Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 70
    i/e regjistruar Maska e Shėn Albani
    Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Postime
    899
    posa te kem kohe do t“isjelle disa cudira tjera se i ka porositur ****** Northerbardi.
    Une te kuptoj se kur nuk mund ta arsyetosh perversionin, atehere ke te drejte edhe te deshprohesh, po nuk ke te drejte te ofendosh ate qe per kete histori nuk ka aspak faj, ai vetem po ta rikujton dhe ofendimet e tua duhet drejtuar nga prodhuesit e kesaj historie, e jo perfolesve te saj.

Une nuk kam trilluar asnjehere,
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga huggos : 16-11-2002 mė 13:40

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    finland
    Postime
    120
    ALLAHU TE SHPERBLEFT VELLA NORTHEBARD.

TASH PER TY *****ALBANI ******* TI NUK KE KURGJE QE TE NA NXIRESH PARA SYVE SE NE KETE E DIM MORE DJAL NA LE TI NEVE REHAT NE KETE ERESIR DHE SHPIJE TI VETEN TENDE NE DRIT SE NE FUND TE FUNDIT DOTE MARRIM VESH SE CILET QEM NE DRIT E CILET NE ERESIR.
    MBETSH ME TE MIRRA
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga huggos : 16-11-2002 mė 13:41

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    finland
    Postime
    120
    NJE FJAL PER MODERATORET: A JAN TE GJITH MUSLIMANET QE MBYESIN GJYSMEN E BOTES UN NUK E DI KJO QE VETEM VENDIMI IM SE NUK FOLI PER TE TJERET (POR DUHET TE JEN TE NJE MENDIMI SI UN),DHE TJETRA THUA SE JU JENI TE MBANI RREGULL DHE MI FSHINI DISA SHKRIME TE MIJA SE NA QENKAN OFENDUESE JU MORRE SHIHNI SHKRIMET E KETI ***** APO NUK DONI TI SHIQONI.NJE PYETJE TJETER MA SHUM I FRIGOHENI JU TE KRIJUARIT APO KRIJUESIT NESE KRIJUESIT ATEHER OFENDIMET QE BEHEN NDERMJET NEVE NUK JAN TE MEDHA SAQ ATO QE I BEHEN ATI(ALLAHUT s.w.t.) APO PEJGAMBERVE, EDIN UN SE JU NUK KENI KONSIDERAT AQ SHUM PER NE TE BESIMIT ISLAM POR SADO BENE NJEFAR MASKE DHE MOS U QPLONI PER SE TEPERMI.KJO QE VETEM NJE PROPOZIM I IMI DHE NJE KESHILL PO JU JAP SI NJE BASHKEVENDAS LYPNE DREJTESIN DHE BENU TE BINDUR SE DREJTESIA DOTE JU GJEJ JUVE.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga huggos : 16-11-2002 mė 13:43

i/e regjistruar Maska e huggos
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Shuaib1,

Me vjen keq, por nuk jam ne gjendje te te pergjigjem. Megjithate te falenderoj per emailn qe me dergove per te raportuar ofendimet ketu.

Do te me vije keq, por do te kerkoj dhe mendimin e te tjereve dhe do te jem i detyruar ta mbyllim kete teme. Nese nuk kemi mundesi te diskutojme... atehere le te mos diskutojme. Por nese nuk bashke-diskutojme nuk kemi forum, por dicka tjeter.

Duke kerkuar mirekuptimin e te gjitheve

krejt miqesisht,
    huggos
    detyra ime ėshtė qė me gjithė fuqinė time t'i shėrbej kėtij brezi; duke bėrė kėshtu, njėkohėsisht, kam dhėnė kontributin tim mė tė mirė edhe pė brezin e ardhshėm... - george mueller

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Stamboll
    Postime
    115

I shenjti Alban

Mire qe paskam ardhur ne kohe dhe e lexova te plote postimin tend. Prej meje qe banoj ne Turqi s'mund te pritet tjeter gje he? hahahahaha ke te drejte. Nuk e di a e ke pare filmin Skenderbeu po me siguri duhet ta kesh pare se filmat dhe literatura shkollore duket se jane gjithēka qe perbejne formimin tend intelektual. Ne nje skene te ketij filmi nje turk me nje goxha lekure deleje mbi shpine shfaqet ne nje sfond ku duket deti dhe ne nje qoshe ndodhet nje statuje e lashte e nje femre lakuriq. Turku i eger ngre harkun dhe godet statujen me nje shigjete dhe ne nje moment te tille ekstaze duke u zgerdhire ai hap gojen ku s'i kane mbetur as gjysma e dhembeve. Besoj se s'eshte nevoja te te shpjegoj sepse kam besim te niveli yt mendor se kjo skene simbolizon perplasjen e civilizimit "europian" me barbarine "aziatike". E keqja eshte se turqit siē "kane qene" atehere akoma ashtu kane mbetur, kaninale te eger e barbare te pagdhendur. Kjo e keqe me eshte ngjitur dhe mua keshtuqe fatkeqesisht edhe mua nganjehere me kap kanibalizmi dhe leshoj fjale te pamenduara ndaj nje personaliteti si ti qe perfaqeson perparimin e kulturen. Me kete rast desha te te kerkoj falje duke marre mbrapsht ato qe shkrova heren tjere, dhe them qe ti nuk je idiot e shkuar idiotit.

