Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    ThE KinG Maska e Imperator
    Anėtarėsuar
    23-04-2007
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    448
    Halil Gostivari,

1- Per 11 Shtatorin e ka pranuar vete Bin Laden qe e ka kryer ai ate masaker dhe ketu nuk ka nevoje per shume analiza e komente.

2- Nuk thashe se jane ne lufte myslimanet, por per sulmet terroriste qe bejne i bejne te gjitha ne emer te "Allahut" dhe pyetja ishte: A jeni dakort me keto sulme qe marin mijera jete njerezish ne emer te "Allahut" ?

3- Turqit ne Shqiperi kane kthyer Shqiptaret ne myslimane me mjete dhune e terrori, ky eshte rasti me i paster por dhe ata ne Amerike shumica jane kthyer nga frika. Ti do nderroje fe nga frika?

Keto ishin sqarimet ne lidhje me citimin qe ke bere ti Halil Gostivari.

Imperator
    Albanian Perandory

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Citim Postuar mė parė nga halil_gostivari
    nese e ke fjalen per 11 shtatorin se di sa jeni i sigurt se e ka bere pikerisht bin lladeni , jo se e mbroj ate perkundrazi , por me vjen habi si nuk u vra asnji hebre.
    Epo te mohosh edhe kete gje ...une s'di ca te them me..

une ende nuk kam hasur ndonje shtet musliman te sulmoje ndonje shtet tjeter, por e kunderta.
    Nuk ditke shume histori.. Po luftrat Iran- Irak, jane te dy shtete muslimane apo jo... lufta Irak - Kuwait ? prape jane shtete te fese muslimane apo jo?

TREGOM TI KU KAN SHKUAR MUSLIMANET DIKUNDI DHE U THON NJEREZEVE ME KALLASH NE KOKE PRANONI ISLAMIN
    Ore ne shqiptaret sipas teje jemi bere gjysma e kombit muslimane nga qejfi sipas teje? Harrove me duket se para pushtimit otoman shqiptaret nuk ishin muslimane apo jo, u kthyen ne te tille per te mos paguar taksat e turkut mbi fene
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Njė shqiptar nė Zvicėr ka pranuar fenė e tij tė parė katolicizmin dhe ėshtė shuguruar nė Kishen e St, jakobit nė Basel.
    Pra njė shqiptar i fesė Muslimane kishte kaluar me vullnet nė fenė e tė parėve tė tij nė katolicizėm...

Perjashtuar Maska e SHEMSHIR
    Anėtarėsuar
    20-05-2007
    Postime
    42
    Citim Postuar mė parė nga Diesel Industry
    Epo te mohosh edhe kete gje ...une s'di ca te them me..

Nuk ditke shume histori.. Po luftrat Iran- Irak, jane te dy shtete muslimane apo jo... lufta Irak - Kuwait ? prape jane shtete te fese muslimane apo jo?

Ore ne shqiptaret sipas teje jemi bere gjysma e kombit muslimane nga qejfi sipas teje? Harrove me duket se para pushtimit otoman shqiptaret nuk ishin muslimane apo jo, u kthyen ne te tille per te mos paguar taksat e turkut mbi fene

Disel, ajoishte nji luft e imponura, nga Shejtani ekber. amerika dhe e armatosi sadamin qe ishte pjell cifute, dhe i dha arm kimike,qete e shkatrroj pushtetn islam,por nuk ja arrit qellimit, lexo me gjėnsit ne temen qe ekam postuar aty do njihesh se si u kriju ajo luft dhe kush ishte inciator mjerisht keta vellezerit wehabij qete japin matrejal ty nga dizinformatat ,dhe ta me to po krenohesh,por gabim jeni. lexo pra "Pushtetin Islam" ne faqen tjeter, dhe informohu mir!

Perjashtuar Maska e SHEMSHIR
    Anėtarėsuar
    20-05-2007
    Postime
    42
    Citim Postuar mė parė nga Imperator
    Halil Gostivari,

1- Per 11 Shtatorin e ka pranuar vete Bin Laden qe e ka kryer ai ate masaker dhe ketu nuk ka nevoje per shume analiza e komente.

2- Nuk thashe se jane ne lufte myslimanet, por per sulmet terroriste qe bejne i bejne te gjitha ne emer te "Allahut" dhe pyetja ishte: A jeni dakort me keto sulme qe marin mijera jete njerezish ne emer te "Allahut" ?

3- Turqit ne Shqiperi kane kthyer Shqiptaret ne myslimane me mjete dhune e terrori, ky eshte rasti me i paster por dhe ata ne Amerike shumica jane kthyer nga frika. Ti do nderroje fe nga frika?

Keto ishin sqarimet ne lidhje me citimin qe ke bere ti Halil Gostivari.

Imperator
    nuk ja te vereta apsolut,sepse ata i kisht errezu vet CIA, MOSHADIN, qete justifojn .per qellime te tyre ne Lindjen e mesme!!

shiqo filimin nga analistėt Amerikn s e kush eka rrezuar??

