Close
Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 127
    i ELBASAN-it Maska e mullaymeri
    Anėtarėsuar
    23-08-2002
    Vendndodhja
    BOLZANO/BOZEN - ITALI
    Postime
    68
    Kur lexova temen "Miss...trecja22-profili i shume pritur" u turra me vrap per te lexuar ket profil te "shum pritur" por me kot, edhe ket radhe, si shumica e profileve ke tu ne forum kishte vetem fjale kot.
    O Miss22trecja kur do na tregosh dicka per veten tende. Boll ma me duete trecja-kuqja, ne presim pershkrimin tend te shumepritur. Mos na lodh ! E te keqen !
    "Arbeit Macht Frei"

WE DON'T NEED ANOTHER WAR !

OBEN OHNE Maska e MISTRECE22
    Anėtarėsuar
    25-09-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    211
    Postuar mė parė nga mullaymeri
    Kur lexova temen "Miss...trecja22-profili i shume pritur" u turra me vrap per te lexuar ket profil te "shum pritur" por me kot, edhe ket radhe, si shumica e profileve ke tu ne forum kishte vetem fjale kot.
    O Miss22trecja kur do na tregosh dicka per veten tende. Boll ma me duete trecja-kuqja, ne presim pershkrimin tend te shumepritur. Mos na lodh ! E te keqen !
    Mullaymer!

meqenese fotoja eshte marre kur kam qene 18 vjec, kam vendosur qe se shpejti te postoj nje foto aktuale sepse me te vertete qe kam ndryshuar disi dhe pse mund te jene vetem floket, ato qe e bejne ate ndryshim.
    fotos do ti bashkangjis nje pershkrim te detajuar te mistreces dhe shpresoj qe mos ngelesh i zghenjyer si kesaj here.

me rrespekt

mistrecja
    :brire
    PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!

urrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ,mici mos harro

Mullaymeri...nqs e ke pelqyer Mistrecen ke kjo fotografi, ke per ta pelqyer akoma me shume ne fotografite qe vijojne me pas...
    Po mire pse nuk te pelqeu prezantimi ty? Fundi i fundit ankesat m'i drejto mua se une jam biografja e Mistreces(dmth une jam shkrimtarja e biografise te saj)...nqs ke ndonje ankese i mirepres...Me konsensus do mundohem te shkruaj vellimin e dyte te biografise

Annaaa ura vjen tek Mistrecja, nuk shkon Mistrecja ke ura

EDUKATOR SHPIRTĖRASH Maska e che guevara
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    101
    je e mrekullueshme mistrece edhe pse ne chat nuk me ke lejuar te te them po prap se prap une ja ku po te them se je e shkelyer
    e sa per burre mos u merzit se ka plot ju vetem hapeni gojen se ata do te vijne vete :-):-)
    . Jeto sikur do vdesesh neser. dhe meso sikur do jetosh gjithmone.

Original! Maska e twist
    Anėtarėsuar
    28-07-2002
    Vendndodhja
    ku me do mu
    Postime
    203
    moosss e paskan marre seriozisht keto me duket...e lum si ti mistrece qe te bejne komplimenta njerzit, une e pres koken po nuk te nxorren ty presidentja e forumit, mos u offendoni ju operatoret.(lol) por po te ishte per ashtu une do te votoja i pari .....ohh se harrova me 26 nisem une (per atdhe) bobo po qelluam ne nje avion do e bej pilotin e avionit te kthehet mbrapsh dhe do shkojme ne Scotland ti fusim nga nje dopio whisky pastaj kur te pime nja 5 shishe do shkojme ne Shqiperi me taxi, jo me avion se me ikur me avion e perplasim tek noj b*the mali..
    kalofsh mire motra
    twist
    The man is back.

i ELBASAN-it Maska e mullaymeri
    Anėtarėsuar
    23-08-2002
    Vendndodhja
    BOLZANO/BOZEN - ITALI
    Postime
    68
    Postuar mė parė nga Nuska
    Mullaymeri...nqs e ke pelqyer Mistrecen ke kjo fotografi, ke per ta pelqyer akoma me shume ne fotografite qe vijojne me pas...
    Po mire pse nuk te pelqeu prezantimi ty? Fundi i fundit ankesat m'i drejto mua se une jam biografja e Mistreces(dmth une jam shkrimtarja e biografise te saj)...nqs ke ndonje ankese i mirepres...Me konsensus do mundohem te shkruaj vellimin e dyte te biografise