Megjithate nuk heq dore nga konstatimet qe kam bere per menyren se si debaton (gje qe ēuditerisht te paska djegur) madje dua t'u shtoj ketyre edhe shembullin e fundit qe ti e jep vete duke pretenduar qe asnjehere nuk ke trilluar nderkohe qe une kurre nuk te kam fajesuar me trillim dhe shtremberim faktesh. Une te kritikova thjesht per faktin qe kurre nuk i sheh arsyetimet qe bejne te tjeret per te te sqaruar dhe nuk u pergjigjesh atyre por kembengul ne faktet te cilat askush nuk i mohon.

Duke vene re qe ke pak veshtiresi ne te kuptuar marr guximin te te lutem qe kur te lexosh postimet e te tjereve te jesh pak me i kujdesshem. Ketij postimi mund t'i kushtosh vemendje pa frike se nuk permban ofendime perveē ca talljeve te vogla qe po te mos i lexosh me shume se nje here veshtire se mund t'i kuptosh.
    What is it that we're waiting for?
    Looking forward to, preparing for?
    Life kicks us in the teeth
    Yet something makes us crawl back for more

Blood and tears upon the altars of our lives we shed
    Blood and tears until the sweet release we share in death
    Hours like days, weeks feel like years
    Decades of Tears
    Yet somehow everything seems so worthwhile
    For a moment

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Pse te gjithe muslimanet sulmoni Albanin?!
    Pse nuk pergjigjeni ne nje menyre korekte dhe me fakte te demantoni ato te cilat ai i shkruan?
    Me sa e shof ai merr citime nga psh ALBISLAMI etj e une nuk kuptoj se pse nuk jeni me toérues?

Pse keni frike nga keto qe ai i shkruan?
    A nuk keni metoda tjera te pergjigjeni pervecse ta sulmoni e disa edhe ta shani?

Vertete mendoni se jeni muslimanė nese veproni keshtu?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Stamboll
    Postime
    115
    Nuk ka kush frike nga ato qe shkruan albani jo. As nuk i mohon njeri ato. Me gjithe qejf do te donim te diskutonim mbi to pa ofenduar njeri tjetrin. Por nese debati degjeneron nuk faji i muslimaneve por faji i albanit se ai nuk di te diskutoje si njeri. Ai nuk vjen te thote qe ore ne historine e Islamit kane ndodhur keto e keto, si ka mundesi ose si i shpjegoni ju keto? Askush nuk do ta shante po te sillej keshtu. Po ai ia ka mbushur mendjen vetes se di gjithēka, edhe me shume se muslimanet vete dhe qellimi i tij eshte te vije e te na i shese ketu ato gjykimet e tij bajate. Megjithate muslimanet jane treguar teper te durueshem ndaj tij dhe per shume ēeshtje e kane marre seriozisht dhe i kane kthyer pergjigje duke e sqaruar por ai s'do t'ia dije aspak dhe kurre nuk u pergjigjet argumenteve por po ne nje vrime i bie fyellit. E ketu s'mbetet me vend per tolerance.
    What is it that we're waiting for?
    Looking forward to, preparing for?
    Life kicks us in the teeth
    Yet something makes us crawl back for more

Blood and tears upon the altars of our lives we shed
    Blood and tears until the sweet release we share in death
    Hours like days, weeks feel like years
    Decades of Tears
    Yet somehow everything seems so worthwhile
    For a moment

Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Postime
    899
    Une nuk kam sjellur gje te keqe, pos historise se vertete te profetit. Sulmet dhe ofendimet tregojne se keta nuk e dojne te verteten, ose dijne por nuk dojne ta dijne edhe te tjeret.

Si mund keta t“i kundershtojne ato fakte kur autori eshte shkencetar arab dhe flet te verteten. Keta nuk mirren me ato, por mirren me mua, e pse ? PSe ato vrasje i solla ketu, e nuk i drejtohen albislamit dhe njeriut qe ka kryer fakultet ne A'rabi dhe nuk turperohet nga veprat e profetit!!!

Krejt pezmi juaj deshmon se ju keni turp per ato vepra te profetit, ndryshe nuk mund te shpjegohet, sepse asnjeri seriozisht nuk u mor me ato vrasje, por u moret me mua!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    pėrjashtuar
    Postime
    1,008
    Shen Albani

Cilesim me te drejte e me te bukur se te ka cilesuar northernbard-i nuk ka. Ti edhe ashtu nuk i rrespekton e as nuk i merr ne dore mendimet tona. Kjo shihet se deri tash nuk i ke pranuar askujt asgje por ke vazhduar me ate avazin tend te vjeter.

Une di se c'je duke pritur ti. Ti pret bashkemendimtare. Pret ose bashkemendimtare apo disa qengje te verdhe ashtu qe te mund te lozish me ta sic ta ka qejfi.
    klipp&klar

Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Postime
    899
    Norcali,
    per mua ishin cudira, te them sinqerisht une jam habitur nga ajo!!!
    Une i pranoje argumentet kur jane me baze, por une nuk mund te pranoje dicka te pabaze. ****
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga huggos : 18-11-2002 mė 01:49

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fillon Kreshma e Madhe
    Nga I KTHYERI nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 28-02-2023, 01:24
  2. Adem Demaēi
    Nga lum lumi nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  3. Nje pyetje rreth krishterimit ...
    Nga Gostivari_usa nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 23-11-2006, 08:19
  4. Emrat Ilire
    Nga Leila nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 12-05-2006, 20:33
  5. Qellimi i perjetshem i Zotit per njeriun
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 31-05-2005, 07:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •