Une do te kisha deshire te takohesha me te gjithe. Do te filloja me ata qe jane afer ketu ne Wisconsin, Il dhe me rradhe.
Kalofshi mire,
Ed
Une do te kisha deshire te takohesha me te gjithe. Do te filloja me ata qe jane afer ketu ne Wisconsin, Il dhe me rradhe.
Kalofshi mire,
Ed
Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
https://chng.it/LqW9qg4bkD
Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 25-09-2008 më 15:11
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
jo mor baba hajde ne gjermani ti cte duhet italia...te te gjejm nje gjermone(ndonje plake)sa per letra po he edhe njifemi pijm ndonje kafe![]()
goca bules , hahahahha erdhe se na thave syt
jo mo lal se sdu dokumenta un jam mir kshu si jam
i cop passaporte qe mka dhan shteti shqiptar me 50-mij leke te vjetrra do i fus dhe nje te grisur asaji qe tbi rehat fare mos te figuroj as mendonjevende![]()
erdha una erdha po cte besh dhe tani nuk po me lejne cohu me thojne mos rri ne forum po do vij prap sa te ndes njeher (cigaren) hahahahahahahh u te mort e mira me gjith ate pas.... ke te drejt futi nje te grisur hajt se te ndihmoj dhe une po he ta jap dhe pashaporten time ta grisesh![]()
faleminderit per komplimentin. jam bere pishman si dreqi tani qe e kam nxjer, po thuaj do digjesh qe te mesosh. kur ka dhe tipa te lekundur qe gjykojne imtesira dhe i bazojne me karakterin e njeriut nuk ja vlen ta zgjasesh me teper. dhe une kam hequr dor, thjesht per te ditur me teper mbi njerezit qe na rrethojne ketu jam gati ti takoje dhe ti njoh. shyqyr ne jeten reale e kam nje femer, qe me kupton dhe nuk e mer per keq dhe kur krijoje shoqeri te reja. po thuaj qe ka tipa qe nuk i kuptojne disa gjera dhe te bejne ndonjeher te ndjehesh keq dhe ne nje vend ku vetem nje foto dhe emer din. tani qe po ambjentohem po filloj te kuptoje me shum qe nuk ja vlen te mbash mendjen dhe te prishesh terezin per gjera virtuale. me beri mire qe fola me nje person qe ka vite ketu ne forum dhe me hapi syt dhe te kuptoja qe eshte thjesht per te shtyre kohen dhe cdo gje mbetet ketu dhe askund. tani ndjehem me mire dhe me shum i shtepis pasi po njoh shum njerez qe ja vlen vertet te kesh komunikime virtuale dhe po u dha mundesia reale. vertet eshte bukur te njohesh te panjohur diku ku shpreh mendimet dhe meret per baze ajo qe shkruan dhe jo ajo qe mendojne te thojne disa. ju faleminderit te gjitheve qe me keni bere te ndjehem si i shtepis ne kaq pak kohe qe kam ketu ne forum.
sas gjithmon turni pare jam, sepse ne dreke bej seancen e stervitjes per vete, nuk kam shum njerez neper kembe. po te jem i dyti nuk me del koha te pi uje jo te bej stervitje. bej ndonje xhiro, dhe shiko cbehet. me shiko ke profili adresen dhe me shkruaj aty se ketu do na i fshin postimet.
Ndryshuar për herë të fundit nga E=mc² : 25-09-2008 më 16:16
sas, mer dhe ca fara tpjekme , te shtysh kohen![]()
Krijoni Kontakt