ej, rrota e diellit cfare eshte se nuk e kuptoj kete dialekt une.![]()
:brire
PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!
micci rrushi ku je ti moj se me morri malli .ah te shtunen e tunda une moj kembet me dhembin.
GJITHMONE OPTIMIST PER TE ARRITUR ATE QE DON.
tunde ti moj tunde se dhe une aq ekam tundur te shtunen sa sot jam semure. mezi mbahem ne kembe. vetem gjume dua.Postuar mė parė nga blondina
micci rrushi ku je ti moj se me morri malli .ah te shtunen e tunda une moj kembet me dhembin.![]()
E moj zemer shume mistrece je ti po e pranon 22 vjec ne se u mplakem ne tani.. I know your boddy is hot mine is cool... nbe qofte se ne i bashkojme fishat bashke mund te na japesh pak energji anyways daddy is looking per nje varjze tamam si ti.. Me ato buz me ate fytyr me ate trup me ate hob me ate paranice me ate prapanice if i like give me a call baby ..... (313) 283-9510 Ne qofte se je ne U.S.A me qofte se je jasht U.S.A 001 EDhe numrin....... edhe kaq honet ciao ciao bambino............ PE@$E OUT baby po mos arro se daddy is waiting for u!!!!!!!!! ..............![]()
![]()
Te shikojme se sa hot je mi ... po une jam aty poshte qellit nuk jam akoma ne qiell por kur te kalosh aty lart bej pak pushim tek un...... ndoshta gjen ngrotesi ne zemren time ....... si shume fola u bera lafazan ika ika bye bye.,.
pupupupupu, me lodhe rider_boy![]()
qe te te lodhnin dhe komplimentat, nga ty e mesova. megjithate, faleminderit.
![]()
vetem dhe ti mos u lodh kaq shume se jemi larg shume laaarg...
Kuqja ka dite qe nuk shkruan ! Di gje ti strece ?
"Arbeit Macht Frei"
WE DON'T NEED ANOTHER WAR !
ja ti bej nje ze ne privat o mulle. se dhe mua me ka bere merak.
pershendetje mistrece,
me sa di une, nuk je me re ne kete forum, prandaj dhe nuk po te uroj mire se ardhjen.
po te them vetem nice pic dhe ja kalofsh mire.
preke diellin, sa here ai ta jep mundesine
Une te kam njohur me kohe qe je ti,por une nuk doja vete te jepja se jam une,prandaj dhe te kundershtoja ose dhe te ofendoja pak.
Mistrece shume cuna jane prehur te takojne per vitin e ri,si thua ti a te prehem dhe une.
Kurse kjo tema kuvendi i burrave nuk me kujtohet,mos je duke me ngaterruar me ndonje tjeter,se te jane bere shume keto kohet e fundit.
Twist
Ja kam thene me kohe kete fjale une Mistreces apo jo Mistrece
Krijoni Kontakt