Postuar më parë nga shoku_tanku
hahaha.... ej plako .... po e e le ne dore te shtetit ngele me gisht ne goje.... ej ...po sa te paskam borxh o djale ???
Postuar më parë nga shoku_tanku
hahaha.... ej plako .... po e e le ne dore te shtetit ngele me gisht ne goje.... ej ...po sa te paskam borxh o djale ???
me mir zot ne ferr .... se 1 skllav ne parajs ....
tankun do e takoj njeher![]()
Sui generis
Po nuk funksionoi me shtetin,do te punesoj nje killere te pameshirshme...kujdes"
mos i ngri syte se e ke siper teje
Po nje kafe me ke borxh mor plak,nje kafe...nuk ben robi keshtu per nje kafe...flas per kafen qe do te pime kur te takohemi...tani besoj se deshiron te takohesh me dike,apo jo![]()
Ahh ju marrsha te ligat ju te dyve,Nabules te pares dhe pastaj ketij majmunit me pistolete...edhe tanku...juve do tju takoje..
...................Postuar më parë nga shoku_tanku
Sigurisht qe do te lajmerohem......shoku_tanku......do pime nga nje gote me te vertete...mjaft me gotat "virtuale"...nen lis........
perqafime vellazerore,
bili99,
Sikur te takohen si ne te medhenjte e botes, bota do ishte shume me ndryshe...
Kemi shembullin e Lisit ne, apo jo Bili, shoku tanku, shefqeti, Dorontina, e panjohura, zemrushja, Di Ana, niktironci, ajzberg, Dajo, .........
Mezi pres nje takim dy, tre, shume palesh, sipas mundesise se kohes e vendit...
Ndonese une ju takoj cdo cast shpirterisht. Perqafime Mondishall
..............Postuar më parë nga mondishall
I dashur Mondi, po te mblidheshin si nen lis ...vertete Bota do te ishte vend i mire per te jetuar...me ndrrimmendime me tolerance..dashuri per njeri tjetrin...valle ...kenge...aheng pa kufi dhe mos te harrojme rakine e rrushit nga Skrapari apo,as qe ka lidhje ne do kishte raki edhe nga gjithe Bota...........
E nese te Paret e Botes mbelidheshin sik tek "forumi" ne pergjithesi.atehere..bota do te ishte keshtu sic eshte sot...ne vetnumrim..............
Me nderime per Mondin...dhe te gjithe dashamiret ne kete "forum".........
bili99,
Heh pyetje interesante
thjesht me krejt
ju vlersoj po thuaj se te gjithve te njejt
flm!!!
Sui generis
Une dua te takoj disa , anetare te forumit, per te cilet kam krijuar nje respekt, shume te madh.
Dua te takoj, shoku tanku,shefqetin,doruntinen, mondishall, bilin99 e te tjere.
Dashje padashje, mund te them , ai lisi sikur na gjeti shpirtin dhe na bashkoji.
Megjithese jeni me sinonime , nuk eshte e habiteshme qe te njoh, ndonjerin dhe do te ishte vertet e cuditeshme ,sidoqofte do te doja ti takoja te gjithe.
Vetem zemer rrushen, qe eshte ne c`do teme dhe nuk do te takoje asnjerin.?
Ndoshta eshte shume e bukur dhe ka frike mos na bie infarkt, ose mos ka frike se mos e rrembejme si Borat Pamela Anderson. Mire u pjekshim , Une banoj ne Boston , kush te doje le te dergoje i-mail.Nick.
tani qejfi ma ka me Te gjitha une po disa i kam taku ca jane ca goca e ca cuna po tani per tani synimi eshte _Flori_ qe shume shpejt do ta shikoj ate ftyren po nejse po takova edhe ndonje tironce sdo te ishte keq
Njëqind të puthura dy pika loti, kjo është dashuria që na ka dhuruar zoti
Krijoni Kontakt