Nje gje di te te them kur ka dashuri ne mes s'egzistojne te ashtu-quajturat thyerje.Postuar mė parė nga DI_ANA
Nje gje di te te them kur ka dashuri ne mes s'egzistojne te ashtu-quajturat thyerje.Postuar mė parė nga DI_ANA
Kam vetem nje limit: qiellin!
Postuar mė parė nga Blue_sky
Jam plotesisht dakort me ty persa i perket ketij gjykimi....
Kur do dike dhe kur je 100% me te nuk mund te kete asnje thyerje...
Ajo qe disa njerez e quajne "thyerje",eshte thjesht nje preteks per tu ndare dhe nje mosguxim per te pranuar nje te vertete,te verteten ku ne te cilin personi qe e thote nuk ka me ndjenja,pasi keto ndjenja jane shuar!
Ne dashuri nuk mund te ekzistoje asnje lloj thyerje!
flm dhe respekte
"Carpe Diem"
Pajtohem plotesisht me mendimin tuaj Diana, por, personalisht, nuk besoj se mund te ngjitet dicka qe eshte thyer, (le te ze me konkretisht rastin kur ajo dicka thyhet prej meje) dhe ne kete rast nuk do te jet shuar dashuria ime per personin tjeter, gjithashtu njkohesisht e njejta gje ndodh dhe me personin qe dua, por, sado qe te luftoj une, sado qe te luftoj dhe personi qe kam ne krah, nuk do zgjasi shume kohe kjo lidhje, shume shpejt do marri rrugen e duhur dhe ne nje gradualitet te pelqyshem do thoja, pasi duke qendruar e luftuar te dy bashke per ta mbajtur kete lidhje, dhimbja do jet me e paket per ta kaluar ate, se sa kur shkeputja behet menjehere.Postuar mė parė nga DI_ANA
Respektet e mia per ju.
Kristal.....E bardhė.....Qė mė mban gjall!
nuk e di a eshte gjithnje e vertete kjo. kam pershtypjen se ka raste qe edhe nqs vendimin e merr vetem njeri, vuajne te dy.Postuar mė parė nga shefqeti11
nqs dashuria ka qene e paster e serioze, nuk besoj se eshte kollaj per asnje te pranoje qe ajo ka mbaruar apo te marre vendimin qe ka marre fund.
ndoshta i "leni" e sheh veten, apo edhe te tjeret e shohin, si viktima, ndaj mendohet automatikisht qe eshte ai qe po vuan me shume.
ne te vertete asnjehere nuk dihet mire nese vuan me shume njeri apo tjetri.
ne nje dashurie te sinqert, serioze, te plotesuar ne pikat kryesore, nuk mendoj se ka arsye te arrihet deri ne ate pik qe te merret nje vendim i ketill...
por, edhe nqs prap merret nje vendim i till, nuk mendoj se ai qe e merr vendimin do vuaj aq sa vuan i "leni" pasi ketij te fundit i vjen si rrufe dhe ky behet prita e rrufes, ndersa i pari eshte ai qe leshon rrufen e cila sado qe ta djegi nuk besoj se do mund te jet me e fort nga ajo e atij qe e pret.
Pershendetje Maty.
Kristal.....E bardhė.....Qė mė mban gjall!
nganjehere kam frike se edhe dashurite me te sinqerta e serioze mbarojne, sidomos ku lindin ne mosha te vogla (ku edhe dhimbja perjetohet akoma edhe me keq).Postuar mė parė nga shefqeti11
megjithate, ndoshta gabohem une, nuk e di. nuk me ka bere vaki ndonjehere, rrufete as i kam leshuar as i kam pritur![]()
me falni nqs preka ndjeshmerine e ndonjerit qe ka patur keto eskperienca te dhimbshme, doja thjesht ti dilja ne mbrojtje edhe pales qe ne keto situata eshte ne anen e fajit.
Pershendetje shefqet, eshte kenaqesi te arsyetosh me ty.
Sa shpesh i hedhin e i presin njeri tjetrit rrufe,dy te dashuruar!
Sa shpesh lendohen pa patur arsye,dy te dashuruar!
Sa shpesh ndahen e bashkohen,rindahen e ribashkohen,dy te dashuruar!
Eshte nje ndjenje e marre,dashuria e forte"
Eshte nje ndjenje qe nuk rresht kurre se dhuruari emocione,emocione te forta!
Jam i bindur se nuk egziston vetem neper filma!
Jam i bindur se egzistojne dy njerez te afte per te dashuruar me nje force te tille.
Jane te rralle por egzistojne"
Qellimi i egzistences se tyre,eshte pikerisht kjo ndjenje,kjo ndjenje e zjarrte dhe e c'mendur"
Per ta,nuk mund te kete nje lidhje te qendrueshme..ne nje rast te tille,dashuria do te behej me e sheqerosur se'c duhej..do te veleshin"
Ata nuk duan te humbasin shijen e dashurise..per kete arsye largohen nga njeri tjetri,per t'u ritakuar serish nje dite me po te njejtin mall dhe zjarr qe kishin dikur.
Eshte dashuria ajo qe i ndan dhe eshte po dashuria,ajo qe i ribashkon"
Shume i quajne te c'mendur,aventuriere e te papergjegjshem por e verteta eshte se keta dy te dashuruar,jane te vetmit,te afte per te ngjitur c'faredolloj thyerje.
Jane te vetmit qe bejne nje jete te enderruar prej gjithkujt...jane te vetmit qe guxojne...jane te vetmit qe vertet luftojne"
Jane ata,qe nje dite mund te thone me plot gojen...-e shijuam dashurine tone ne pafundesi...e jetuam kete jete"
Pershkrim fenomenal i shkruar dhe i menduar!Postuar mė parė nga shoku_tanku
Po nese ajo dashuri nuk ka mundesi te rikthehet dhe do te mbes e ngulitur thell ne ty?Si te kerkosh tjetren?A ka dashurija zavendesim apo vetem mbules?
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Postuar mė parė nga shoku_tanku
Shume gjykim i drejte dhe i llogjikshem shoku tanku....
Po ne te vertete kjo ndodh kur dashuria ekziston te te dy ne nje menyre kaq te forte dhe jo aty kur vetem njeri do dhe tjetri gjen pretekse per tu larguar!
Vetem duke qene akoma te dashuruar mund te ngjisesh cfaredo lloj thyerje dhe mund te kalosh cfaredo lloj disfate!
respekte per ty!
"Carpe Diem"
A ngjitet dicka qe eshte thyer?
Per mendimin time gjeja e thyer smund te ngjitet me sepse dhe po u ngjit prap sdo jet me kurre si ne fillim
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Krijoni Kontakt