ej ej ej ej xhi ndodhen ktau,ndoshta njani ka gabu ama tjeret a patjeter ta perserisin gabimin,en hoo se inati en ne ta bojm ose pa kuedi une,mosni se mbare sbon kshtu,qetsohuni ju lutem se ska kuptim
ej ej ej ej xhi ndodhen ktau,ndoshta njani ka gabu ama tjeret a patjeter ta perserisin gabimin,en hoo se inati en ne ta bojm ose pa kuedi une,mosni se mbare sbon kshtu,qetsohuni ju lutem se ska kuptim
Living in philosophy!!
hey mos e tepro me okPostuar mė parė nga Armend
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
eeeej ballisti ske cka tregon ne mesazh privat,leni keto gjeste feminore palidhje se sbon,turp pakes te keniPostuar mė parė nga Ballisti_Tetove
Living in philosophy!!
Postuar mė parė nga Ballisti_Tetove
O Ballisti po kujdes pakes ok,se tej me duket menxej se pahe prejt te fole denja ene tej dejt te folish kot tja rasish si kau peles,ndaluni kta maaaa,mendoj se mjafton.
Mejr u sos kjo pun ma hajt bollni kejt ok Xeni,Ballisti,Strong,Armend.
Davius fshi disa postime ketu,hajt se gjak nxeht jemi edhe menjeher dalim pi kontrolle.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Une nuk di xho....
Shkendija e fitoj Renoven ...hahahha...![]()
po shiqir mo se ka fitu mo keni hip ne hene me ket fitore prap ne barazh do shkoniPostuar mė parė nga Beko-ballisti
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
pse ju a nuk de shkoni...????Postuar mė parė nga strong_07
ok e fitoj dhe mbarojnja me kaq per sonde,tfort ini ju ene u sos,lejeni ket pun en mos e teproni me fjal palidhjePostuar mė parė nga Beko-ballisti
hajt flini sonde,qetsohuni en neser me dit tmir ishalla en debatojm per dicka interesant,se mu hic interesant sme duket kjo sonde cka ndodhen nese dikujt do i duket interesant dhe do vazhdoje me ksi muhabetesh at'her vec "FYTYREN' e vet do e tregoje
naten gjithve
Living in philosophy!!
hahahah tert shkendija si va doc pelisteri po ku kini bith ju ti hikni barazhit be ju ini mjerim kejt me xhith ballistet e me xhith klubin mjerim
Mue me shan eee hehe ooohhh sa qif i kom trima kshau si taj xhi kcin pi ne kornaPostuar mė parė nga strong_07
Nejse mos tet mar vesht se kush ije se une nuk shaj naper internet live kur tem shofish sham ok
Sui generis
Krijoni Kontakt