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •