BABEN po te kisha mundesi baba do doje te me takoje JO..
BABEN po te kisha mundesi baba do doje te me takoje JO..
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Asnje...Edhe pse mendoj qe jeta do te na takoj me persona te ketij forumi!
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
Nga vajzat jane disa por ne vecanti ida1, DI_ANA, -Alda-, [era], suadabalzano, arjeta3, bejbi, etj.................qe s'me kujtohen tani....
Nga cunat po ashtu jane disa por ne vacanti Gerrard, Shkelqesia_E_Tij, Force_Intruder, kacaku_basket, Bledari, EDUARDI, SaS, bili99 & Ekonomisti per te cilet kam shume respekt. Ka dhe te tjere por nuk me kujtohen nicks tani se eshte ora 2:30 e mengjesit ketu
Respekte,
DeAdA
E mua a ka deshir dikush tme njoh hehehehe???????Shpresoj qe po pasi eshte hera pare qe u kyqa ne shoqerin tuaj Pershendetjeeeee ngaa unee vet Xemlushjaa
ke kam deshire te takoj???nje person qe me ngre nervat perdite.nese e takoj,dua ta pyes dicka.perse futet ne pronat e te tjereve?
Kenaqesija do ishte dhe e imja lepurushe.
Vera apo vjeshta po vijne ,ose nqs ju del rruga me pare ketej nga une jeni te mirepritur .
Bebushe merre zotin SAS se ti vjen ne usa dhe hajdeni dhe rrini ketej pergjithmone pastaj afer cupes hA HA .
Edhe Nadulen qe donte te takonte Sas nuk e kam large takohem nje here ne muaj ose me shpesh sidomos kur shkojme shaping ,por kur u takova per here te pare me tha qe s'isha une ,me mendonte ndryshe biles dhe bionde ha-ha sa qesh kur e kujtoj : )Biles me tha po ti qenke ALNOSA MI NARE HAHAHAHAHA .
Flasim nqs behet e mundur takohemi vec te jemi te gjithe ne nje kohe qe te jemi me pushime qe te drejtohem ne vendet tona ose ne usa .Por me mire andej nga exfiles se ka dete .
Une ju pres JU PREMTOJ
Pershendetje dhe fjala ime dhe e juaja ne vesh te perendise![]()
une kam qef ti takoj te gjithe ateistet e forumitshoqerisht per ti njohur dhe live,meqe me duken shume njerez te mire dhe te zgjuar.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
dua te takoj kete siper ^angel^ e di vet kjo
Asnje duke qene se s'kam asnje ne msn,megjithese holle-holle edhe mund te kem ndonje deshire....
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Krijoni Kontakt