Me terheku kjo teme sapo e pava..
ndoshta kam me dal edhe une nga tema por po jam mendimin tim...
KOhet sot kane ndryshuar shume,edhe pak me shume ajo barazia ne mes femres edhe mashkullit vjen e rritet..
UNe jetoj ne usa edhe hasem shume here me fuqine e femres mbi mashkullin ketu,gje qe me pelqen sepse edhe femra eshte nje njeri qe mund te eci shume perpara me intiligjencen edhe dhuntite qe i ka dhane zoti...Po ta shikosh ne vendin tone femra asht nje gje qe vlen per punet e shpise,per femijet edhe gjera qe nje grua i takon mi ba...
Une gjithmone kam pase nje respekt te vecante per
Znj Jozefina Topalli (nen kryetaren e kuvendit popullor)sepse gjithmone ka qite ne pah femren e forte edhe te vendosur per hapat qe po hedh....por fatkeqesisht kur kam shprehur simpatine per te,shume njerez,jo vetem te thjeshte por edhe intelektuale edhe gazata e revista kane thane qe asaj i kishte taku me mire roli i gruas tipike shqiptare se te beje ashtu..
Pse ndodhe kjo? per mendimin tim sepse ne jemi akoma injoranta ne kete pikpamje.......
me falni se u zgjata shume,po deri diku deshta me e qite aty ku e kam kuptu temen une...
Une jam 100% dakort me kene barazi mes femres dhe mashkullit...sepse edhe zoti kur ka ba Even edhe Adamin i ka ba te njejte pa asnje ndryshim.....
ky ishte mendimi im personal ne lidhje me kete teme shume te lezetshme
Krijoni Kontakt