Hehe u reklamova pak ee?ca me bo per tu reklamu jena heeh
![]()
Sui generis
megjithese jam e re ketu,po nuk me pelqen te takoj asnje thjesht shkembime idesh .
Une disa nga anetaret e forumit i njoh personalisht, jane dhe do te jene gjithmone te respektuar nga une. Kam respekt te veçante per te gjithe dhe do te doja t'i ritakoja, ne veçanti do te doja te ritakoja DI_ANA.
Do te doja te takoja shume motlen time ida1, Elena_Dr, [Perla], ^Angel^ se jane goca fantastike. Kisssssssssss per juve, ju kam xhan, vazhdoni keshtu se jeni shume mire, mos ndryshoni asnjehere.
Tjeter do te doja te takoja patriotin kacaku_basket, shoku_tanku se me knaq shpirtin me postimet qe ben eshte shume spontan dhe shume origjinal, urime per ate qe je tankisto; Shkelqesia_e_Tij se eshte njesh. Tani s'me kujtohen nicke te tjera, por jane shume ata qe do te doja t'i takoja. Ah po dhe SaS meqe e kam koleg te stafi albasoulvetem do Zoti s'me fut kick ban.
Doja te takoja dhe BaBa dhe te pinim nje here nje birre per qejfin tone jo duke u zene kush do zinte pc hahahahaha (BaBa mbaroi orari jot, liro pc se erdha te ndermarrja une, mos me baj numra)
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
te gjithe ata ose ato qe duan nje gote vere min 3 vjevare ose nje konjak 10 vjec
te gjithe ata qe duan shqiperine dhe hiostorine e saj
te gjitha ata qe luftojne p[er te verteten![]()
E ^verteta eshte larguar ne drejtim te pa ditur pa lene asnje gjurm plako lol
Une dua te takoj te gjithe ata/ato qe kam pasur kontakte ne forum( dhe jo vetem),por qe me kane bere te kaloje edhe momente te bukura,sado ne te ashtuquajteren virtualitet!
E dine vet ata/ato kush jane![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Me Kenaqesi Do Te Takoja Te Gjithe Ata Qe Do Te Kishin Deshire
Nese Kaloni Ktej Nga Tirana Kuptohet
Respekte
Edi...
Takohemi në Ditën e Gjykimit
Hahahah
Dikur Lengjende Tani Cun I Punes I Shpise Dhe I Forumit
Respekte
Edi...
Takohemi në Ditën e Gjykimit