http://flimmr.se/2007/02/26/911-var-en-bluff/

por ata e perdorin Binladenin si pincet,per qellime te tyre
    a nuk e ke vrejt,se kur ken Votimet e dyta te bushit!! intervistene Binladenit? ku mbeten premtimet e tija? dhe pse nuk u kap!! perderi sa e pagun me mijera shpirta tet pafajshem, kinse poe ndjekim Bin ladenin, mjerisht keta wehabijt nuk i marrin parasysh gjakun e femijve, pleqve,dhe grave por e shiqojn vetem binin !!dhe e bombardonin Tora Boren xhaja qe asht i fhshehura aty,e aj i ndyer, duke u sheruar ne Neuyrk nga semundja e DIALIZES. amendon ti se nji njeri qe eka at semundje,mund qete fshihet neper shpella, te Afganit..paramendo,se ne dializ duhet pastruar xhakun bile 1 her ne javė, me ato aparate ,athua aj me gjith aparate duke i bartur,e po fshihet prej nje shpelle ne nji tjeter!!?? jo i nderuar atė hiqe nga mendja, ja edhe nji shembull: siq e dijm aj ishte i shkolluar ne Amerik. dhe ne luften Afganistan-Rusi edijm mir te gjith se kushe mbėshtetke,tjetra

nuke dij numrin e sakt te hektarve se ekam harruar, veqse me mijra Hektar te mbjellura me hashish, ika se bashku kompanija LADEN BUSH, tjetr kan nji sistem Bankar ne amerik poa shtu sė bashku HMMM e si mind te jet kjo qe ethua ti me disa te tijėt!??

une nuki e di pse beni kaq remuje .. une nuk thash se e mohoj ate por jam kunder asaj qe ndodhi, por me vjen cudi se si pati mundesi te mos vritet asnje hebre.
    po ju lutem me tregoni juve pse ne rastin e 11 shtatorit nuk u vra asnje hebre ????

nuk thash per shtetet muslimane ne mes veti ,sepse aty ka nje ? shum e madhe se kush eshte vertet shtet musliman , por ate une nuk e di e di vetem i MADHI ZOT.por tregoma ti nje rast , ku eshte sulmuar ndonje shtet krishter nga muslimanet ???

ajo qe jan bere shqiptaret musliman si pas qejfit vete as nuk diskutohet, se nuk mund kush dikujna me i imponu ndonje fe pa mos i pelqier.para pushtimit otoman shqiptaret ta themi se kane qene te krishtere,po me trego cfare kane qene parase ta pranonin krishterizmin, a valle mos e kane pranuar nga qejfi krishterizmin ??

une do te nderoja fene nga frika po se po . por jo nga frika e njeriut por vetem nga frika e ZOTIT.
    I penduari nga gjynahu eshte si ai i cili nuk ka fare gjynah

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    para se te beheshin te krishtere nga pushtimi romak, ishim popull pagan si gjithe te tjeret,si greqia si italia e me radhe.Mos thuaj se e nderuan fene kot ,pasi ne ate kohe perandoria turke vuri taksa mbi fene te cilat nuk paguheshin nqs ktheheshe ne musliman.APO JO? (mos thuaj jo se eshte ne cdo liber historie, e nuk ka ndodhur vetem ne shqiperi por ne gjithe vendet e pushtuara nga turqit)

Une cuditem pse duhet te vdiste patjeter nje hebre ne 11shtatori... Ce kini kete urrejtje per ata une sdo ta kuptoj ndonjehere... pse o sipas teje bushit ju dhimbkan me shume hebrenjte se amerikanet qe prefereon te vrase qytetaret e tij ne vend te hebrejve???
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Diesel Industry : 28-05-2007 mė 16:21
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

Citim Postuar mė parė nga Diesel Industry
    para se te beheshin te krishtere nga pushtimi romak, ishim popull pagan si gjithe te tjeret,si greqia si italia e me radhe.Mos thuaj se e nderuan fene kot ,pasi ne ate kohe perandoria turke vuri taksa mbi fene te cilat nuk paguheshin nqs ktheheshe ne musliman.APO JO? (mos thuaj jo se eshte ne cdo liber historie, e nuk ka ndodhur vetem ne shqiperi por ne gjithe vendet e pushtuara nga turqit)

Une cuditem pse duhet te vdiste patjeter nje hebre ne 11shtatori... Ce kini kete urrejtje per ata une sdo ta kuptoj ndonjehere... pse o sipas teje bushit ju dhimbkan me shume hebrenjte se amerikanet qe prefereon te vrase qytetaret e tij ne vend te hebrejve???
    PO ASHTU ESHTE . TEK E FUNDIT JU KA PELQIER QE TE MOS PAGUAJN TAKSA DHE PRANDAJ E KANE NDERUAR FENE , PO CKA U BO ME ATA TE CILET NUK E NDERUAN FENE ! DMTH PRAPE NGELEN TE KRISHTERE ASKUSHI NUK I KTHEJ ME ZOR......

MOS U CUDIT FARE SE NUK THEM SE DUHESHTE TE VDESE PATJETER NJE HEBRE , POR ME VJEN CUDI PER CFARE ARSYE NUK U VRA ASNJE , KUR E DIME FARE MIRE SE ATY NE ATE QENDER KA PAS SHUME ZYRA HEBREJE.
    AJO QE BUSHIT I DHIMBSEN HEBREJNTE AS QE NUK DISKUTOHET , NDOSHTA MOS I DHIMSEN EDHE ME SHUM SE VETJA.PO SE PO ......
    I penduari nga gjynahu eshte si ai i cili nuk ka fare gjynah

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Misioni Amerikan Nė Shqipėri (1946)
    Nga DriniM nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  2. 2763 tė huaj pranojnė islamin nė Dubai
    Nga strange nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-01-2009, 07:54
  3. Mary Watson - Mėsuese e teologjisė pranon Islamin
    Nga ILyrium nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-04-2007, 13:09
  4. Ēėshtja Ēame
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 154
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 19:56
  5. Mbi politikėn e jashtme tė SH.B.A.-sė
    Nga Eni nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 175
    Postimi i Fundit: 13-02-2004, 11:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •