Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 36

Tema: Pa Fjale !!!

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Citim Postuar mė parė nga Clauss
    dikush ka thene qe "shok i vertete eshte ai me te cilin nje moment heshtjeje/qetesie nuk eshte nje moment frike". shume shume e vertete, jashtezakonisht e nevojshme. i ketij mendimi jam une.
    me sa shoh gjithe te tjeret jane te teorise "o do zihemi o do beep".
    me ke lexuar mendjen
    cfare e ben me te bukur eshte se kur fillon te flasesh pas nje heshtje - nuk e ndjen veten fare (te merzitur) bile eshte e kunderta....ndjehesh me shum e fryre nga muhabetet qe keni bere bashke :P edhe pse ke qene ne heshtje
    How can she fall, if there is no one there to catch her

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    nė realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    Citim Postuar mė parė nga SaS
    " Si jane bisedat ndermjet te dashureve, a ju ka ndodhur ndonjher te mbesni pa muhabet (pa fjale)".si keni vepruar ne kete moment ???
    Vendosa librin mbi pantallona, cfare t'i thosha une i shkreti... pantalloni fliste vet. Me beri me turp pash Zotin se u perzdridhte dreqi

Citim Postuar mė parė nga SaS
    " Si jane bisedat ndermjet te dashureve, a ju ka ndodhur ndonjher te mbesni pa muhabet (pa fjale)".si keni vepruar ne kete moment ??? iu pershendes !!!

Puthja te nxjerr nga situata, edhe e shijon me maksimum ate puthje, sepse e di qe po i largove buzet, sdo keshe asnje muhabet per te bere, ndaj me mire.. rri aty me buze te ngjitura.

vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365
    bisedat mes te dashurve jane si gjithe bisedat e tjera nuk besoj se kane ndonje ndryshim. sic do gjesh nje teme bisede me shoqerine do gjesh edh eme te dashurin se besoj se me te dashurin do besh biseda shume me ndryshe. i vetmi ndryshim eshte se mund ti thuash shpesh ose rralle here te dua ose te kam xhan gje qe me shoqerine nuk ndodh............ kur ngelesh pa fjale heshtja eshte me mire ......... sesa te flasesh dicka kot
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

KORCARE 4 EVER Maska e zhorzhi
    Anėtarėsuar
    09-01-2007
    Vendndodhja
    atje ku lindja e diellit te jep nje shprese te re....
    Postime
    610
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Nje moment heshtjeje mund te egzistoje edhe nese,fjala bie,partnerja me drejton nje arme ne balle dhe me thote...-o ler rakine,ose ta zbraza ballit...vertet e dua dhe me do,por kam frike se ajo arma mund te jete e mbushur,gjithashtu,ajo ka frike se mos pa dashje,ka ulur siguresen
    ke te drejte mik......

se ne kete kohe jane shtuar ne qarkullim edhe armet pa leje,

se meqe ra fjala ti ke patente dhe leje qarkullimi per tankun?

mendoj se midis 2 te dashuruarve,ka gjithmone nje moment,

ku mbetesh pa fjale.......dhe te gjitha mund ti kuptosh me nje veprim.
    dont worry be happy

gjithmone e me larg
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    Ne rrime pa fjale kur jemi te zene dhe po nuk u afrua ai i pari une s'afrohem qamet, ose kur na ka mbetur qejfi me ndonje gje, ose kur ai e ka mendjen shume te zene me mendime dhe s'eshte per muhabet. kete rastin e fundit nxehem une se e di qe ai ka gjithmone dicka per te thene dhe kur s'flet dicka nuk shkon. pastaj nuk flasim kur perqafohemi, me shterngon fort dhe rrime ashtu ca-zere se ka mbajtur nje ore fjalim
    cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    PO ngele pa fjale me te dashuren atehere me mire ti japesh fund lidhjes.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    154
    ka shume momente te tilla, por une nuk i shoh si te sikletshme.
    nuk mendoj se heshtja ne cift eshte nje problem.
    ndonjehre e shoh madje si te nevojshme

i/e regjistruar Maska e Alma07
    Anėtarėsuar
    20-05-2007
    Vendndodhja
    ktu ku nuk duhet
    Postime
    282
    Shume,here mbetemi pa fjale,mbas ndonje diskutimi ku gjithmon ai kerkon te kete te drejte,,,e une e le ne heshtje te gjykoj se ka te drejt o jo?Me mbas mund te kalojn dhe ore te tera per te dy,por gjithmon jam une ajo e para te marr guximin te flas o ta perkedhel,e kur e pyes atehere gjithmon me thot,e mbyllim ktu kte muhabet,,pra asnjehere mashkulli nuk pranon gabimin edhe pse gabon,nuk ta jep ate sodisfazionin qe ti ke te drejt,por gjithmon e mbyllim kte muhabet...Ne ato momente
    Per mua eshte sikur te thyej akullin dhe njehere nga epara,e ne te njejtin moment lidhja midis nesh behet akoma me e fort,e shume here heshtja te ben te mesosh e ta njohesh personin qe ke pran akoma me shum......

At'qivia Maska e Flori
    Anėtarėsuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranė, Albania
    Postime
    2,551
    ca duhen llafe mer SaS ... llafet e shumta fukarallik.. llafet rrall i perdorim ... ecim me hapin e kohes
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •