Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 101
    SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA
    "Te dua akoma,po dicka me eshte thyer per ty ne lidhje me dashurine tone"!

Ne shumicen e rasteve dhe ne shumicen e ndarjeve,thjesht per te mos i bere keq tjetrit ose thjesht sepse nuk kemi guximin te themi te verteten,nje te vertete qe mund te jete teper e hidhur dhe qe mund te lendoje personin qe kemi dashur,pra ne kete lloj rasti shumica prej nesh nxjerr kete shprehje!
    Si eshte e mundur te duash dhe ta shprehesh te tjetri kete gje dhe si ka mundesi qe te nesermen thjesht per nje zenie dicka te jete thyer, dicka qe mbase nuk mund te ngjitet kurre,dicka qe le personin qe e degjon te trishtuar dhe te brengosur,e le te dyshoje dhe jetoje me dyshime!E le te kuptoje qe gjithcka paska marre fund !

A ngjitet dicka qe eshte thyer?
    A ju duket kjo shprehje thjesht nje fjale indirekte per te thene qe dashuria nga ana e njerit ka marre fund?!

Do te desha pergjigjen tuaj!

respekte

Pershendetje DI_ANA.

Teme interesante por pak Abstakte ne kuptimin qe pergjigja Dihet.

Dicka e Thyer nuk ngitet me perfundimisht edhe eshte e kot te perpiqesh ta ngjisesh pasi nuk do jete kurre ne gjendjen e saj te mepareshme.

Hipotezat e tjera jane ato te cilat neve na pelqen ti degjojme me shpresen sepse gjithshka do te kthehet ne normalitetin e meparshem por te jemi Realist nuk ndodh Kurre.

Nuk eshte shprehje Indirekte per te thene qe dashuria ka marr fund por eshte shume Direkte pasi eshte e kote te ikim me iluzione te cilat jane kontradiktore me Realitetin,prandaj eshte e perseri e kote qe te kapemi mbas detajeve per te ngitur perseri 1 dicka qe eshte thyer!

Respekte edhe Ti.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga IL__SANTO
    Pershendetje DI_ANA.

Teme interesante por pak Abstakte ne kuptimin qe pergjigja Dihet.

Dicka e Thyer nuk ngitet me perfundimisht edhe eshte e kot te perpiqesh ta ngjisesh pasi nuk do jete kurre ne gjendjen e saj te mepareshme.

Hipotezat e tjera jane ato te cilat neve na pelqen ti degjojme me shpresen sepse gjithshka do te kthehet ne normalitetin e meparshem por te jemi Realist nuk ndodh Kurre.

Ndoshta eshte kjo qe thua ti!
    Cdo gje qe mund te them une ty te duket abstrakte...mbase dhe une vete jam e tille!
    Me vjen shume mire per ty qe paske nje force te tille karakteri...personalisht mua me mungon!
    Dicka abstrakte mund te quhem, qe di pergjigjet po qe nuk do ti besoje!

respekte
    "Carpe Diem"

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Ndoshta eshte kjo qe thua ti!
    Cdo gje qe mund te them une ty te duket abstrakte...mbase dhe une vete jam e tille!
    Me vjen shume mire per ty qe paske nje force te tille karakteri...personalisht mua me mungon!
    Dicka abstrakte mund te quhem, qe di pergjigjet po qe nuk do ti besoje!

respekte

Pershendetje perseri DI_ANA.

Nuk te quajta tyja Abstrakte pasi nuk me takon te gjykoj te tjeret por kete teme e quajta pak Abstrakte pasi te gjithe e dijne pergjigjen por mundohen ta anashkalojne me fjale te bukura edhe me shpresa te kota.

P.s Jo cdo gje qe thua ti eshte Abstrakte.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

KORCARE 4 EVER Maska e zhorzhi
    Anėtarėsuar
    09-01-2007
    Vendndodhja
    atje ku lindja e diellit te jep nje shprese te re....
    Postime
    610
    Kur Buka Thyhet,nuk Ngjitet Me Thote Populli.
    dont worry be happy

human Maska e LAINA
    Anėtarėsuar
    13-03-2007
    Vendndodhja
    waiting...
    Postime
    348
    Kur thyhet, thyhet, vetem sigurohuni qe eshte thyer vertet, dhe qe ne kete konkluzion nuk ju ka nxjerre dicka momentale dhe e vogel...
    ....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura
    Pershkrim fenomenal i shkruar dhe i menduar!
    Po nese ajo dashuri nuk ka mundesi te rikthehet dhe do te mbes e ngulitur thell ne ty?Si te kerkosh tjetren?A ka dashurija zavendesim apo vetem mbules?
    Kemi folur gjate per kete gje ne te dy,e panjohura...ta kam thene,ta them dhe do te ta them sa here qe te jete nevoja"...duhet te kuptosh se kujtimit te asaj dashurie te humbur,mund ti japesh nje kuptim vetem nese vazhdon te jetosh jeten tende...t'u rikthehesh gezimeve te dikurshme..t'i rikthehesh gezimit te te qenurit bashkeshorte...ti rikthehesh(gezimit te te qenurit nene)...te shohesh ne syte e femijeve te tu,driten qe dikur e humbe"...te ushqehesh me lumturine qe jeta na ofron ne vazhdimesine e saj...te jetosh,e panjohura"...e di qe te dhemb ne shpirt,te degjosh keto fjale por duhet te vendosesh...duhet te shkeputesh nga kjo dhimbje pa fund nese nuk do qe e kaluara jote,te vdese ne humbje bashke me ty...ti,ke qene ai njeri i forte qe i ka bere balle githe kesaj dhimbjeje.Pikerisht kesaj,une i them,te perqafosh jeten"...ashtu si ke gjetur ate force per te kaluar ato momente teper te veshtira,ashtu duhet te gjesh edhe forcen per te vazhduar luften per te rigjetur lumturine..

Te perqafoj miqesisht,e panjohura...dije se dashuria nuk humbet kurre"

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Shume gjykim i drejte dhe i llogjikshem shoku tanku....
    Po ne te vertete kjo ndodh kur dashuria ekziston te te dy ne nje menyre kaq te forte dhe jo aty kur vetem njeri do dhe tjetri gjen pretekse per tu larguar!
    Vetem duke qene akoma te dashuruar mund te ngjisesh cfaredo lloj thyerje dhe mund te kalosh cfaredo lloj disfate!

respekte per ty!
    A ke menduar ndonjehere per ata qe te kane dashur me nje force te papershkruar,Di_Ana?...a mendon se ata mund ta kishin merituar nje mundesi?
    Njerezit shpesh lendohen sepse duan dicka qe s'ju perket"...edhe une,jam lenduar shpesh nga nje deshire e tille.C'fare te vertete kerkojme nga partneri,Di_Ana?"...c'fare duam te mesojme prej tij?...a nuk eshte dashuria e mjaftueshme...a nuk duhet te jete dashuria mbi gjithshka,madje edhe mbi vete te verteten?"..ne humbasim kohe,humbasim veten duke u sforcuar te qendrojme ne linjen imagjinare te te ashtuquajturit,arsyetim rracional"...c'eshte arsyetimi rracional?A na ndihmon ai per te gjetur dashurine e vertete?!A e kupton se ne largohemi nga dashuria e vertete pikerisht prej ketyre pse've te panumerta"
    A e kupton se ajo dashuri qe lart'permende,nuk ka egzistuar kurre!...A e kupton se ajo ka qene e thyer qe ne embrion...nese s'e kupton,duhet te perpiqesh ta kuptosh...duhet te kuptosh se dashuria e vertete nuk thyhet kurre dhe se ajo qe po pershkruan,nuk quhet dhe nuk mund te quhet kurre dashuri por thjesht deshire...deshire e njeanshme...deshire e deshperuar...deshire per te mbjelle dashurine aty ku nuk mund te mbije e te lulezoje..

Respekte per ty,mikeshe' dhe hiq dore nga psete e pafundme pasi ne kete menyre,do te humbasesh edhe ate qe vertet e meriton..

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    A ke menduar ndonjehere per ata qe te kane dashur me nje force te papershkruar,Di_Ana?...a mendon se ata mund ta kishin merituar nje mundesi?

A e kupton se ajo dashuri qe lart'permende,nuk ka egzistuar kurre!...A e kupton se ajo ka qene e thyer qe ne embrion...nese s'e kupton,duhet te perpiqesh ta kuptosh...duhet te kuptosh se dashuria e vertete nuk thyhet kurre dhe se ajo qe po pershkruan,nuk quhet dhe nuk mund te quhet kurre dashuri por thjesht deshire...deshire e njeanshme...deshire e deshperuar...deshire per te mbjelle dashurine aty ku nuk mund te mbije e te lulezoje

Po shoku tanku e kam menduar ne momente zhgenjimi,po e kam menduar nje gje te tille,kam menduar per ata qe me kane dashur me nje force te tille,po kam menduar qe mund ti jepja nje mundesi,sepse isha e sigurt ne dashurine e tyre,po problemi ishte se ne zemer une nuk kisha te njejten gje per ta dhe nuk mund te pranoja,per faktin se e dija qe nje relacion i tille nga ana ime nuk do zgjaste shume dhe nuk e kam pranuar sepse nuk kam dashur ti beja keq dikujt duke i thene "te dua" nje nje menyre superficiele dhe jo tamam te vertete!
    Po nga ana tjeter sot kuptoj dhimbjen e tyre,kuptoj ate dhimbje qe ndjen kur do me shpirt dhe ku tjetri nuk te do!
    E kuptoj tani dhimbjen e tyre....po ama kurre nuk u kam bere keq,sepse kurre nuk i kam bere qe te shpresonin,sepse kam qene e sinqerte!

Dhe dikush qe desha aq shume dhe me aq force me beri keq sot,me beri keq per faktin qe me tha "te dua",qe me tha "cdo gje pa ty me duket e kote",qe me tha "kurre nuk mund te te bej keq dhe te kam jeten time"!
    E si mos ti besosh keto fjale te lutem me thuaj?
    Si mund te mos dashurosh dike qe mendon qe ka te njejtat ndjenja me ty?!
    Dhe si ka mundesi miku im te marresh vesh qe ky person te ka tradhetuar dhe genjyer gjithe kete kohe!
    Kush ka qene arsyeja?!Nuk mundem ta gjej dot sot.....vetem ai e di!
    Do te vuaja me pak sot nqs nje dite do te ishte i treguar i sinqerte dhe te me thoshte..."te desha po nuk te dua me"!
    Po nuk ma tha kurre,me thoshte qe me donte dhe me tradhetonte!
    Prandaj kam nje vuajtje kaq te madhe,prandaj shpirti nuk po me gjen rehat....!

Ja kam falur cdo te keqe qe me beri per hir te dashurise,ja kam falur te gjitha...
    Une jam kam falur kurse ai me urren,ai me urren dhe me ofendon ne menyren me te ulet,ne nje menyre qe me jep pershtypjen te jem dicka e pavlere...
    Dhe kjo me vret me teper se ndarja miku im!
    Tani po e kuptoj qe nga ana e tij dashuria nuk ka ekzistuar kurre dhe prape nuk mundem ta urrej!
    Le te me urrej,une nuk mundem!

pershendetje dhe respekte miku im!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 02-06-2007 mė 08:33
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga bebushja
    DI_ANA asnjer mos ju kthe dickaje qe eshte thyer ,asnjer mos ju kthe nje dashurie mosmirjose,asnjer mos kthe koken pas ne ate qe i vure kros njer ,
    Ajo qe thyhet nuk ngjitet me ,dhe po e arnove perseri eshte e krisur e destinuar per tu thyer serish.
    Te pershendes per temen
    Ke shume te drejte mikja ime dhe te pershendes dhe une!
    Vuajtja me e madhe qenka kur kuptoke qe nuk je dashur dhe per tjetrin ke qene thjesht dicka pa vlere dhe dicka per te kaluar kohen...Dicka ku as vend per mirenjohje nuk ka,dicka ku nuk ka me as respektin me te vogel!

miqesisht dhe shume flm
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Ja kam falur cdo te keqe qe me beri per hir te dashurise,ja kam falur te gjitha...
    Une jam kam falur kurse ai me urren,ai me urren dhe me ofendon ne menyren me te ulet,ne nje menyre qe me jep pershtypjen te jem dicka e pavlere...
    Dhe kjo me vret me teper se ndarja miku im!
    Tani po e kuptoj qe nga ana e tij dashuria nuk ka ekzistuar kurre dhe prape nuk mundem ta urrej!
    Le te me urrej,une nuk mundem!
    Nuk ke perse ta urresh,DI_ANA...nuk duhet"...ne fund te fundit,gjithshka e ke bere per dashurine.
    E bukura e kesaj ndjenje qendron ne faktin se na dhuron shume,per aq kohe sa e perjetojme...eshte e veshtire te gjesh nje ndjenje qe te zgjase pergjithmone,teper e veshtire"...eshte e veshtire te gjejme nje ndjenje te paster..
    Jetojme ne nje bote te ashper,mike"...jeta na dhuron shume zhgenjime dhe fare pak caste vertet te lumtura...ka njerez qe i dorezohen ketij ambjenti te ashper dhe lendojne te tjeret sepse kjo u duket pershtatja me e mire e kohes"...ka edhe nga ata qe luftojne me te gjitha forcat,per te bere rrezistence ndaj antivlerave...keta te fundit,rendom quhen enderrimtare...nuk e di nese keta te fundit shperblehen...nuk e di nese do te shperblehemi nje dite,DI_ANA,por ajo qe di me siguri,eshte se kurre nuk do te jem pjese e kesaj bote...kurre nuk do te behem pjese e saj...preferoj te jetoj ne boten time te enderrave...preferoj ta jetoj jeten time keshtu,packa se i shperfillur...packa se i lenduar nga njerezit,te cileve u kam falur shume...packa se mund te jem jashte ketij realiteti...nuk e dua kete realitet...nuk me intereson"...dua te zgjedh ate qe me ben te ndihem me mire..
    Dua ta jetoj realitetin tim",simbas menyres time,packa se mund te mos jete menyra me efikase..

Ne jemi keta qe jemi,DI_ANA,ndoshta nuk te njoh mjaftueshem,por thelle ne vetvete,jam i bindur se ti je nje njeri i mire dhe kete bindje,nuk munden te ma c'rrenjosin dot,as fjalet me te keqia te kesaj bote...me kete dua te te them DI_ANA
    se duhet te qendrosh kjo qe je dhe nuk duhet te lekundesh perpara asgjeje,as perpara pafytyresise dhe medikritetit...rrezisto DI_ANA...rrezisto"

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Koleksion ndjenjash
    Nga Ujmiri nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 163
    Postimi i Fundit: 15-12-2011, 16:37
  2. Kryeministri i Kosovės jep dorėheqjen
    Nga rudo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 227
    Postimi i Fundit: 14-11-2005, 08:52
  3. Dashuria nje ndjenje e "vetme" apo nje kompleks ndjenjash ..!!
    Nga AuGuSt_ nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 20-04-2005, 18:21
  4. Aktakuza e tribunalit tė Hagės pėr Haradinaj
    Nga I-amėshuar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 14:58
  5. Muzika - thjesht njė melodi, apo ndoshta njė gjenerator ndjenjash dhe emocionesh?
    Nga EXODUS nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 07-02-2004, 12:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •