Une do te doja njihja Princeshen, dariusin,dhe me te tjeret te bejme te gjith nje party te madhe...
Une do te doja njihja Princeshen, dariusin,dhe me te tjeret te bejme te gjith nje party te madhe...
Do me pelqente te njihja patriotin tim BaBen.....e vlersoj shum...... gjithashtu do me pelqente te njihja edhe glorian dhe tironcen BLN.....po te kisha shkruar me pare do kisha thene edhe bim bum bam po tani nuk dua se skam ndermend te dal me sy te nxire ne publik......![]()
adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever
Se di, per momentin jam jashte orbite.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
po jap dhe une nje mendim timin per temen. ne fakt une jam i ri ne forum po kam vite qe i frekuentoje forume te ndryshme. akoma nuk me ka bere vaki qe te njoh ndonje njeri nga virtualiteti nuk e kam bere akoma bismila si i thon. nuk do vecoja asnje person pasi nuk njoh asnje njeri, dhe eshte budallallik qe te them se njoh njeri. dhe mbas shum vitesh te njejtin mendim do te kem pasi nuk besoje se arihet te njihet nje person nepermjet shkronjave. cili do njeri te kerkonte te me takonte nuk do ti thoja jo, pasi dhe profesioni qe kam me jep mundesin te krijoj njohje te reja per dit kshu qe nuk do ta kisha problem nese do njihja dhe nga ana e forumit.
Unbreakable, ty ste tako njeri o lal, se ti ishe si Bishe malesh ne foto.
Ca e kishe ate trup mer, na fute tmerrin![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
hahahahahahahaha Po sjam nga ata una moj
yllo te le gocat me sy te nxir se nuk kam dor ndai femrave
dhe te kesh dor ndaj nje goce esht ulje per nje mashkull
po nejse ty te flm dhe me par qe ke dashur te me takosh
po dhe edi pse sdo te me takosh se nuk te mesova
kinecen hahahahaha kissssssssssssssssssssssssss
ska gje do te takoi una ty
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Dije kam takuar Ne bolzano engjulli^peje
cun flori
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Krijoni Kontakt