thekthi pse i shkrun emrat e qyteteve maqedonisht
Bitola is Manstir
Kicevo is Kercovė
thekthi pse i shkrun emrat e qyteteve maqedonisht
Bitola is Manstir
Kicevo is Kercovė
Sui generis
Postuar mė parė nga Armend
Shqip i ke....
#VamosArgentina
ka edhe nje variant qe Shkendija ti shpetoj barazhit
Shkendija te fitoj pobeden kurse Bashkimi (vardar) dhe sileksi (pelister) te humbin ose te ngelin baraz
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Shkendia Shpreson ne kiks te sileksit javen e fundit dhe fitoren ne terenin e vet ndaj pobodes qe te ik nga balutazhi..
Tash jan ne ShqipPostuar mė parė nga thekthi
Forza Shkendijaaaaaa
Sui generis
Postuar mė parė nga KUSi
Hahah po be ce me xhi mireni ju oo Kusi.
Po sa i mejr ishe sot Goni sa i mejr ishe sot Minasi sa i mejr ishe Argjendi e kejt Renova haha,po prap Shkendijes xhi ti bojm shkon e barazon e prap ne fund mer goll,si duni tu nejfim ma juve fol si dan,a prap te kci ina ne a?????????.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Bashkimi shputon pi barazhit po ju nak... e pat puna jujPostuar mė parė nga KUSi
![]()
#VamosArgentina
vec pjesen e par kam qen ne stadium kushtrim,po sbesoj te ket ndodh ajo po edhe nese ka ndodh at'her ta garantoj se ka qen vec perinat ballisteve e jo perinata shkendis se sot erdhen disa me fanelle te kuqe dhe thujshin "kemi ardh te navijatim per shkendijen",a ne fakt lun renova,a nuk jan kto gjestet me palidhje te ballisteve,edhe pse thash nuk e kam iden se xhi kan bertejt sot!!po prap se besoj
Postuar mė parė nga RaPSouL
Po tamam e ki tej do boje Kiks me Pelisterin,dja jape piket pelisteri se pelisterit si duhen piket as per ma nalt po as per ma posh nuk ka ku te shkoje.
Shejfnja sall Vardari me Pobeden xhi jan tu bo,Vardari da mare Kupen,ndersa Pobeda behet kampione.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Sileksin mund ta kapercije aman barazhit sen i ike se duhet ta zrojni ne barazh Bashkimin po te shputoni ju. E pat puna juj .....Postuar mė parė nga RaPSouL
#VamosArgentina
Krijoni Kontakt