Po perse jemi te papergjegjshem more Edvin djali, a na thuaj?Postuar mė parė nga Edvin83
Ti si mendon pershembull, qe te vish ti si drogaxhi (e supozojm) dhe t'ja plasesh cigares brenda ne lokalin tim (qe me kete lokal ushqej kalamajt) pa e rr*** fare (me falni per shprehjen) se ekziston nje ligj i till apo jo dhe kur te vij puna te ha une si pronar lokali gjobe marramendese qe nuk arrij ta bej xhiro per nje muaj fjala bie.
Si mendon ti qe une si popull me nje nivel te ulet ekonomie e kundershtoj kete ligj?
A eshte kjo pandergjegjshmeri?
A mendon se ky ishte nje nder problemet me kryesore qe ka sot vendi jone?
Ku ketu transportohet droga me kamiona dit e nate dhe s'po behet dicka, vec sot i zen e neser pasi kane marr rushfetet e mjaftushme i nxjerrin serish, ndaloj keto gjera shteti po ngeli te ndaloj duhanin tashme.
Perse nuk ndalon dhe tregetin e tij qe mos e konsumoj populli ateher, kur na qenka problem serioz?
Nuk jam kundra qe mos perdoret neper spitale apo autobuze apo kinema e vende te ketilla serioze e qe sjell shqetesim per publikun me te vertet por, jo ne lokale e bare ku nuk gjen nje njeri qe mos jet konsumues i rregullt i duhanit.
Pastaj, me gjithe keto probleme qe ka ky popull, cigaren e ka mikun e vetem qe te qetesohet mor shtet, apo s'ta ndjen ty si shtet qe je se e ke pare keq me buxhetin e s'di se si te rjepesh ndonje lek nga populli per te plotesuar boshlleqet e ngelura qe ven ne xhepat tuaja, ku mos keni neser nje akuzim nga opozita apo qoft dhe populli vet...
ja kshu...
keto te fundit ishin per shtetin jo per Edvin83.
ky nuk eshte gje tjeter vecse nje ligj qesharak dhe nje menyre tjeter per te rjepur kete popull...
Krijoni Kontakt