erdhi baba goca kush me kerkonte mua per tpi raki se kafe kam pi![]()
PS: ajd ju qeras me nai teke goca apo doni lenge pjeshke :-)
erdhi baba goca kush me kerkonte mua per tpi raki se kafe kam pi![]()
PS: ajd ju qeras me nai teke goca apo doni lenge pjeshke :-)
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Postuar më parë nga Fabio_gr
Sigurisht se edhe ty i dashur Fabio gr , duam te te takojme....po te vijme ne Greqi gjithsesi....dhe do te shohish se ke me shume miq se sa mendon ......
Me nderime per Fabio gr,
bili99
u welcome faleminderit gjithsesi
e thashe s'kam "shoke" ketu ne forum sepse nuk jam edhe aq aktiv dhe skam folur ose bere "shaka" me anetaret e forumit...kalofshi pushime te mbara per ata qe i kane filluar dhe per te tjeret qe nuk i kane filluar ende.
faleminderit "bili99"per zemermiresine tende....
fabi..
do doja te takoja dianen, baptist ene shefqetin...
me pelqejn posimet e tyre ke qejf ti lexosh...ju lutem mos e merrni per ofendim ju te tjeret
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Postuar më parë nga Ervisa
eshte mendim i lire !!! ai qe ofendohet ska pse te ofendohet mendoj une sepse eshte zgjedhur nga nga nje tjeter forumist !!!![]()
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Postuar më parë nga SaS
Nice teme.
Urime SaS..........Smart as Always..ReSpeKt
Pershendetje Per Te Gjithe Vajza & Cuna.
Nga Gocat Do deshiroja te takoja.
Di_ana.................==> Me Pelqejne shume Shkrimet e Tua...dhe gjithmon i lexoj me Vemendje..RespekT..SiS
Elena..Motrushen time...e cila ka humbur fare keto kohe...Ku i dihet se ku i ka mbet Fryma...........................Lol..
Ervisa...Patrijoten time Prej Kucove...
KoTelen..Dinen & Bejbi..................................And...Sweet Baby..lol..
Nga Cunat....hmmm Pak e veshtire..puna..se jena te fejume..dhe hmmmm...keqkuptohet njeni..
Miqesisht do deshiroja te takoja..
MiRi.Shkodrani.......................Njeshi prej Shkodranve..Kiss bro..no matter where u are..I Wish the BesT For you..Huge..FluT
Davius........Yllin e Prishtines..qe kam jasht mase respekt..
Orion .....Patrijotin time.
PS: SaS...........ty kurre ne Bote ..se jo per gje por terre kohen jena zene..keshtu qe nuk dua me perfundu ne Burg..< I feel sorry 2Kill/u >..J/k
Uroj te kaloni nje Behar sa me te bukur..& Kujdes nga Plazhiiiiii..
Respekt per te gjithe Forumistat..
Flutura
Ndryshuar për herë të fundit nga selina_21 : 21-06-2007 më 15:27
Postuar më parë nga selina_21
nje gje kisha une te zihesh ka gjithmone nje drite jeshille per te shuajtur mosmarrveshjet !!!flm qe do te me vrasesh !!! do hysh ne gjak me te tjere njerez lol
do doja te takoja njehere theodoren qe ta beja te kuptonte qe nuk jam i trash si mendon ajo !!!![]()
ZHORZHIN................kuje or e uruar!se dua te takoj!
te gjithe ata qe kam muhabet ne forum
Krijoni Kontakt