Close
Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 101
    i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    DIANA ,
    Besoj se e kupton ngurimin tim .Ketu ne forum nuk mund te shkruash sinqerisht pasi megjithmend disa behen te besdisur.Gjithsesi ke kapur fillin e mendimit ne postimin tim te meparshem.
    Respekte

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anėtarėsuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Oj Diana bre, tij bije pake rrotull. Thone dy persona qe tani me jan miq te mire, ka raste qe se pari jane rrahur apo kane shkuar teper keq. Keshtu kane kaluar nje kohe , mirepo me vone jane bere shoke shume te mire. Kjo ndoshta edhe eshte e logjikshme se te dy i kane caktuar kufinjet te cilet po i preken njeri tjetrit e dine se qka i gjene.
    Ndarjet dhe thyerjet zakonisht behen per kete shkak, se palet nuk ja dine njeri tjetrit kufinjet dhe normalisht se nuk i respektojne pasi nuk i dijne ku jane.
    E ne kete raste caktimi i kufinjeve ne e dime se nuk behet lehte. Aj qe nuk eshte i pregaditur e hube luften. E mundur eshte te fitohet gjithmone. Sa i perket se a mund te ngjitet diqka qe thehet ne mund te pyesim keshtu ; qka ka mbetur e pa thyeshme, jemi deshmitar se gjera ideale nuk ka . Le te shkoje si te mundet. E rendesishme caku.
    ==============
    JU NJE HAP- PUNA DY...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Bardhi : 09-06-2007 mė 10:38

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Bardhi
    Aj qe nuk eshte i pregaditur e hube luften. E mundur eshte te fitohet gjithmone. Sa i perket se a mund te ngjitet diqka qe thehet ne mund te pyesim keshtu ; qka ka mbetur e pa thyeshme, jemi deshmitar se gjera ideale nuk ka . Le te shkoje si te mundet.
    ==============
    JU NJE HAP- PUNA DY...
    Eshte mese e drejte dhe e vertete kjo qe thua!
    Kur nuk je i pergatitur je i destinuar te humbesh betejen,po nuk do te thote qe eshte e mundur te fitohet....jo cdo beteje mund te fitohet,po nuk pate forcen e mjaftueshme eshte e pamundur!
    Po duhet ti bejme vetes pyetjen "Cfare ka ngelur pa thyer dhe a eshte kjo gje kaq e forte sa te na japi forcen te rifillojme cdo gje nga fillimi"?!
    Idealizmi ekziston ne mendjet dhe ne ndjenjat tona,po jo gjithmone fitohet duke pasur ndjenja!
    Sepse pikerisht idealizmi i ndjenjave eshte zemra vete dhe ajo nuk eshte aq e forte sa te na japi arsyetimin dhe llogjiken e duhur!
    Duhet te duam me zemer dhe me llogjike.....vetem keshtu mundte fitojme!

respekte
    "Carpe Diem"

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    une jam me mendimi qe ka gjithmone nje shanc te dyte !!! mire e ka clay more po sikur dashuria e dyte ne thonjza te jete me e forte se e para sdo e provonit perseri sigurisht qe do e provoni se njeriu ka ngrene edhe turpin me buke per dashuri!!! nejse kjo varet edhe nga marrdhenia qe eshte krijuar ke cifti !!! sa i gatshem eshte fizikisht edhe shpirterisht per nje rilidhje !!! pra ka shume arsye qe te ben te mendosh qe mund te kthehet por edhe mund te mos kthehet kur i thyen ndienjat !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Fine Wine Maska e ildushja
    Anėtarėsuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajėr
    Postime
    832
    Citim Postuar mė parė nga BaLLaKumi
    ngjitet ngjitet.

ne dashuri pa u zhgenjyer secet perpara

PS: te kesh dashuri funja fare se tjerat rregullohen vet.
    .

Une jam shume kondra. gota e thyer sado qe te ngjitet, te can... thela e bukes e prere nga buka nuk kthehet dot me sic ishte.

Dashuria ndryshon dita dites, nese thyhet cfaredo te besh nuk mund ta ngjitesh ashtu sic e kishte, a e ngjit hde e mban ashu sic eshte tani eshte ndryshe... po qe nuk ngjitet sic ishte... kjo eshte 100% e vertete.
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga ildushja
    Une jam shume kondra. gota e thyer sado qe te ngjitet, te can... thela e bukes e prere nga buka nuk kthehet dot me sic ishte.

Dashuria ndryshon dita dites, nese thyhet cfaredo te besh nuk mund ta ngjitesh ashtu sic e kishte, a e ngjit hde e mban ashu sic eshte tani eshte ndryshe... po qe nuk ngjitet sic ishte... kjo eshte 100% e vertete.

Mbase ke te drejte Ildushe po mbase e ke dhe gabim!
    Jemi njerez me zemer,me shpirt dhe me ato duam,nuk jemi nje send qe haet per momentin dhe te nesermen blen buken tjeter!
    Eshte e vertete kur thua qe edhe po u ngjit kurre nuk mundte jete me si me pare,po une mendoj qe kur dy persona jane dashur ne te vertete dhe dashuria ka qene e njejte e dhene nga te dy palet....atehere mendoj se mund te jete e mundur..
    Ne rast te kundert,nqs ka qene e njeanshme eshte kjo qe thua ti!

respekte
    "Carpe Diem"

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA
    E mendoj dhe une kete qe thua ti!
    A mund te ndodhe dicka e tille ne te vertete?!
    Mund te jete frika ajo qe te ben te ngjisesh dicka te thyer,sepse e do personin me gjithe zemer,po a mund te ngjisi dicka te thyer kjo frike kur te njeri nga te dy,ngjitja nuk eshte me e mundur?!
    Si mendon ti,si mundte ngjisesh dicka kur je e vetme,kur je e vetme per te luftuar?!

respekte

E kam fjalen nese te dy do deshironin te rilidheshin, ne te kundert cfare kerkon te "ngjitet" ?

Te pershendes.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga ClaY_MorE
    E kam fjalen nese te dy do deshironin te rilidheshin, ne te kundert cfare kerkon te "ngjitet" ?

Te pershendes.

Ke shume te drejte....ne te kundert asgje nuk mund te ngjitet..

respekte shume
    "Carpe Diem"

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Faleminderit... e gjithashtu.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anėtarėsuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    Citim Postuar mė parė nga SaS
    une jam me mendimi qe ka gjithmone nje shanc te dyte !!!
    aha
    po nese pas shansit te dyt djali prap ben gabim?
    ateren me mir ta lem sic eshte
    nese dicka e do shum lere te ike.po te kthehet ateren eshte tendja e mos e lesho me, kete di une.
    pa ka dhe perjashtime
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Koleksion ndjenjash
    Nga Ujmiri nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 163
    Postimi i Fundit: 15-12-2011, 16:37
  2. Kryeministri i Kosovės jep dorėheqjen
    Nga rudo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 227
    Postimi i Fundit: 14-11-2005, 08:52
  3. Dashuria nje ndjenje e "vetme" apo nje kompleks ndjenjash ..!!
    Nga AuGuSt_ nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 20-04-2005, 18:21
  4. Aktakuza e tribunalit tė Hagės pėr Haradinaj
    Nga I-amėshuar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 14:58
  5. Muzika - thjesht njė melodi, apo ndoshta njė gjenerator ndjenjash dhe emocionesh?
    Nga EXODUS nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 07-02-2004, 12:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •