Frymezuar nga nje emision televiziv: Cfare marrim me vete nga lidhjet e shkuara?
Frymezuar nga nje emision televiziv: Cfare marrim me vete nga lidhjet e shkuara?
Kam vetem nje limit: qiellin!
Mesime Per Jeten E Mend Per Heres Tjeter.
Gjithmon Te Kemi Nje Sekret Nga Ai Qe Thot Qe Na Do Se Kurre Nuk I Dihet Jetes.
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
Nga nje dashuri e shuar ose e kaluar marim shume gjera ne jeten e re me ndonje tjeter, si pik e pare eshte sjellja dhe mosperseritja e gabimeve te bera ne lidhjen e pare , gjithashtu lidhja e pare na meson rendin e jeteses ne lidhje serioze pra qe te mos kemi probleme tek lidhja e dyte....
Sui generis
gabimet e lidhjes se pare!!! edhe disa good kujtime mendoj !!! asgje me shume !!! edhe pse disa mund te marrin nje miqesi te mire nga lidhjet e meparshme !!! kuptohet sipas tipeve te personave !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Se di tamam cfare mund te merret nga nje lidhje e gjate qe ka kaluar. Nga kto te voglat, sidoqofte guxim apo zhgenjim, keqardhje apo gezim harrohen kollaj. Ne nje lidhje te re, sikur fillon cdo gje nga e para. Gabimet na i meson jeta e jo vetem lidhja. Njerez te ndjeshem ndonjehere mbartin eksperienca te kaluara ne mendjet e tyre qe ndikojne ndjenjat apo veprimet e te ardhmes. Per vete nuk i le shume vend kapitujve te mbyllur. Ndoshta sishte njeriu i duhur, kush e di...
Ndryshuar për herë të fundit nga Macho : 26-05-2007 më 19:21
ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ
cfare duam tek nje partner
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Nje eksperience,,,,, (te mire apo hidhur).
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
pas nje lidhje te deshtuar me dashje a pa dashje fitojm nje dhembje,behemi me te ndijshem nese ajo ka qen nje lidhje e fort por pa deshiren e dy partnereve eshte shua.
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Eksperiencen dhe kujtimet e saj (qofshin keto te mira apo te kecija).
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Pse pa u lidhur me njeri se di ti ca do tek nje partner?cfare duam tek nje partner![]()
Krijoni Kontakt