Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 46
    KORCARE 4 EVER Maska e zhorzhi
    Anëtarësuar
    09-01-2007
    Vendndodhja
    atje ku lindja e diellit te jep nje shprese te re....
    Postime
    610
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku
    Zgjidhjet qe ben nje njeri ne lidhje me seksualitetin?
    Ketu po flasim per maredheniet bashkeshortore apo dashurore...mendoj se zgjedhja ne kete pike eshte e qarte...kerkojme nje zgjidhje afatgjate per kete zgjedhje?....thjesht,nuk duhet te tradhetojme...epshi na mbyt arsyen?...atehere le t'i jepemi epshit,por te mos genjejme veten dhe partneret duke bere premtimin e lidhjes afatgjate...kjo,persa na perket ne meshkujve..A jemi te afte te qendrojme besnike?...mendoj se po"...a do te dilnin bllof shkencetaret ne kete pike?...sigurisht!...edhe shkencetaret gabojne"...cupka pe Korce nuk me beson?...nuk di c'ti them..thjesht uroj qe nese nuk ka hasur,te hase ne nje mashkull te afte per t'i qendruar besnik..sa do ta vleresoje cupka nje gje e tille?
    kjo mbetet per t'u pare

Te tradhetosh,nuk eshte aq e lehte sa mund te duket.
    pse????

sepse kur midis dy vetave eksiston nje lidhje,atehere secili e ka nje pergjegjesi
    dhe nje kujdes per te.pra gjithesecili nga ne nuk do donte as ta tradhetonin,
    e as te tradhetonte..............

por,kur nje lidhje fillon te behet e merziteshme,kur punet nuk shkojne ashtu sic duhet,ti fillon te njdjehesh i zhgenjyer,i pavlere ne kete lidhje........dhe sigurisht,
    nuk mund te vazhdosh me.............

me te predispozuar per tradheti jane meshkujt,,,jo se edhe femrat mbeten pas,
    por jo te gjithe jane njesoj.....

megjithate ne shumicen e lidhjeve eksiston tentacioni,per tradheti.......
    mendimi im ky.....

por kryesorja eshte.............cte japesh ,do marresh........

po dhe dashuri,do maresh besnikeri
    po tradhetove..........te njejtin risk do kesh
    dont worry be happy

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Zgjidhjet qe ben nje njeri ne lidhje me seksualitetin?
    Ketu po flasim per maredheniet bashkeshortore apo dashurore...mendoj se zgjedhja ne kete pike eshte e qarte...kerkojme nje zgjidhje afatgjate per kete zgjedhje?....thjesht,nuk duhet te tradhetojme...epshi na mbyt arsyen?...atehere le t'i jepemi epshit,por te mos genjejme veten dhe partneret duke bere premtimin e lidhjes afatgjate...kjo,persa na perket ne meshkujve..A jemi te afte te qendrojme besnike?...mendoj se po"...a do te dilnin bllof shkencetaret ne kete pike?...sigurisht!...edhe shkencetaret gabojne"...cupka pe Korce nuk me beson?...nuk di c'ti them..thjesht uroj qe nese nuk ka hasur,te hase ne nje mashkull te afte per t'i qendruar besnik..sa do ta vleresoje cupka nje gje e tille?
    kjo mbetet per t'u pare
    dashke te me shofesh ti e? mire, mire, por kujdes se jam si dielli une, ti pelcas syte vec ne i ke gjyzylyket e blinduara, lol.

shoku tano, ketu jemi ne forumin e fillozofizmave, psikollogjizmave, sociollogjizmave dhe jo ne mbledhjen e Partise. Me nje fjale, ato qe ke thene duhet ti shpjegosh fillozofikisht, psikollogjikisht, sociollogjikisht, ndryshe nuk i kemi mire punet.
    Summertime, and the livin' is easy...

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Vetem 2 fjale.

Njeriu dashuron me 3 shqisa :1- Truri
    2-Zemra
    3-Organi gjenital

NQS kto te 3-ja jane ne simbioze me njera tjetren ne 0.0001 % mund te ndodhe tradhetia.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga zhorzhi
    Te tradhetosh,nuk eshte aq e lehte sa mund te duket.
    pse????

sepse kur midis dy vetave eksiston nje lidhje,atehere secili e ka nje pergjegjesi
    dhe nje kujdes per te.pra gjithesecili nga ne nuk do donte as ta tradhetonin,
    e as te tradhetonte..............

por,kur nje lidhje fillon te behet e merziteshme,kur punet nuk shkojne ashtu sic duhet,ti fillon te njdjehesh i zhgenjyer,i pavlere ne kete lidhje........dhe sigurisht,
    nuk mund te vazhdosh me.............

me te predispozuar per tradheti jane meshkujt,,,jo se edhe femrat mbeten pas,
    por jo te gjithe jane njesoj.....

megjithate ne shumicen e lidhjeve eksiston tentacioni,per tradheti.......
    mendimi im ky.....

po dhe dashuri,do maresh besnikeri
    po tradhetove..........te njejtin risk do kesh
    Per mendimin tim'te tradhetosh eshte fare e lehte,si per meshkujt,ashtu edhe per femrat,sidomos ne kohet e sotme ku tentacioni per tradheti,eshte rritur ndjeshem.

Veshtiresija me e madhe,qendron ne aftesine per t'u bere balle tundimeve..sot,per fat te keq,jo te gjithe e kane kete aftesi...jetojme ne nje bote ku mbizoteron tundimi dhe njerezit e kane ulur rezistencen..e japin veten fare lehte perpara tundimit te mishit,dhe kjo gje,vihet re ne mase edhe te femrat"
    Kjo gje po na con ne mungesen e deshires per te patur lidhje afatgjata...vihet re nje mungese e theksuar besimi midis partnereve...eshte vertet per te ardhur keq!

Kjo thenie,me duket kaq idealiste,Zhorzhi...nuk e di por jam teper skeptik...jam nje tip qe jap shume...praktikisht gjithshka"...eshte e veshtire qe njeriu te marre shperblimin qe meriton nga kjo bote..

Pershendetje..

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    [QUOTE]
    Citim Postuar më parë nga Cupke_pe_Korce
    dashke te me shofesh ti e? mire, mire, por kujdes se jam si dielli une, ti pelcas syte vec ne i ke gjyzylyket e blinduara, lol.
    Do i beja hallall syte,vetem te shihja per pak caste nje vajze te tille,po nuk ma do mendja jooo...si zor te gjesh te tilla...ka kohe qe e kane humbur shkelqimin..
    Kjo,jo thjesht per faj te tyre...kemi edhe ne pjesen tone te fajit.
    shoku tano, ketu jemi ne forumin e fillozofizmave, psikollogjizmave, sociollogjizmave dhe jo ne mbledhjen e Partise. Me nje fjale, ato qe ke thene duhet ti shpjegosh fillozofikisht, psikollogjikisht, sociollogjikisht, ndryshe nuk i kemi mire punet.
    A thua,mund te spjegohet apo aq me teper,te justifikohet tradhetia me fraza filozofike?!...vetem nje psikologji psikopatike,eshte e afte te kryeje sakrilegjin e tradhetise dhe te perpiqet,pasi e ka kryer,t'i jape ketij veprimi nje shpjegim logjik.
    Shoqeria e denon ashper ne parim,tradhetine por ky me duket nje mediokritet i pashoq pasi ka shume nga ata njerez te cilet pafytyresisht",perdorin masken e njeriut parimor..

Sinqerisht nuk dua te shprehem ne menyre pergjithesuese por shoh qe lirshmeria ndaj tentacionit,po merr c'do dite e me teper permasa akoma e me te frikshme..
    Te dukem i traumatizuar?...nese nuk do te perfundosh si une,te keshilloj t'i mbash syte mbyllur e te mos shohesh se c'behet per'rreth..

