Sa mė vjen keq pėr egoizmin tėnd qė shpreh,e qna hyn nė pun kėtu tashi kantundarllėku,apo pretendon tė na e paraqesėsh veten kinse se na qenke mė qytetar se neve(e qė jam I sigurt se nuk je nga llafet qė i bėnė.)qna hyn nė pun kėtu sexi im se qfar jam apo nga pamundėsia e njė pėrgjigjeje adekuate me fakte shkon e kapesh per do sexe e katundarlliqe thjesht sa pėr tė hiq vėmendjen nga postimi qė tė drejtohet me plot tė drejt e me argumenta ,zotrota asigjė nuk na the me kė mė siper,pasi mua nuk mė bėri pėrshtypje ajo qė mundohesh tė shprehėsh ti atje mė lart,por thjesht desha tė tė pėrgjigjem nė post qė ta e kuptoj dhe tė tjeret qė ju saher qė nuk keni se si tiu kundervyheni njerzve filloni me lojlloj budallakirash saper te thėn kinse shkruat nje pėrgjigje(reagim) e ku nė thelb nuk thoni asigjė konkrete nė lidhje me temen,u pergjigja thjesht per te tjeret qe tii drejtoj qė mos tė humbin rug nė tem nga postimet e juaja koti qė bėni kur nuk keni mundėsi tiu kundėrvyheni njerzve me fakte.
P,S: Ti tė pakten nuk po na bombardon me texste tė gazetave (Si puna e iliaqit) qė i vetfinansoni nė mbrojtje ,e kinse per punen e janulles suaj.
Leri katunarėt o katunar.
Se koha nuk ju ndalon,por mosha e llogjika,po
Po po ...po shifet llogjika jote,po shyqyr se nuk ke dhe aq koh qė tė na e shesėsh kėt llogjik tėnde tė kalbur...katunart thojn koha e ha kashten

Krijoni Kontakt