o bukuroshet e forumit (strecja dhe kuqja )!!! ja vute vulen te dyja per te me marre mua apo jo?? tani, sa per rruge te keqe, e kam te qarte qe do me fusni ne rruge te keqe dhe do me ndryshoni komplet si njeri pas vitit te ri , po po e marr parasysh une ate,lol. sa per komplimenta, as mos u beni merak fare ju se me gjithe ato komplimenta qe do tju bej une juve, do tju rritet mendja aq shume sa ska ku te veje me,lol. (dhe pastaj do ti haj une te sharat e forumit qe ju kam bere aq mendjemedhaja ju te dyjave). o miss-trece. po mire mi vajze, ti thua qe i ''blen '' komplimentat. pse s'thua ti, kur do te marr checkun ne mail une nga ti ??lol. jo mi jo se bej shaka se ju me kuqen i meritoni te gjitha komplimentet, jeni shume te mira qe te dyja.
kuqe, kete vit te ri do ta festoj me familjen ketu ne detroit michigan. do te kisha vertet deshire ta kaloja ne tirane sepse kam shume njerez te afert ne tirane, por fatkeqesisht kete vit te ri nuk mundem.....ju uroj nga zemra ju te dyjave qe ta kaloni sa me mire ne tirane, dhe strece, edhe une ashtu si ti VDES per te kercyer, keshtu qe kerce edhe per mua neper klubet e tiranes, lol.
ju puci fort qe te dyjave
sinqerisht
gerta
Krijoni Kontakt