Close
Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 127
    Perjashtuar Maska e korcaprincess
    Anėtarėsuar
    24-10-2002
    Vendndodhja
    Detroit MI
    Postime
    510
    o bukuroshet e forumit (strecja dhe kuqja )!!! ja vute vulen te dyja per te me marre mua apo jo?? tani, sa per rruge te keqe, e kam te qarte qe do me fusni ne rruge te keqe dhe do me ndryshoni komplet si njeri pas vitit te ri , po po e marr parasysh une ate,lol. sa per komplimenta, as mos u beni merak fare ju se me gjithe ato komplimenta qe do tju bej une juve, do tju rritet mendja aq shume sa ska ku te veje me,lol. (dhe pastaj do ti haj une te sharat e forumit qe ju kam bere aq mendjemedhaja ju te dyjave). o miss-trece. po mire mi vajze, ti thua qe i ''blen '' komplimentat. pse s'thua ti, kur do te marr checkun ne mail une nga ti ?? lol. jo mi jo se bej shaka se ju me kuqen i meritoni te gjitha komplimentet, jeni shume te mira qe te dyja.
    kuqe, kete vit te ri do ta festoj me familjen ketu ne detroit michigan. do te kisha vertet deshire ta kaloja ne tirane sepse kam shume njerez te afert ne tirane, por fatkeqesisht kete vit te ri nuk mundem.....ju uroj nga zemra ju te dyjave qe ta kaloni sa me mire ne tirane, dhe strece, edhe une ashtu si ti VDES per te kercyer, keshtu qe kerce edhe per mua neper klubet e tiranes, lol.
    ju puci fort qe te dyjave
    sinqerisht
    gerta

Perjashtuar Maska e korcaprincess
    Anėtarėsuar
    24-10-2002
    Vendndodhja
    Detroit MI
    Postime
    510
    oh, se harrova. bie dakort me te panjohurin une per ate arushin. po si nuk i beri asnjeri kompliment ?
    lere lere si ishte, si shpirt. une po ja bej komplimentin me vonese, por me mire vone se kurre,lol.
    ju puci fort te gjitheve
    gerta

Akoma me teddy-in ju? Ty Gerta te lejohet, por ketyre cunave, jazek ju qoft!!!

Sessy nena!!!
    Anėtarėsuar
    21-10-2002
    Vendndodhja
    Chicago
    Postime
    49
    Welcome.....mistrece......nice pic...qe ke vene atje....have fun tek forumi....
    Holla Back!!!

shtrige..e..mire Maska e prettyshkodrane
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Vendndodhja
    larg shkodres
    Postime
    157
    hola mistrece........je cume e mile...si qeqel.....oki doki
    SA HERE LARG TEJE DO JEM
    GJITHMONE NE ZEMER DO TE KEM
    NESE DO KEM CA PIKA LOT NE SY
    DIJE SE ATO JANE LOT MALLI PER TY....

i regjistruar Maska e rezi_Mynihut
    Anėtarėsuar
    13-10-2002
    Vendndodhja
    Munich, Germany
    Postime
    367
    Ja disa pjese nga pergatitjet per vajtjen e Mistreces dhe Kupalashes per vit te Ri ne Tirane.
    1. Policia e Rinasit ka marre udhezim te vecante me urdher nga Ministria e rendit qe te mos i hapen asnjefare problemi dy forumisteve Mistrece dhe Kuqja gjate kalimit te pikes kufitare ne Rinas te RSH. Policet e shkrete te emocionuar pyeten shefin:"Amon shefo ku ti njohim ne keto si fytyre mer jahu?".
    Per ket qellim shefi i pergjithshem i rinasit mblodhi ter policat ne dhomen e pushimit te drekes dhe u dha nje seminar ku hapi computerin tek faqa e prezantimeve te forumitshqiptar.

2. Ekipi i basketbollit te hamejve te Rinasit qe luajne zakonisht basketboll me valixhet e pasagjerve, morren urdher te prere ta lene ate dite qe do vijne dy yjet e forumit, lojen e tyre.

3. Pastrueset e Rinasit si dhe lypsaret e vegjel ju ndalohet shprehja e tyre ditore:"O teta amon na jep ndonje euro ti gjesh prinderit mire ke shpia...!"

4. Edi Rames ne Bashki keto dite i erdhi nje Dosje nga Kryeministrija me mbishkrimin "URGENT", ne te cilin pershkruhej nje rregullim urgjent dhe efektiv i Tiranes per ato dite qe Mistrecja dhe Kuqja do gjenden aty.

5. Ministria e enrgjitikes kerkoi Drita te panderprera ne ate periudhe, sidomos ne zonat e diskove dhe pubeve ne qender te Tiranes, per ti dhene dore te lire jetes se shfrenuar te nates se dy forumisteve.

edhe ne si forum i pershendesim keto masa qe po mdermerr Qeveria e vendit tone ne nje dite kaq te shenuar.

Pershendetje Rezi

damllaja te gjitheve qe do ikni ne shqiperi!pse vetem une do rri ketu eee?
    fundja po ruaj konviktin mos e vjedhi njeri per vit te ri.sikur car ka per te vjedhur ketu....te brendshme te palara studentesh
    misstrece nga inati po te them qe sje gje..megjithese foton tende e kisha pare me perpara.

sa shpejt ju mer malli per al mer pupupu.sduroni fare,si kalamaj.
    ishalla ska drita as per te pjekur bakllavane.
    rruge te mbare qe te na vini shendoshe prape,dhe ja kalofshi sa me kot andej ahahaha

Original! Maska e twist
    Anėtarėsuar
    28-07-2002
    Vendndodhja
    ku me do mu
    Postime
    203

mistrece

ah se harrova, twist, si me kishe imagjinuar more, se me zgjve kuriozitetin tani.
    debso, po ku ma kishe gjetur ate barbin mo!!! sozia ime ishte. lol

ehhh si ta them une.... une mistrece te imagjinoja nja 3m femer, me nje trup bodybulding me nje veshje anti-plumbi dhe me nje 12.7 (arme ushtrie)ne dore dhe si gjithmone gati per lufte.lol por pastaj kur te pashe me ate arushiin ne kraha....u qetesova dhe thashe shyqyr i njhka me duket traktatin e paqes...hhehehehe

only kidding kidding shpirto se si rrush ishe meqe jemi larg dhe nuk mund te jap nje pije po te coj nje nga pijet e mija te preferume qe te behesh njehere xurxull para se te nisesh ne albania se nuk i dihet ndoshta takohemi ne rruge se dhe une nga 25 dhjetori do nisem
    boffsh qejf
    twist
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    The man is back.

OBEN OHNE Maska e MISTRECE22
    Anėtarėsuar
    25-09-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    211
    i panjohur, po me zhgenjen pak tani, te them te drejten.
    ishe ti ai, qe i dha postimit tim, nga fillimi deri ne fund karagjoz, nuanca serioze.

sa per sqarimin mese preciz te fjales "kompliment" te falenderoj.
    nuk e dija qe nuk bliheshin komplimentat, faleminderit qe me zgjerove horizontin..

vendbanimi jot nuk eshte aq i rendesishem sa te le dike te me fryje veshet. nqs. do ta dish tamam, nuk u bazova tek asnje informacion kur e thashe ate. e thashe vetem sepse ne kendej nga lindja, kemi nje shprehje specifike per ata qe jetojne ne wiesbaden.

vleresimin apo ngacmimin e vleresoj ne nje fare menyre sepse sjell gjalleri, jo vetem ne forum por kudo. prandaj dhe postimit tend (komplimentat per teddyn) ju pergjigja ne menyre te tille. por ja qe me paske keqkuptuar ose nuk me ke kuptuar.
    jam une e para, ajo qe i hap rrugen ngacmimeve te tilla pa zarar, jam une e para, ajo qe kam qef te grricem, prandaj dhe nuk u merzita nga ato qe shkrove. normalisht duhet ta kishe kuptuar nga pergjigja qe te dhashe.

anyaway, ishte sa per sqarim kjo. madje, kaq seriozisht sa tani, nuk kam shkruar kurre tek "pa dogana"

wie auch immer, te falenderoj per komplimentin e fshehur ne fund te postimit tend te fundit.
    :brire
    PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!

OBEN OHNE Maska e MISTRECE22
    Anėtarėsuar
    25-09-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    211
    tek tema "prezantoni veten ne forum" e kisha fjalen, i panjohur, jo te " pa dogana"
    e shef ti, me eshte bere mendja " pa dogane" aq seriozisht i marr gjerat une.

rezi dhe twist, me shkrite, per zotin.

twist, po pse sthua ti? per ty paskam qene rambo femerore une.
    shyqyr qe me nxorri nuska surratin ne forum se po krijoja pershtypje te gabuar fare, une gjeja me e brishte qe mund te ekzistoje. lol

tani, 3 metra nuk jam por pa kepuce e kap 1.76_shin.

ej, per ku do nisesh ti me date 25 mo??? per ne shqiperi dhe ti?
    nqs. po, pse nuk flet ti dreqo???
    nqs.jo, befsh qef dhe ti kudo qe te jesh.

rezi, du bist so cool!
    :brire
    PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!

Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Izrael - Palestinė
    Nga Hyllien nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 1693
    Postimi i Fundit: 31-07-2014, 09:50
  2. Zbulohet profili i Kosovės sė ardhėshme
    Nga RTP nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-01-2007, 08:29
  3. Profili i nje Mafiozi
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 27-04-2004, 12:43
  4. Profili i anetarit me te ri!!! dmth i bebes.
    Nga guntheric nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 25-02-2003, 16:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •