une mund te them dhuratat qe kam marre sepse per te dhene kam dhene pak....
psh ish e dashura qe isha me te per 2 vjet me ka bere shume dhurata te thjeshta por te lezetshme...
ka bere nje kornize te madhe me fotot tona,me ka bere nje embelsire ku ishte e shkruar "Te Dua",ka bere nje album me te gjitha udhetimet qe kemi bere bashke,nje dite me pyeti se nese punoja dhe une i thashe qe isha pushim 3 dite,,,kjo mori dhe prenotoi nje dhome ne nje hotel te firenzes,por dhuratat me te bukura per mua kane qene momentet e kaluara me te(ne venezia,firenze,neper plazhe),me shkruante neper çarçafe qe me donte,kemi ikur neper koncerte se bashku.pra ne momentet kur isha vetem per vetem me te e vleresoja me shume por per fat te keq sic cdo enderr mbaroi edhe kjo.
une nje dhurate i kam bere,kam marre nje foto dhe e kam stampuar ne nje jastek dhe e mbante cdo nate kur flinte afer vetes![]()
as kam ber dhe as kam pritur te me bejn po besoj se ato skan dash me shum se sa pasionin dhe kohen qe kam kaluar me to.
ALBANIAN^POWER
sa teme te gjate paskeni hapur per mua nje kartoline dhe shume eshte ,,,mendimi ka rendesi jo dhurata...por me fjale te embela dhe te sinqerta sigurisht....
s'jam kernace ...thjesht idealiste.....
TE bukur mbase se kam ber por nje gje simbolike mund te quhet,
i bera nje arush te vogel nje vajze qe spara besonte tek fjala meshkujve lehte.
por ajo e msoi qe sjan te gjith njesoj
PS: ja bera thjesht se i dhash fjalen, asgje me teper.
Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 16-07-2008 më 17:56
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
i order-a nja dy femra stripers per nje nate (surprise for his b-day). Oh well , cdo gje ne pranine time . He loved it . Me romantike se kjo nuku ka . Yep . lol
Krijoni Kontakt