Postuar mė parė nga RaPSouL
O zotni duhet na me ja fillu prej fillim me duket me te tregu ti se Renova nuk asht pise si mendon ti edhe do tjer,fli i qet sonte se loja e jona eshte na duhen edhe neve per ta kalu Vardarin.
O zotni duhet na me ja fillu prej fillim me duket me te tregu ti se Renova nuk asht pise si mendon ti edhe do tjer,fli i qet sonte se loja e jona eshte na duhen edhe neve per ta kalu Vardarin.
Postuar mė parė nga ximi_Te
ahhahahahha ximi i majr i kec kon nodh mo skom xhi i boj ene une , mos se nuk te la te vajsh ke dajxhet masandidi thom profit tet rafe hahahah
ene me e lishau e lishon ne skina xhi te bojm , ne at tonen e bonem Renoven e fitaum hahahahhh
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Hahahaha fitoni fitoni se do e kapercini Vardarin ne mot....
Postuar mė parė nga KUSi
hmm Kusi hajt se bisedojm sy me sy ne di per ket ndeshejn te tregoj do gjana une ty ok,mos e diskutojm me ktu.
Hhahahaah sa per ke dajxhet ene i rifshim te porojt e prap vjeshim,a me tej kullaj e kam hahahahah,au me kan denja i porojt kta shtehej hmmm mos u boni nervoza ok.![]()
Po kina shanca pse jo,neser luhet Vardar-Rabotnicki e pozicionin e Rabotnickit e dini si asht ni humbje a ni barazim lan.Javen qeter Bashkimi e pret Vardarin e ishall tu di lojat i hupen e dalim ne para,dmth neve kto xhi na kan met jan te thjeshta.
E ishalla del kjo xhi e shkrajta une.![]()
ok ximi hajt se kur te takohemi i besedojm sy me sy, sa per ket loje e mbyllim ketu , se ashtau ashtau kom qif tet zateki se nuk te kom zatek mas lojes Shkendija - Renova
i majr i keci ke nodh i joni najp te kina , line line po une ene pakes ma ngat te kom se pi familjes maaaaaaaaadhe ije najp taj hahahahh![]()
Renova hehe ok rapsoul vec ta tregoj se ronova nuk e leshon sileksin qe shkendia te jet pas,kto jan fjalet ma tpista qe mund ti degjoj nga nji ballist,se di si mund te thuash kur renova e fitoj bashkimin dhe do ta fitoj edhe sileksin vetem e vetem qe shkendin ta shpetoj nga barazhi edhe pse ket ballistet si ti sdo ta pranojne asnjeherPostuar mė parė nga RaPSouL
Heh po be kushtrim mkallzoj ximi dje,mvajn majr xhi njifemi en kuptohemiPostuar mė parė nga KUSi
![]()
Sheriff mvaret tani Renova a do ta fitoj sileksin per ne qe mos shkojm ne barazh apo do ta fitoj sileksin per te mare pik per vehte se i duhet per ta arit vardarin si e deklaroi edhe ximi pakes me lart
Postuar mė parė nga KUSi
Topi se lun hehe![]()
Krijoni Kontakt