tani per momentin s'ma ka qefi te takoj asnje .
tani per momentin s'ma ka qefi te takoj asnje .
Themi do te takohemi me filanen apo me filanin por si nuk lexova gjekundi si mund te behet ky takim.?Une jap mendimin qe stafi i forumit te caktoje nje dite ne vit nje takim per te gjithe forumistat.Sigurisht takimi te jete me deshiren e gjithsecilit.Per qytetin te caktojne Tiranen,apo Durresin dhe mundesisht ne peridhen Korrik-Gusht
Ju pershendes te gjitheve
Mbaro provimet dhe pastaj flasimPostuar më parë nga alnosa
SaS...po nuk thashe une te permendje emrin tim mor burr...ne do te takohemi...edhe po nuk deshe ti,do te te takoj une..nuk ke nga ja mban
Ajzberg...ide interesante,kjo puna e organizimit te takimeve por nuk kemi perse te
veme ne siklet stafin e forumit...mund te organizohemi vete...gjitheseicili simbas mundesive..te gjithe bashke nuk behemi dot por une them te takohemi tek per tek
mjafton deshira e mire se mundesite gjenden fare lehte...te pershendes..
Kur te doni e si te doni ,une do te isha dakort. me cdo lloj propozimi.
Te pershendes dhe une .
Postuar më parë nga alnosa
Pse more asnje ???
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.
]Mir se ju gjeta une shum do kisha deshir te takoja se kam rrespekt per shum ne kete forum por ne veçanti me qen se e kam afer do kisha deshir te takoja Dorontinen jo me shum se kete por ne menyren time shoqerore dhe mundesishte po te takoj me shum se nje femer do me behej Rreaksion dhe zdo kishte doktor qe te me sherote ahahahhahaha kjo ishte shaka rrespekte per gjith kaloni mir dhe naten Dorontina mos harro kafen naqe qe e ke zakon ta pjekesh te mir siç me ke then ahahhaha
Ndryshuar për herë të fundit nga mitjuk : 09-06-2007 më 18:08
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
pershendetje te gjitheve djem e vajza kam 1vit e ca muaj ketu ne forum edhe sic e shikoni edhe vet shume pak postime kjo do te thote se nuk merrem edhe shume me forumin ose me sakte nuk shkruaj te jap edhe une mendimin tim por nga forumi asnjehere nuk kam munguar futem ketu dhe loxoj te gjitha postimet e reja dhe nese me vjen per te shkruar nese jo,jogjithsesi do doja te thoja qe jeni shume te mire ne pergjithesi me pelqen shoqeria qe keni krijuar me njeri-tjetrin...sa keq une qe jam pa shoke...
nejse une ata te cilet ata qe mund te takoja jane vetem ata qe qe ndodhen ne grecce ne selanik mos u beni merak se kafeja eshte e paguar
![]()
fabi..
hmmmmmmmmmmmmmmm une do kisha deshire te njihja shume persona nga afer nga ky forum,,pasi jam dhe anetare e vjeter dhe kam komunikuar me goxha por pamundesia nuk i kam njohur personalisht {nga afer} pamvarsisht se ka shume qe me ka rene rasti ti njoh,dhe jane shume qe dua ti njoh............
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
mir do të ishte të njihemi me disa antarë sepse si njohim rallë ndonjëherë kur shkruajnë mesazhe dikush kalofshi mirë
Darius, Zemlushen e kam nderuar me prezencen time.. dhe ca nga te vjetrit qe s'duken mo... Tiloncen po e po se aj dhav her!![]()
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
Krijoni Kontakt