mesazhi didaktik ka te beje me shpeshtesine e infiltrimit permbi ngushtesine e aparatit? apo tendenca brenda llojit pa lidhje me thyesen?
mesazhi didaktik ka te beje me shpeshtesine e infiltrimit permbi ngushtesine e aparatit? apo tendenca brenda llojit pa lidhje me thyesen?
[QUOTE=Cupke_pe_Korce]Shoqja cupke pe Korce:Postuar më parë nga shoku_tanku
Pikerisht kur hoqem dore nga moralizmat,pikerisht atehere morem te tatepjeten..
C'e keqe na gjente dikur,kur na nxirrnin perpara lagjes dhe na bente keshilli i lagjes per dy leke nese devijonim nga rruga e partise apo nuk rrespektonim normat e atehershme shoqerore...ne ate kohe emertimi i meshkujve dhe i femrave te perdala,ishte i njejte(anetar keshilli)..ja pra qe diskriminimi ne ate kohe nuk ka egzistuar
...keshtu pra,camerade e nderuar...moralizmat jane te nevojshme pasi na shtojne vigjilencen:P
Tani ti do te dish perse ndodh keshtu ne shoqerine tone ne kohet e sotme..
Ta them a te mos ta them?...e mire de mire..po e them...ndodh keshtu sepse jemi nje shoqeri maskiliste...u kenaqe qe e pranova kete fakt..e mire de mire,kenaqu: D
E megjithate,ka edhe individe qe mendojne ndryshe...une jam nje nder ta..e di qe nuk me beson pasi me ke quajtur komunist e ca s'me ke keputur,por une e ndjej veten te distancuar nga pjesa e shoqerise qe ke pershkruar me siper...jetoj thjesht si trup ne mes tyre por nuk ndaj te njejtat mendime me ta..
[QUOTE]Ke te drejte Zhorzhi,por eshte pikerisht mirekuptimi ai qe po behet gjithnje e me i veshtire per t'u arritur midis partnereve...problemi qendron ne menyren se si e perceptojne lidhjen partneret e sotem..sakrifica eshte nje fjale te cilen pak te rinj e njohin dhe jeta bashkeshortore,kerkon shume te tilla..Postuar më parë nga zhorzhi
Ndersa une mendoj se nje njeri qe ke dashur me zemer nuk mundesh kurresesi ta tradhetosh...tradhetia egziston aty ku mungon dashuria..por per te tradhetuar nje njeri qe e ke dashur me zemer,mua me duket
shume e veshtire,se nuk eshte loje fjalesh dashuria e vertete.......
Pergjigja eshte pikerisht kjo:
zemra eshte nje dhe smund te ndahet pergjysem.......![]()
[QUOTE=shoku_tanku]asnje e keqe ne fakt, vecse kur grave te tjera u binte bretku ne pune, k**** bente ligjin, se i kish mire punet me sekretarin. Moral o posi. Po ti nuk i di keto gjera, se sic thua vete, je vec nga turma.Postuar më parë nga Cupke_pe_Korce
Sa per ate qe thua se problemet qe permenda ndodhin ne nje shoqeri maskiliste, edhe une ashtu e kam besuar nje here e nje kohe, por kohet e fundit me rezulton biologjike. Eshte veti natyrore e femres te perzgjedhe (kjo, jo te shkoje me shume meshkuj por shume pak prej tyre, mundesisht nje, qe i duket i sigurt e i besueshem). Kjo eshte arsyeja qe c'do devijim nga vete natyra e saj konsiderohet i papranueshem dhe i ulet. Nje femer qe nuk eshte "choosy" eshte si te thuash "against nature," gje kjo qe nuk eshte pranuar ne asnje epoke. Ja pse jane meshkujt ata qe u vijne verdalle femrave, dhe jo rralle disa femrave ne te njejten kohe, por nuk besoj se eshte aq e natyrshme (madje edhe ne boten moderne) qe nje femer tu vije verdalle meshkujve. Don't you agree? Plus qe, kur shajme dike me qellimin per ta fyer apo lenduar, e shajme gjithmone nga nena dhe kurre nga babai.![]()
Summertime, and the livin' is easy...
[QUOTE=shoku_tanku]Ne kohen e sotme eshte normale qe njerezit skane fare komunikim midis tyre,Ke te drejte Zhorzhi,por eshte pikerisht mirekuptimi ai qe po behet gjithnje e me i veshtire per t'u arritur midis partnereve...problemi qendron ne menyren se si e perceptojne lidhjen partneret e sotem..sakrifica eshte nje fjale te cilen pak te rinj e njohin dhe jeta bashkeshortore,kerkon shume te tilla
Ndersa une mendoj se nje njeri qe ke dashur me zemer nuk mundesh kurresesi ta tradhetosh...tradhetia egziston aty ku mungon dashuria..
skane besim,skane dhe nje qendrueshmeri gjerat qe bejne....
per ta mbase eshte nje fjale qe i ka ikur koha
shume e drejte kjo....................si gjithmone jam ne nje mendje njesoj si ty...
respekte...........
dont worry be happy
[QUOTE=Cupke_pe_Korce]Postuar më parë nga shoku_tanku
Eshte e vertete..........njeriu e zgjidh sipas menyres te tij te te konceptuarit
jeten.
vertet ne femrat mund te kemi disa veti qe mund te na tolerojne per shume gjera ose te na respektoje pak me shume...por asnjehere keto gjera nuk duhen pare me ate syrin
qe te perfitojme mbase edhe le ta quajme si (dobesi) te meshkujve.....
ne ditet e sotme do thoja qe me shume jane femrat ato qe iu vijne verdalle meshkujve............eshte bere bota corap me duket.....
dont worry be happy
Mire e ke ti Zhorzhi po ec e shpjegoja kesaj patriotes tende se!ne ditet e sotme do thoja qe me shume jane femrat ato qe iu vijne verdalle meshkujve............eshte bere bota corap me duket.....
Vjen e na paraqet artikuj shkencore duke na thene se kjo qe na shohin syte,nuk eshte e vertete...te shkenca..te ajo duhet te bazohemi![]()
Postuar më parë nga shoku_tanku
ku ka shkence sot .........
sot cte shohin syte ne darke ste shohin ne mengjes................
dont worry be happy
zhorzhi, ne kohen e sotme, meshkujt u vijne verdalle meshkujve, e femrat femrave, e ti sec me thuaPostuar më parë nga zhorzhi
![]()
une fola per "normal behavior" por sic duket ju te tere qenki "abnormally moralistic" Sinqerisht, me lodhet.![]()
Summertime, and the livin' is easy...
Sinqerisht po te them ;Postuar më parë nga Cupke_pe_Korce
qendro me kembe ne toke,dhe mos ji kaq ajrore................
mos u lodh kaq shpejt,thjesht nje debat eshte......![]()
dont worry be happy
Krijoni Kontakt