Annaaa ura vjen tek Mistrecja, nuk shkon Mistrecja ke ura
    Veni men pershkrimit te kuksianes. Merr shembull nga ajo. Ka vu i foto qe vallai nuk kom me ardh ma ktu ke strecja22.
    Ha pra dhe sa do presim per foton e Miss22 treces.
    Dang dang dang deri kur keshtu ma !
    "Arbeit Macht Frei"

WE DON'T NEED ANOTHER WAR !

Mulla...nuk kam si te marr shembuj te tjere une kur bie fjala per Mistrecen se ajo nuk eshte reflektim i as nje njeriu, eshte shume e vecante...E pashe prezantimin e kuksianes, se me zgjove kureshtjen...(no comment) por vetem nje comment do e bej se nuk po me rrihet mua...kuksjania nuk eshte 100% sepse ballkonin e ka te blere
    Te pershendes~

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-10-2002
    Vendndodhja
    Alaska
    Postime
    61
    hahaha mi mistrece...po c'me the te vija kot,ti e paske tejkaluar
    normen me kte teme.hahahha iii po pse i torturon robt kshu mi
    goce. hejjj,se flitej per pune paresh,pse mi i pranon komplimentet
    falas.cdo gje ka nje cmim.vur kusht psh: kush nga ato cunat qe do me u njoh,apo qe do me komentu te derdhi ne filan banke nje x shume parash.se kshu me llafe ooo kshu jane oratore te mbaruar te gjithe...lol
    ps: ka i gjo qe s'e marr vesh te kjo tema: cne ka me shume goca qe jane pergjigj sesa cuna??? apo te nisin mp ato,ncncnc bohen kshu gjonash mbrapa ferres??
    C:\DOS
    C:\DOS.RUN
    RUN:\DOS.RUN

OBEN OHNE Maska e MISTRECE22
    Anėtarėsuar
    25-09-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    211
    Postuar mė parė nga twist
    moosss e paskan marre seriozisht keto me duket...e lum si ti mistrece qe te bejne komplimenta njerzit, une e pres koken po nuk te nxorren ty presidentja e forumit, mos u offendoni ju operatoret.(lol) por po te ishte per ashtu une do te votoja i pari .....ohh se harrova me 26 nisem une (per atdhe) bobo po qelluam ne nje avion do e bej pilotin e avionit te kthehet mbrapsh dhe do shkojme ne Scotland ti fusim nga nje dopio whisky pastaj kur te pime nja 5 shishe do shkojme ne Shqiperi me taxi, jo me avion se me ikur me avion e perplasim tek noj b*the mali..
    kalofsh mire motra
    twist
    hahaha, e di qe qeke i lezetshem ti dreqo?
    me nje avion nuk qellojme se une nisem me 24 por sikur ta pije nje kafe me kuqen dhe mua ne tirane, nuk do beje keq. natyrisht qe do paguash ti.

Mullaymer, me presione nuk arrin gje te mua. prit dhe ti. i duruari i mahnituri, ne rastin tend, i thone nje fjale.

Mos moreee, ik shif daten ti nje here se te ka vajtur 16, perpara se te me japesh te tilla keshilla materialiste mua. mistrecja te uron shume fat dhe nje pershendetje speciale e ke dhe nga mami mistreces.

Nuska, me ka marre malli muve per tyve.
    :brire
    PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!

Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Izrael - Palestinė
    Nga Hyllien nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 1693
    Postimi i Fundit: 31-07-2014, 09:50
  2. Zbulohet profili i Kosovės sė ardhėshme
    Nga RTP nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-01-2007, 08:29
  3. Profili i nje Mafiozi
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 27-04-2004, 12:43
  4. Profili i anetarit me te ri!!! dmth i bebes.
    Nga guntheric nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 25-02-2003, 16:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •