Close
Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 127
    OBEN OHNE Maska e MISTRECE22
    Anėtarėsuar
    25-09-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    211
    Postuar mė parė nga Kuqalashja
    Strecke, t'i preva kacurrelat po bere gje pa miratimin e Kuqes

Sa per ate ne i shpejtoj dot muajt apo jo....shtatanike ke lindur moj korbecke? (sic thone andej nga pogradeci). Duruam tere keto kohe, ja dhe nje muaj eshte i shkreti. Fli me foton time pernate e do te te dukem sikur me ke afer

Kuqja e Streces!

(gerta po qe je si rrush ti, di c'na pelqen mua dhe streces e vjen na i jep me bollek....komplimentat dmth)

po kur behet fjale te kaloj vitin e ri me ty ne tirane, shtatanike behem. ti shife, kam dale me kerku burre qe 22 vjec.

kacurrelat smi pret dot me kuqja ime se me keputen krahet duke i shtrire tani.:PPP
    po nuk vendos gje pa e aprovuar dhe ti jo. i besoj shijes tende une.

do ta marrim dhe gerten me vete ne tirane mi, per rastin nqs. na mungojne komplimentat? (gje qe sma merr mendja te ndodhi)
    :brire
    PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    ahah...kjo qeka mistrecja
    Summertime baby!

i ELBASAN-it Maska e mullaymeri
    Anėtarėsuar
    23-08-2002
    Vendndodhja
    BOLZANO/BOZEN - ITALI
    Postime
    68
    Postuar mė parė nga MISTRECE22
    po kur behet fjale te kaloj vitin e ri me ty ne tirane, shtatanike behem. ti shife !!!

Nuk mundem vertet nuk mundem te jem ne Tirane per vititn e ri. Po ti mir se erdhe xhan. Te pakten syte tane kenaqen qe te shofin. Sa per fantazine, kam kohe qe me ka dale jasht kontrolli...
    Baci Baci Baci
    mullaymeri
    "Arbeit Macht Frei"

WE DON'T NEED ANOTHER WAR !

i/e regjistruar Maska e lozonjare
    Anėtarėsuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    46
    Moj mistrece po aman moj te keqen se na e more gjithe suksesin , kaq e mire sa je ti dhe kaq capkene do e gjesh nje burre ketu ne forum po jo me pare dhe budalla , keshtu thuaj mamit qe te flere rehat e shkreta se do shpetoi nje dite . Te kam xhan se je mistrece dhe kenaqu dhe per ne ne tirane dhe mos kerce shume.

Lozonjare, po cfare i thua Mistreces te mos kerceje shume? Ajo ka lindur per te kercyer moj, nuk e ke pare prandaj flet...

Perjashtuar Maska e korcaprincess
    Anėtarėsuar
    24-10-2002
    Vendndodhja
    Detroit MI
    Postime
    510
    o misset e forumit (mistrecja dhe kuqja sigurisht) po mire , pse mendoni ju se po ju bej komplimenta une??nuk jane fare komplimenta,por vetem e verteta. ju i meritoni te gjitha ato qe kam thene, jeni dy vajza shume te vecanta, te dyja me nje bukuri mahnitese, me nje zgjuaresi dhe inteligjence te vecante ,lum tirana qe do tju kete per vit te ri,lol! po mua do me merrni? pastaj kuqe, ne te dyja shkojme edhe me gjatesi lol se edhe une e gjate sa ty jam, 1.80 ! he mi do me merrni apo jo? (fingers crossed)
    love ya both
    gjithe te mirat
    sinqerisht
    gerta

OBEN OHNE Maska e MISTRECE22
    Anėtarėsuar
    25-09-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    211
    falenderoj ne rradhe te pare mullaymerin per fjalet e kendshme qe me tha se ma perkedhelen shume egon.

lozonjare, qe ne tirane do bej qef, ate nuk e diskutoj se per me teper kam dhe kuqen dhe tironsen me vete. po dhe per ty do bej qef, mos ki merak.

nuska, sa mire qe me njef mi shpirti im. o zot, ozot, si liber ta hapem une ty. nuk ka disko mos jete shkelur nga te dredhurat e mistreces. lol

ihti, e, ajo jam une. pse cfare prisje ti?

:brire
    PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!

Original! Maska e twist
    Anėtarėsuar
    28-07-2002
    Vendndodhja
    ku me do mu
    Postime
    203
    dmth neve te tjerve na nxorre "OFFSIDE" .lol
    The man is back.

O Mici po ti qenke yll mi cuna ju hengrshin qente ishalla, kur ma lini mistrecen te torturohet neper forume lol
    miciiiiiiiiiiiiiiiii puc une ty qe me je yll

Ps. Hajde ballkon hajde lol

me bishtaleca Maska e BEBA
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    45
    Pershendetje mistrece Nuk po te them komplimente se do jesh velur me siguri hahaha. Por te keshilloj te rrish sa me larg Sadam Hyseinit hahahah (myllaymerit).
    E shof e shof qe te paskan then se nuk do gjesh njeri budalla ketu edhe me pare, por te siguroj qe budallenj ketu ka plot por per parate se di se s'me ka arritur syri deri tek portofoli lol
    Mistrece dridhe like dridhe andej nga klubet e Tiranes dridhe edhe per mua edhe kur te ngresh ate dolline qe te urrosh per Vitin e Ri na uro edhe ne ketej nga Forumi se do na behet qefi pasi do jemi larg memdheut Shqiperi haha.
    Hajde tashi me nje burr budalla edhe te pasur qe t'ia hash leket edhe qefin ta besh, gjithashtu pushime te mbara ne Tirane
    Me respekt BEBA
    Who cares what other people think:)

Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Izrael - Palestinė
    Nga Hyllien nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 1693
    Postimi i Fundit: 31-07-2014, 09:50
  2. Zbulohet profili i Kosovės sė ardhėshme
    Nga RTP nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-01-2007, 08:29
  3. Profili i nje Mafiozi
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 27-04-2004, 12:43
  4. Profili i anetarit me te ri!!! dmth i bebes.
    Nga guntheric nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 25-02-2003, 16:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •