Close
Faqja 61 prej 100 FillimFillim ... 1151596061626371 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 601 deri 610 prej 997
    back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    goca e bules , Schatz, do te te takoj gerne, do jete shume kenaqesi madje. Pse jo po te dale mundesia

Edhe white_snake eshte ne listen e atyre qe deshiroj te takoj .Ta shoh sa i mban premtimet, don't u snako ?

Them listen sepse, nuk jane vetem dy ata qe me pelqen te takoj. Ehu jane disa e ca, por kur te mos pertoj ndonje dite po e bej edhe une nje carcaf ketu
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga goca-bules Lexo Postimin
    Un per vete dua te takoj:baba,snake, se dua ti tregoj si pijn raki femrat dhe sa e perballojm ne pijen,J@mes douglas,era,neomatrix,saura,bebushja se e kam shum xhan,bim bum bam qe o cun berati,cunin me inicialeN/A e di vet ai,ani-d,homza,daniel maker,perla,angelina02,007,dj gabriel,zulullandi qe eshte patrioti im,walchira ,thekthi qe eshte nje djal shum i mire,xhoendurakun qe eshte si shpirt,jams watson,shkelqesin-e-tij,lorisa,keneta e vogel, arjeta3,elsaa,maryp,draguen ,izadoren ,billigoa,sensuali_tr,me kte duhet me e majt mire si thu ti saura,xhuxhumaku qe vdes per foton qe ka ke avatari,tironcja_bln qe nuk ka mo ke mami dhe babi......kto njeher pernjeher qe me kujtohen

ore ju se mos ju rrej menja se po ju shtroj dark....se vetem per nje kafe ,se kur ti kem me thas do ju ftoj per dark ..hahahahahahahahahaahahaha
    Goca-bules,

lol,

ti qenke per miting mi lal, se vetem ne miting takohen kaq veta.

nejse, edhe me bo miting mire jemi ,se do shohim sh femra te bukura te forumit, dhe ndoshta bojme ene ndonje album me kshu si te avatari im. te shohim kush i ka si avatari, po e boj si tek ajo prralla e hirushes

kshu patriote, takohemi kur te dush dhe si te dush,

se mos duhet me pi raki ? apo ene xheku pranohet

p.s me kete rast e mitingut po takojme ene nonji nga grupi,
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Unique Maska e _Candy_
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Vendndodhja
    Canada-Toronto
    Postime
    116
    une _Flori_ ,Sa femra koti ka chati,bim bam bum, era, dhe sy kaltra...
    Enjoy Life,This Is Not A Rehersal..

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Noi goce te bukur ka per takim, ti fusim noi gili - vili me kete rast?
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    goca e bules , Schatz, do te te takoj gerne, do jete shume kenaqesi madje. Pse jo po te dale mundesia

Edhe white_snake eshte ne listen e atyre qe deshiroj te takoj .Ta shoh sa i mban premtimet, don't u snako ?

Them listen sepse, nuk jane vetem dy ata qe me pelqen te takoj. Ehu jane disa e ca, por kur te mos pertoj ndonje dite po e bej edhe une nje carcaf ketu

Danke Schön angelina02 warum nicht
    Edhe une me kenaqesi do te takoja
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    Goca-bules,

lol,

ti qenke per miting mi lal, se vetem ne miting takohen kaq veta.

nejse, edhe me bo miting mire jemi ,se do shohim sh femra te bukura te forumit, dhe ndoshta bojme ene ndonje album me kshu si te avatari im. te shohim kush i ka si avatari, po e boj si tek ajo prralla e hirushes

kshu patriote, takohemi kur te dush dhe si te dush,

se mos duhet me pi raki ? apo ene xheku pranohet

p.s me kete rast e mitingut po takojme ene nonji nga grupi,

Po cfar mitingu mor xhuxhumak,un jom anti mitingut ..lol

shif njoni dashka me bo ne album ky..jo keq xhuxhumak...lol

patrioto kam thon vetem per kafe, po mund te pish ne raki po deshe ...po vetem mos na bohesh tap....ha ha ha
    po pa tjeter do takosh ne grupin nuk diskutohet
    Ndryshuar për herë të fundit nga Linda5 : 28-11-2008 më 04:17
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin

publikisht me ke ven ne pozite eeee

tani ne pozite i thencin sepse me gjith qef do i mbaj premtimet, jo per gje por s'para bej premtime qe s'i mbaj dot

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar më parë nga goca-bules Lexo Postimin
    Un per vete dua te takoj:baba,snake se dua ti tregoj si pijn raki femrat dhe sa e perballojm ne pijen,J@mes douglas,era,neomatrix,saura,bebushja se e kam shum xhan,bim bum bam qe o cun berati,cunin me inicialeN/A e di vet ai,ani-d,homza,daniel maker,perla,angelina02,007,dj gabriel,zulullandi qe eshte patrioti im,walchira ,thekthi qe eshte nje djal shum i mire,xhoendurakun qe eshte si shpirt,jams watson,shkelqesin-e-tij,lorisa,keneta e vogel, arjeta3,elsaa,maryp,draguen ,izadoren ,billigoa,sensuali_tr,me kte duhet me e majt mire si thu ti saura,xhuxhumaku qe vdes per foton qe ka ke avatari,tironcja_bln qe nuk ka mo ke mami dhe babi......kto njeher pernjeher qe me kujtohen

ore ju se mos ju rrej menja se po ju shtroj dark....se vetem per nje kafe ,se kur ti kem me thas do ju ftoj per dark ..hahahahahahahahahaahahaha
    hajde hajde po ta mbjati

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    hikmi se le nom tu shajt dynjon me voj ullini
    Sa u poshter qe je do me ma vesh vetem mu ,po ne e kishim koperim,pastaj nuk o e shame ha ha ha ,

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Oh kam harru, edhe *Lorisa* dua ta takoj njehere, por po takova kte do e le faqorren e rakise menjeane, do gjej ndonje liber me quiz-e matematikore e do ta bej te flase me veten pastaj

Faqja 61 prej 100 FillimFillim ... 1151596061626371 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Rregullorja e Forumit Shqiptar
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 30-05-2025, 13:15
  2. Gjilani
    Nga cod3r në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 10-05-2009, 13:18
  3. Ortodoksia dhe Shqipëria
    Nga shendelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16
  4. Publikohet portali i forumit
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-06-2003, 12:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •