Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 33
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387

Pse femrat "tërhiqen" nga kamarierët?

Ndoshta ju ka ra qe edhe ju te dashur forumist qe ta ndegjoni edhe ju nje fenomen te tillë qe Femrat zakonisht i pelqejnë Kamarierat dhe ne nje fare menyre i terhjek diqka femrat kamarieri.

Ne kete rast dikush mund te thotë se vetem ato femra jo te arsimuara apo jo te menqura iu ndodh nje gje e tillë ,mirpo kjo faktikisht nuk existon ne realitet se kam verejtur shume raste qe edhe ato femra qe e quanin veten te emnacipuar kan ra ne nje karrem te tillë...

Dhe qfar faktor mund te existojn qe te ndikoj diqka ne shijen e nje femre ne kete rast...

Po permendi disa faktor :

1. Materializmi (fakti qe ai person ka kontakt me shum njerez dhe eshte i njohur)

2. Sharmi i kamarierit

3. Ambienti dhe shoqeria (fakti qe kamarieri qendron ne nje vend te preferuar siq jan kafenet)

4. Shkaku se per qdo ditë ka nga nje Maciato falas(pak shaka )

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Qe kure na qenkan ber edhe kamarieret Don Zhuane??
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anëtarësuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365
    te flisje per ndonje mjek ose avokat hajde de po kamarierat vallahi kurre sme kane terhequr se kam idene nga e ke nxjerre kete konkluzion ti shoku.
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anëtarësuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Kamarieret nuk jane te pelqyer nga femrat me shume sesa njerezit tjere te rendomte, por puna e tyre i ben ata qe te kene kontakte me te shumta dhe kjo rezulton qe ata mund te kene lidhje me te shpeshta. Dhe zakonisht kamarieret kur punesohen nga pronari zgjedhen, pra duhet te jene te bukur, terheqes dhe te ken sharm. Pra ai qe eshte i bukur dhe ka sharm gjithmone do te jete i pelqyer nga femrat.
    Barca

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga gatusso Lexo Postimin
    Ne kete rast dikush mund te thotë se vetem ato femra jo te arsimuara apo jo te menqura iu ndodh nje gje e tillë ,mirpo kjo faktikisht nuk existon ne realitet se kam verejtur shume raste qe edhe ato femra qe e quanin veten te emnacipuar kan ra ne nje karrem te tillë...

Po permendi disa faktor :

1. Materializmi (fakti qe ai person ka kontakt me shum njerez dhe eshte i njohur)

2. Sharmi i kamarierit

3. Ambienti dhe shoqeria (fakti qe kamarieri qendron ne nje vend te preferuar siq jan kafenet)

4. Shkaku se per qdo ditë ka nga nje Maciato falas(pak shaka )

Teper interesante kjo teme....kishim nevoje edhe per pak shaka

Mesa kuptova une ti hapesi i temes do te thuash qe femrat na u terhiqkan tani nga kamarieret dhe na paske sjelle ketu disa faktore ...teper bindes!!me fal...

Une si femer po te pergjigjem...
    Te jesh kamarier nuk eshte aspak turp dhe nuk ke pse te ndihesh e ulur nqs frekuenton nje njeri te ketij zanati...
    Te gjithe e kemi bere pak a shume kete pune,ca per te paguar studimet,ca si nje pune te dyte dhe ca sepse eshte nje profesion qe konsiderohet i nderuar si shume te tjere.
    Ne kete lloj profesioni ka te beje shume kontakti me njerezit,duhet te tregohesh sa me i respektueshem,sa me i durueshem,dhe sa me i dashur.
    Gjithmone seksi femer eshte me i ndjeshem dhe reagon me shpejt ndaj kesaj menyre sjelljeje.Femra ne rradhe te pare terhiqet nga personi,nga mashkulli vete dhe jo nga profesioni....megjithese ka edhe raste ku eshte materializmi ne mes po ketu do te te kundeshtoja pasi se besoj qe ky lloj profesioni te hyje!
    Sharmi,po jam dakort....pelqimi,sjellja....kjo makiato falas sme duket bindese..dhe as kjo qe keta frekuentohen prej femrave sepse punojne neper ambjente te preferuara.
    Pra konkluzioni....me duket se je nxituar pak!
    "Carpe Diem"

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga bija_e_detit Lexo Postimin
    te flisje per ndonje mjek ose avokat hajde de po kamarierat vallahi kurre sme kane terhequr se kam idene nga e ke nxjerre kete konkluzion ti shoku.
    Nuk te terheqin ty personalisht por terheqin te tjerat lol nuk ja fut kot ai qe ka hap temen.
    Meshkuj,kujdes grate kur shkoni hani ne restorant,çdogje fillon me nje shkelje syri lol,nigjoni mu se e di mir.Kam qen vet cameriere.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    e vertete eshte qe kamarierat terheqin femrat, kjo edhe pse i zgjedhin te pashem.

O gatuzo, ti e paske seriozisht me duket kete punen e kamarierave, po arsimimi i ne femre nuk ka te beje fare me shijet e meshkujve.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Po dihet që femrat janë pak si shumë llapazane u puqen karakteret me kamarierët dhe me berberët.
    Nuk ka kamarier që nuk merret me fjalë....
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-10-2007
    Vendndodhja
    Tirona Metropol
    Postime
    77
    se jane te sjellshem kur sherbejne(se ashtu jua kerkon puna),te tille jane vetem kamarieret,se djemt e sotem e kane harruar fjalen i sjellshem.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga xhensila86;1743658se jane te sjellshem kur sherbejne(se ashtu jua kerkon puna),te tille jane vetem kamarieret[B
    ,se djemt e sotem e kane harruar fjalen i sjellshem[/B].
    [/B]

Dhe jo vetem djemte...po kam njohur edhe shume vjaza te 'edukuara' ne Tr
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnë parajsën
    Nga Xhuxhumaku në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Meshkujt vijnë nga Marsi, femrat nga Afërdita’.
    Nga Tirana në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 07-11-2005, 13:31
  5. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •