une me kete larte shume cun i mire dhe kam shume respekt![]()
une me kete larte shume cun i mire dhe kam shume respekt![]()
sinqerisht .... nuk jam kurjoz te njoh asnjerin ketu edhe andej nga ana tjeter.....
me mir zot ne ferr .... se 1 skllav ne parajs ....
Ne fakt,une do te doja te te njihja ty,nuk e di po me dukesh si fytyre e pare...kam pershtypjen se me ke ca leke borxh..Postuar më parë nga fight_cllub_al
Postuar më parë nga shoku_tanku
e ke gabim se jam fytyr e papare ..... lek borxh ???!!!.... hajde kerkoj neser se sot skam .....
.....Mondishall,shoku tanku,INDRITI..Genesis, Darius,BARAT, Albo....Shkupi, Davius,Tigrimelara,.Shefqeti, E panjohura,Dorontina,niktironci.Thekthi...dhe lista nuk perfundon ketu......Dhe shoqeria eshte si ylber ashtu sic eshte forumi dhe vete shoqeria shqiptare.......( disa besoj se edhe do ti takoj...ne mos te gjithe)
Dhe e shihni se c'shoqeri diverse qe kam zgjedhur...shpresoj se nuk do te takohemi pernjehere dhe me njevend...ju e dini psene te zgjuar jeni.............dhe kjo vetem per shaka nuk besoj se do te kete shkembime grushtash ne shoqerine time...vetem kunderthenje dhe kundermendime po, gjithsesi.....
Me nderime per miqesine virtuale dhe reale....."Miqt , parate , dhe femijet kurre nuk jane teper"
bili99,USA
Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 07-06-2007 më 17:38
Ore qe do mi japesh do mi japesh ti,ate pune harroje..mos me bej te te kontrolloj xhepat ketu ne sy te te gjitheve...kesaj pune i thone ti japesh me dore e ti marresh me kembe![]()
Pershendetje Bili...me behet qefi qe gezon nje rrespekt te tille per mua...sinqerishtPostuar më parë nga bili99
Kush e di,ndoshta edhe mund te takohemi...madje te ftoj qe kur te vish ne Shqiperi,te me lajmerosh...do te te takoja me kenaqesine me te madhe...respekte.
Postuar më parë nga shoku_tanku
kesaj pune i thone ... germo tare germo se qenin e ngordhur do gjesh aty..... shum i sigurt ti shoku ....
Po si ore,te genjen mendja ty te marresh leket e mia dhe te largohesh sikur te mos kete ndodhur asgje...do ta zgjidhim kete ceshtje po une thashe ta zgjidhnim me te mire,do te jete me mire per ty ti japesh me deshiren tende qe te mos e coj punen deri ne gjygj une...si mendon ti...ka shtet ketu"![]()
Vetem Tanksin dhe asnje tjeter..........![]()
Dhe kur te jem nen toke
Qe vdiqa ti mos thuaj
Me shkruaj dhe nen toke
Se une do te te shkruaj...
Krijoni Kontakt