ene ej ximi a njihesh taj me ket kusin?se nese taj njihesh at'her ka shanca en une te njihem!!
ene ej ximi a njihesh taj me ket kusin?se nese taj njihesh at'her ka shanca en une te njihem!!
Postuar mė parė nga Sheriff
//////////
une nese e simpatizoj at parti e simpatizoj per viti ene nauk per qeretPostuar mė parė nga ximi_Te
ene nise ta kesesh te qart se Kusi si Kus asniher nuk miret me pun partish ne stadion , une kur shkoj shkoj te culloj futball a sa per qeret une sen tet ap pergjigje se nuk jom kompetent per ket pun
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
shero une skom kompetenca ti ndali se xhi fkasen publika se me mar ti ndalish njo ka njo duhet te zihesh me komplet tribinenPostuar mė parė nga Sheriff
p.s Sheriff nese dush te me njohesh une jom Kushtrimi pi Poroj (besoj se ije i knacet me kto informata se ma shaum nuk kom)
Idrizi optimist pėr ndeshjen kundėr Pelisterit
- Sulmuesi i skuadrės sė Shkėndija’79, Mensur Idrzi pas eurogolit tė shėnuar ndaj skuadrės sė Renovės shprehet tejet optimistė se nė Manastir nuk do tė dorėzohen aq lehtė dhe pėrkundrazi udhėtojnė pėr tri pikė.”Do tė jetė njė ndeshje e vėshtir kėtė e kemi parasysh, por duke analizuar faktin se nė skuadrėn tonė atmosfera ėshtė impozante e veēmas pas fitores ndaj rivalit lokal Renovės e cila deri para ndeshjes me ne nuk kishte pėsuar nė dhjetė ndeshje radhazi,”tha Idrizi.
Skuadra e Pelisterit do tė ketė mungesė tė madhe pėr shkak se portieri mė me pėrvojė nė radhėt e tyre Tome Paēovski do tė mungoj nė kėtė takim pasi qė nė Kumanovė u ndėshkua me karton tė kuq. Ndėrsa nė radhėt e Shkėndijės janė dy futbollistė me nga tre kartonė tė verdh bėhet fjalė pėr mbrojtėsin e djathtė Bilall Veliun dhe mesfushorin Faton Cecelija.”Do tė shohim se si do tė rrjedhin punėt deri para fillimit tė takimi. Veliu mundė tė pauzoj nė kėtė takim ndėrsa Cecelija mundė tė aktivizohet .Nė vend tė Bilall Veliut janė nė kombinime dy futbollist Mumin Sallai dhe Kujtim Saliu,” tha trajneri Ibrahim Luma.
Luma u shprehė se nga ky takim nuk kanė ēfarė humbin veē se tė shėnojnė fitore. Tė pėrgatitur jemi motivi nuk mungon dhe tani shpresojmė qė tė bėjmė tė pamundurėn pėr tė marė njė rezultat pozitiv. Si do qė tė jetė pas fitores ndaj Renovės tregoj se ėshtė njė faktor shumė i rėndėsishėm i futbollit nė vend,”tha Luma pėr nė fund.
Renova: Do t’u kthehemi fitoreve
Skuadra e Renovės pas disfatės qė pėsoi nga rivali lokal, Shkėndija’79 do tė kėrkoj qė tė kthehet me fitore ndaj Kratovase ditėn e diel nė stadiumin e qytetit nė Tetovė. Kapiteni Fisnik Nuhiu nė ndeshjen e kaluar tregoi njė formė tė mirė duke aritur qė tė shėnoj golin e nderit pėr skuadrėn tij. “ Tė enjten kemi patur ditė tė lirė ndėrsa tė premten nė Tearc me fillim nė ora 17 do tė zhvillojmė seancėn stėrvitore. Pas humbjes prej Shkėndijės pak sa tė befasishme ka rėnė atmosfera nė skuadėr. Cdo rezultat ishte nė lojė nė derbin lokal por sidoqoftė ne do tė mundohemi qė tė kthehemi nė rugėn e fitoreve pikėrisht nė ndeshjen kundėr Sileksit,” tha Nuhiu.
Nė skuadėr priten tė kthehet mbrojtėsi Shaban Rexhep i cili pėr shkak tė tre kartonėve tė verdh ka pauzuar njė ndeshje.” Nuk do tė pėrsėritet takimi si me skuadrėn e Shkėndijės, do ta kthejmė atmosferėn dhe nė kėto dy takime tė fundit do tė kėrkojmė gjashtė pikėt duke e pėrmbyllur njė stinor mjaft tė suksesshėm tė skuadrės sė Renovės,”u shprehė kapiteni bardhekaltėrt, Fisnik Nuhiu.
