Mos More Ja Une Ti Te Tregoj O Njeri Se Nuk Qenke I Informuar Mir Ti Ket E Ben Vetem Nga Urejtja E Madhe Ndaj Pronarit Te Renoves E Asgje Tjeter.
Mos More Ja Une Ti Te Tregoj O Njeri Se Nuk Qenke I Informuar Mir Ti Ket E Ben Vetem Nga Urejtja E Madhe Ndaj Pronarit Te Renoves E Asgje Tjeter.
Postuar mė parė nga Ballisti_Tetove
Un sjam askushi... un jam thjesht nje Tifoz i Klubit futbollistik Renova qe vet kam luajtur futboll per ate Klub! Ēdo person zgjedh nje skuader per te qen tifoz i asaj... edhe mua smund tme ndaloj asnje se ka te jem tifoz ..
As nuk jam nga Xhepēishti e as me intereson sellot si thu ti
P.S Ju uroj te gjithve Tifozeve te Renoves urime fitorja e sotme ndaj Pobed-ės edhe ta shohim sa me shpjet Renovėn ne europ![]()
#VamosArgentina
Ximi, padashur te nderhyj ne debatin tuaj, une edhe pse kete rast anoj nga Shkendija'79, edhe pse njoh personalisht anetaret me larte, kete rast mbajta ate anen neutrale duke ju be me dije, se forumi apo futbolli duhet te merren si arene diskutimi apo debati qe do te afroj njerezit, jo te ngjall tmerr ne mes tyre. Ndoshta ne kuader te asaj eshte permendur edhe konkretisht fshati nga i cili vjen ty, fshati Xhepcisht, por dije se Renova ka nje pronar nga Xhepcishti dhe ka nje administrate nga po ai vend, keshtu qe, ndonjehere edhe e mira edhe e keqja, pa dashje apo me dashje bien edhe mbi fshatin apo qytetin se nga rrjedh ai klub.
Eshte fakt se Renova kete vit ka nje skuader stabile, por punet qe jane be ne dem te Shkendijes jane evidente. Renova ka shrytezuar krizen ekonomike te Shkendijes, duke ja marre lojtaret me te mire, kapitetin Vullnet Eminin dhe mbrojtesin me te mire te majte ne Maqedoni, Agron Mehmedi. Te lutem, t'i shikojme gjerat nga nje kendveshtrim realistik, jo te anojme nga ajo qe ne kemi qejfe te jete apo qe simpatizojme kete gje. Shkendija'79 dhe Renova sot shnderrohen ne dy klube teper te forta ne Ligen e Pare te Korruptuar te Maqedonise, dhe shpresoj se ne te ardhmen do te ekzistoj edhe nje dialog i brendshem qe te mos demtojne njera tjetren, kur eshte ne interes sporti shqiptar ne Maqedoni.
Pas jemi ketu permendi rastin e vjetshem qe ngjau keshtu ne mes dy skuadrave me te afirmuara maqedone: KF Vardarit ne krize totale ekonomike dhe KF Rabotnicki Komemalit, superior per nga ceshtja e financave se krejt komuna e Shkupit e permbane, ne krye me Trifun Kostovskin, aktualisht lider politik edhe i qytetit te Shkupit, apo me sakte lideri i maqedoneve te Shkupit. Por cka ndodhi ne kete kohe: Kishte nje interes qe KF Rabotnicki Kometalit, te merr disa lojtare teper cilesore qe ishin shtyllat e KF Vardarit, dhe ti angazhoj ne rradhet e tyre. Por, nuk ndodhi keshtu, sepse shkau nuk e prish klubin e shkaut, dhe cka ndodhi me pas? Ndodhi ajo se zyrtaret e larte te KF Rabotnicki Komemalit, dolen me prononcimet e tyre per shtyp duke thene se nuk duan te shfrytezojne gjendjen aktuale te keqe te KF Vardarit, dhe te ja marrin shtyllat kyce te lojes se tyre, dhe t'i ikuandrojne ne rradhet e tyre. Ato morren perforcime tjera, dhe Vardari mbeti i paprekur edhe pse ishte ne krize edhe me te thelle se cka eshte sot Shkendija'79, e jone, e dashur!
Por, Renova, sot, deri maksimum ka shfrytezuar krizen ne Shkendije'79, duke i marr lojtaret me te mire, dhe si rezultat i kesaj, sot Shkendija gjendet ne zonen e tabales, qe siguron vetem nje barazh per ekzistence ne Kategorine e Pare te Futbollit ne Maqedoni. Kjo eshte TURP per ne si tetovare, apo si shqiptare te lejojme te na ndodhin gjera te tilla.
My silence doesn't mean I am gone!
Ai Bre Davius Nuk Po E Di Cka Me Te Then,po Agroni Dhe Vullneti E Kishin Vendos Me U Largu Nga Shkendija Shkaku I Rrogave Dhe Sa Ta Mer Ndonje Ekip Tjeter Shkiesh Sic Kan Shkuar Krejt Lojtaret E Shkendijes Te Klube Shkies Ajo I Ofroi Te Luajn Ne Vend Te Vet Tetov Se Nuk Po Luajn Ne Xhepcisht.
Po Mir De Nuk E Keni Ber Kete Gje Kaq Te Madhe Kur Ju Hiken Krejt Lojtaret Ne Ekipe Tjera Po Kur Erdh Puna Per Te Renova Ju U Cut Krejt Ne Kembe Po Ok Edhe Se Qenke Nje Tifoz I Shkendijes Ju Uroj Suksese Siq E Kam Uruar Gjithmon Po Njerzit Aq E Din Dhe Folin Si Ju Vjen Ne Krye.
Flm Thekthi Shum Per Urimin Qe Ua Bere Tifozve Te Renoves Dhe Ishalla E Realizojm At Qe E Kemi Ne Ender Jo Vetem Na Po Krejt Shipet E Maqedonis Te Presim Ndonje Ekip Te Europes Te Na Vjen Te Na.
Po Ktu Te Forumi Shum Jemi Keckuptuar,shum Mendojn Se Duam Te Zhdukim Nje Shkendi Po Ok Smundi Me Jua Ndrishu Mendimin Po Jua Them At Qka Asht E Vertet.
Postuar mė parė nga Davius
Cfar faji ka Renova nje her per klubin Shkendija79 cfar demi i ka ber Renova Shkendijes? Kur vjet Shkendija i dha 6 pik Maqedonis GJ.P edhe ate ne mes te Tetoves i dha 3 pik ia leshoj lojen per tia mar ne finale Kupen e Maqedonis, Edhe cfar ben pastaj ne finale?? Ia shitene dhe Finalen edhe i lan lojtaret pa rroga e pa premia hyri deri ne fyt ne borxh me lojtaret edhe ketu faj paska klubi Renova?? Kur ishe Renova ne krize per te rene nga Liga e pare pse shkendija nuk i dha Renoves 3 pik si ekip tetovare dhe shqiptare por i kerkoj te holla sepse Renova paska para edhe hajde tua shesim lojen se per ndryshe nuk ua japim edhe Renova beri prap mir per klubin Shkendija ua blejti lojen u dha para edhe nuk ka ber asgje te keqe edhe asnje dem nuk i ka shkaktu Renova klubit Shkendija.
Kjo eshte turp per kryesin e shkendijes qe e kishe jo per Klubin Renova sepse ajo sic e thash edhe me lart nuk i ka ber asnje dem Shkendijes! Shkendija eshte ne krize pasi Kryesia qe e kishin Shkendija vitin e kaluar e Shiti Finalen ne Shkup Maqedonia gj.p edhe hyren deri ne fyt ne borxh me lojtaret e vet edhe nuk ua paguashin rrogat, Edhe cfaj ka Renova ??? Edhe cili futbolliste luan pa para ?? ka ndonje qe ri ne klub te vrapoj te thej kem e te jap max per kot pa mar para e pa asgje??! Shkendija vet e beri kete gabim qe lojtaret me te mir i shkuan tek Renova sepse aty skan asnje krize per Para apo per ndonje gje tjeter..
Besoj se jam sa me i qart por realiteti eshte ky...
Kalofshi mir
#VamosArgentina
Jo ska te beje me uretjen po me realitetin. Une pronarin e kam familje ( te larget ).Mirepo ajo se e kam familje nuk dmth se duhet te dua ate klub. Thjesht Shkendija me knaqen dhe me ushqen shpirterisht.Postuar mė parė nga ximi_Te
Nuk me pelqen menyra se si erdhet deri ketu ( i benet milionera krejt ekipet e liges se dyte, krejt federaten dhe gjyqtaret krejt shkijet ).
Bile ne ndeshjen e funduit e shfrytezuat maksimum krizen e Shkendijes dhe e ngopet me gola dhe ve u be qejfi shume.
Po te kishte emer tjeter klubi , po te u thireshte ne emer te qytetit dhe te arrinte me pune me sinqeritet deri aty me gjith qejf do shikoje ndeshjet e saj mirepo ajo e ka emrin e fabrikes ,eshte e nje fshati qe nuk e lidh dot askend tjeter pervec atyre qe punojne tek Renova dhe xhepcishtasve ( bile jo krejt edhe ato )..se kjo eshte vetem nje reklame e Renoves qe ben neperjmet klubit. Ju me siguri buken e gojes e siguroni neperjmet atije dhe duhet te doni gje qe eshte normale.![]()
Sa i perket asaj se Shkendija i ka lyp pare Renoves...me duket se vet pronari ka ardh ka pagujt lojtarve Shkendijes premiat per fitore ( vetem te leshojne Renoven ) kurse Shkendija me Maqedonine ka pasur marveshje tjeter mirepo se cka u bo ne fund sot e ksaj dite sedin askush.
Thekthi e thash ne postimet me larte kete qe ke thene ne fund mirepo se paske kuptuar kurse per kete tjetren besoj se jam i qarte..
p.s Dhe nje gje duhet te dini se une bej tifo per Shkendijen e jo per kryesine ..bile jam kundershtar i ashper i kesaj qe ka ndodh dhe ndodh akoma ne Shkendije...
o more ballisti ti tash je tu ja fut kot ti tash je tuj fol si fmit valla po.
Se pari te ta tregoj se nuk po me mban renova apo dikush tjeter me buk mua kur jam i zoti i vetvetes shiqir prej zotit sja shtri doren dikujt tjeter per ket gje e kam krahun e fort.ok se tash si fmit filluam me u ber po ska lidhje te tregoj une spirsh pun.
Edhe sdo me then se e dua renoven se ka para siq e the ti ok,je tuj perdor nje an shuum te keqe me keto replika qka i bon mundohesh ne cdo an te qesish renoven fajtore per cdo gje po renova ska asnje faj,pronari ska asnje faj,as xhepcishti ste ka asnje faj ti dhe shkendijes,po fajin e kini ju vet skemi cka u bojm na kur po e shihni se nuk mujni me u ndreq ne mes veti mos e hudhni fajin te dikush tjeter ok.
Emrin po tkishe qen ti ne vendin e Qenanit do e shihshna si kishe me ja vendu emrin more zotni.
Hahah shum interesant qenke more ballist,nuk te qon more njeri me zort me dasht renoven ajo asht e drejta e secilit.
Edhe spo e dini me makedonin gj.p cka ka qen prob qe masi u moret vesht jua punoj prap hahaha e te kqi more jeni ju sa mir i dini po nuk tregoni,kur eshte puna te renova aiii nuk shkon second i gjeni.
Po ok koha e tregon se kush jemi na e kush jeni ju,ej njerez 2 klube tetovare jan nuk mujm me u mar vesht,po te kishe edhe nji sdo te mbete asnje i gjall sa te kqi more qe jemi.
O shoci nuk eshte pune dashurie ktu po pune tifozlleku. Ju e keni filluar te paret me provokime ne kete teme dhe ne ketu debatojme...ne folim realitetin ..fundi fundi ne jena kundershtar ne fushe te gjelbert dhe normale qe ndjej antipati per Renoven se shpirti u knaqet ku deshton Shkendija...edhe shume mire kam sqaruar atje me lart sedi edhe une pse replikoj me...Postuar mė parė nga ximi_Te
Forca Shkendija......une se di pse ini rok ckac kec , sot oshte demokraci ene secili ka te drejt ta doj ene te boj tifo per at ekip qe ja don zemra ene shpajrti , mue per viti su sa pare mem dhon cfar do ekipe qeter une kot nuk e du se Shkendijen ma do zemra ene kot , secili ka at shijen vete
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Krijoni Kontakt