Postuar më parë nga
Luizjana
Debat...shume intresant.... por une mendoj se problemi i tradhetise nuk eshte kaq siperfaqsor,te degjosh per moralin dhe te flasesh per te eshte dicka qe te pushon shpirtin dhe qe te motivon te jetosh plotesisht i paster,por fatekeqesisht gjithe kjo shpesh here mbetet vetem teori.Njerzit dashurojne dhe tradhetojne ne menyra te ndryshme,une besoj se per te gjithe ne, eshte heret te flasim nese ekziston dashurija e perjetshme apo jo.Gjitheashtu eshte fare e thjesht te thuhet se ne bashkeshortesi duhet te jete ndarja, para se te ndodhe tradhetija por kjo gjithenje do te mbetet vetem teori, per shumicen e personave,sepse jane rrethanat tjera qe nuk lejojn nje gje te tille,pastaj njeriu para se te tradhetoj rralle mendon se do t'i bart pasojat e tradhetise,ai zakonisht mendon vetem qelllimin dhe anen pozitive te tij, dhe mundohet te bej te pamunduren per mos ta kapur pasojat.Then realisht kjo eshte nje teme shume e gjere por ne fund te fundit dihet qe njerzit tradhetojne per arsyeje te ndryshme,nderkohe qe une nuk jam profesionaliste ne kete fushe per te bere nje analize te perfektsionuar,por me gjitheate mendoj se tradhtija nuk duhet te ndodhe nese marrim per baze normat apo rregullat morale,por kjo shpesh here eshte nevoje biologjike,shpirtrore dhe psikike dhe eshte veshtire te luftosh kunder kesaj.
Krijoni Kontakt