Referėt kryesor i takimit do tė jetė Tode Tikovski nga Struga me ndihmėsit e tij Toni Stojanvoski ( Shkup) dhe Aleksandar Veliēkoviq (Shkup).
www.albania-sport.com
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Sė shpejti ndryshime nė KF. Shkėndija
Shkėndija ambasador i futbollit shqiptar
Nė ndeshjen nė mes skuadrave tė Shkėndija’79 dhe Renova i pranishėm ishte ish-kryetari i Shkėndija’79, Samet Rasimi.
Samet Rasimi pas pėrfundimit tė ndeshjes deklaroi enkas pėr Albania-Sport se ndjehet tepėr i kėnaqur me atmosferėn e krijuar nė shkallėt e stadiumit tė qytetit nė Tetovė po ashtu edhe me lojėn e treguar nga tė dyja palėt e posaēarishtė me lojėn dhe angazhimin qė treguan futbollistėt ”kuq e zi”. “Kėtė e them se skuadra e Shkėndijės nė krahasim me rivalin e sajė nė radhėt e veta nuk ka aq futbollistė eminent me pėrvojė tė madhe, por u dėshmuan nė atė takim se forca dhe dėshira pėr tė shėnuar fitore dhe rezultat pozitiv i tejkalojė tė gjitha mundėsit. Pėr mua ka qenė njė kėnaqėsi e veēantė qė gjithēka planifikova dhe udhėtova njė rugė tė gjatė me tė vetmin qėllim qė ta shohė skuadrėn e Shkėndijės nė njė ndeshje derbi kundėr rivalit lokal. Panvarsishtė rrethanave qė janė tė krijuara nė K.F”Shkėndija’79”, rezultatet dhe plasmani i sajė pėr moment nė klasifikim nuk mundė tė jenė pasqyrė reale e kampionatit pėr deri sa “kuqezinjtė”, luftojnė pėr ti ikur barazhit,”tha Rasimi.
Ai u shprehė tepėr optimist se Shkėndija ’79, ka mundėsi qė ti ikė ndeshjes sė barazhit nė rast se i fiton dy ndeshjet e fundit. Nė rast se do tė luan nė barazh, Shkėndija atė ndeshje do ta fiton panvėrsishtė se me kė do tė luaj, e fundja me vete do ti ketė armatėn mė tė madhe dhe mė tė fuqishme tifozėt e saj ku do qė janė. Shpresoj qė nė njė tė ardhme tė afėrt me njė angazhim mė tė mirė Shkėndija do tė jetė ambasador i sportit shqiptar nė rajon ashtu siē ka qenė qė nga themelimi e kėndej,”u shprehė Rasimi.
Nė pyetjen tonė se po spekulohet me emrin tuaj si menaxhues-drejtues i skuadrės sė Shkėndija’79? Edhe pse pėr kėtė nuk deshi drejtpėrdrejti tė bisedojmė por deklaroi shkurt se pėr momentin nuk mundė njė gjė tė tillė tė konfirmoj por gjithēka do tė dihet pas pėrfundimit tė kampionatit,” tha pėr nė fund ish-kryetari i “kuqezinjve” , Samet Rasimi.
www.albania-sport.com
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Xhiro 32: Pelister - Shkendija 79 - loja do te luhet me date 20.05.2007, e Diel ora 16:00
i urojme fat klubit tone te zemres dhe ishalla kor fitore dhe na kthehet me nje 3 piksh te arte![]()
Shkendija te fitoj nje pike te pakten kunder pelisterit kete jave do ngelet e kenaqur . Renova do ta fitoj ndeshjen me Sileksin dhe Shkendija do ket mundesi qe te kaloj Sileksin ne renditjen tabelare dhe te shkoje te rezoje ne barazh bashkimin per ti ikur krizes te vet. Vetem se Shkendija lojen qe ka te luaj kunder Pobedes do jet e veshtire qe ti ik barazhit.
Suksese ekipeve Shqiptare.
#VamosArgentina
Ishalla Renova e lishon Sileksin hahaha Kusi mos u frej sham se nuk ije pi shi ku pi poroj ije hahahah,mejr kec skam xhi tet boj caj ke nodh maaa.
Si nuk e bon be halis ta lishoje Renova Sileksin ta shohim masahej xhi de thajn kto haha(vetem per nxehje atmosfere se hup fellja)
ximi_te jo ishalla e lishon po renova aq pise qe osht edhe do ta lishoj vetem e vetem qe shkendija mos i hike barashit , po prap ishalla nuk e liron ,...
Krijoni Kontakt