Postuar më parë nga BlooD_VenoM Ohhh cme c'lirove. çte çliroi more ....po mos te isha un do shkoje per pambuk ti ...lol Pyet njiher se çdo te thot ajo fjal ne gjermanisht .....apo nuk te punon celulari ty,qe te besh nji sms
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar më parë nga Izadora jo mi shpirto cer nervash : ngaqe e du shume dreqin prandaj e thashe blood-venom --------------PAQE ; ) : D Po thash mi zemre se mos te ka bo njeri me nerva
Postuar më parë nga goca-bules çte çliroi more ....po mos te isha un do shkoje per pambuk ti: p ...lol Pyet njiher se çdo te thot ajo fjal ne gjermanisht .....apo nuk te punon celulari ty,qe te besh nji sms: D E di qe me ka thene te dua shume
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Postuar më parë nga goca-bules çke ti tironce pse ke inat ti qe kam dal me Bimin un.....sa xheloze qe bohesh mi goce Bimo te shijoji akullorja qe hengrem bashk ..........mua me shijoji shum .....kur do e lejm prap ne me u taku ???? Eren tejeter paguaj vet ti se skam me lek un me mbaruan
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Postuar më parë nga xfiles aman je ndonje çike simpatike? Une fjalen e mbaj 1 cike ? Ja ta bej qefin ty pra, 2 cika jam. Nuk e lun as topi. Mbaj fjalen he.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Tigri_Elbasanit ket do doja ta njifja nga afer .............
if love is the answer, could you rephrase the question?
Postuar më parë nga PINK 1 cike ? Ja ta bej qefin ty pra, 2 cika jam. Nuk e lun as topi. Mbaj fjalen he. atehere ler ndonje adrese email ose numrin e tel ne redaksi
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt