Postuar mė parė nga thekthi
ene pakes e kina lojen me ju ene det kallxoj se xhi asht futballi![]()
Postuar mė parė nga thekthi
ene pakes e kina lojen me ju ene det kallxoj se xhi asht futballi![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Hahhahahhahahah o Kusi me mir thuaj a do na jepni nja 3 pik se jemi keq![]()
#VamosArgentina
kur oshte puna per pik e din majr taj se kush kujt i jep (vjet mesiguri e majsh mendPostuar mė parė nga thekthi
)
Ne va blitem lojen nuk na dhatmasandi ne va dham ni loje juve
P.S ket radh ose do na paguni lojen ose per ndryshe sua japim 3 pike![]()
#VamosArgentina
jaja xhi ke fol po ku blim ne loja be , nuk ina si ju xhi blini ne i fitojm me gjersPostuar mė parė nga thekthi
p.s ene ju neve asniher nuk nakini dhon loj po u kina mund si bura , a ne juve vi kina shajt loj ajo fakt oshte
Hhaaaaah po po e shohim se si i fitoni me gjers per ata ini tu ra pi lige
A sa per me na mund neve duhet ta mirni Rolandinhon ka ju se ndrejshe sna mundni
p.s Ket rend de va japem nja 3 pik se gjynah mos pejkni pi lige![]()
#VamosArgentina
hiihihihih ket rend nauk de na ipni po de va cajm mrencenPostuar mė parė nga thekthi
Hahah hajt urime fitoren Renova.
Thekthi ku asht prob bre me ket hahaha pejti a kajn pare te na blin lojat,bota rrotullohet ooo njerez na u duheshin pik nuk na jepshin pa mos u dhen para,ua dham parat aq sa deshen fymen ua zum,e tash more bilbila ku do te gerkojni ndihm prap prej nesh e tash pakes ma kujdes a se ato para duhet te kthehen prap qe na keni mar se per ndryshe skeni shanc ju a kuptoni a jo,nuk kena nevoj per ato para tuajat se kemi boll mashalla po ju vet u treguat se kush jeni a,tash mos thoni se te renoves jan te keqi ok.
Edhe kusi dua ta di dicka prej teje ta shkruajsh ktu rezultatin e fundit ne mes ktyre 2 ekipeve Shkendija-Renova pres prej teje ta shkrujsh more bilbil.
6 loja i kan pat ndermjet viti ene ato
3 her va kina ca mrencen
2 her na kini mund
1 barazim (per kup)
ho pellumbi i paqes se desht harova se ene lojen e ardheshme de va cajm mrencen hihihihii
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KUSi : 16-04-2007 mė 14:06
haha e sheh cka shkruan ktu rezultati i fundit qe dul ndermjet ktyre 2 ekipeve dush edhe daten dicka haha hajt se po e shkruaj 08.11.2006 te kujtohet kjo data kam qejf ti ta shkrujsh rezultatin.Aty shihet kush kujt ja ka ca mrencen ok bilbil i vogel.Ok ja e presim pa durim lojen e gjasht e kemi me ju dhe shohim ok.
Vetem dicka ishalla liroheni prej ksaj krize mundoheni me fitu dicka ti largoheni barazhit se e shihni,a keshtu ta dish se do ju lirojm por vetem me nje kusht ata para qe i keni mar duhet me i kthi bilbili dajes bilbil.
Krijoni Kontakt