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    ja dhe nje tjeter. behej nje mbremje njehere e ne fund ngelen me te miret, shuajne dritat e fillojne nje orgji. pas pak cohet i zoti i shtepise, hap driten e thote "te organizohemi ore te organizohemi". e, u, o, mbyll dritat, cjane keto qe thua, cte organizohemi, zhurme e madhe, bla-bla, i mbyll i shkreti. pas pak prap e njejta pune. heren e trete, cohet prape i zoti hap dritat. prape zhurme e madhe, bertet ky "te organizohemi aman!! te organizohemi. ma kane futur 3 here e as e kam vene gjekundi"

ndaj mos mbyllni syte. as dritat.
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga Clauss
    ja dhe nje tjeter. behej nje mbremje njehere e ne fund ngelen me te miret, shuajne dritat e fillojne nje orgji. pas pak cohet i zoti i shtepise, hap driten e thote "te organizohemi ore te organizohemi". e, u, o, mbyll dritat, cjane keto qe thua, cte organizohemi, zhurme e madhe, bla-bla, i mbyll i shkreti. pas pak prap e njejta pune. heren e trete, cohet prape i zoti hap dritat. prape zhurme e madhe, bertet ky "te organizohemi aman!! te organizohemi. ma kane futur 3 here e as e kam vene gjekundi"

ndaj mos mbyllni syte. as dritat.
    Eshte me keq kur e ha me sy hapur...jo per gje po as nuk mund te justifikohesh

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    [QUOTE=shoku_tanku]
    Do i beja hallall syte,vetem te shihja per pak caste nje vajze te tille,po nuk ma do mendja jooo...si zor te gjesh te tilla...ka kohe qe e kane humbur shkelqimin..
    Kjo,jo thjesht per faj te tyre...kemi edhe ne pjesen tone te fajit.

A thua,mund te spjegohet apo aq me teper,te justifikohet tradhetia me fraza filozofike?!...vetem nje psikologji psikopatike,eshte e afte te kryeje sakrilegjin e tradhetise dhe te perpiqet,pasi e ka kryer,t'i jape ketij veprimi nje shpjegim logjik.
    Shoqeria e denon ashper ne parim,tradhetine por ky me duket nje mediokritet i pashoq pasi ka shume nga ata njerez te cilet pafytyresisht",perdorin masken e njeriut parimor..

Sinqerisht nuk dua te shprehem ne menyre pergjithesuese por shoh qe lirshmeria ndaj tentacionit,po merr c'do dite e me teper permasa akoma e me te frikshme..
    Te dukem i traumatizuar?...nese nuk do te perfundosh si une,te keshilloj t'i mbash syte mbyllur e te mos shohesh se c'behet per'rreth..
    or shok, une te lashe te kuptosh se moralizmat nuk me interesojne. ti ke te tuat ashtu sic kam une te miat, pike. s'ka gje per tu argumentuar ketu. ti mos na bej debat si ne kohen e qemotit; keto qe thua ti i dinte edhe gjyshja ime qe alla bylyr kur ka jetuar. This is the 21st century, camerade, ndonje gje te re ke per te na thene?
    une fola per fakte, dhe vec fakte ti nuk ke. psh:
    Fakt: Nje mashkull qe shkon me te tjera, shoqeria jone e quan don zhuan, ndersa nje femer qe shkon me te tjere quhet lavire. Nga ana kuantitative, te dyja nocionet jane te barabarta, por jo nga ana kualitative. Ndersa epiteti don zhuan per shume meshkuj do te konsiderohej kompliment, ai lavire eshte nje kategorizim qe i behet femres si dicka e ulet. Why so?

po klausi kujtovi se ky eshte vendi i barsaletave eh?
    Summertime, and the livin' is easy...

KORCARE 4 EVER Maska e zhorzhi
    Anëtarësuar
    09-01-2007
    Vendndodhja
    atje ku lindja e diellit te jep nje shprese te re....
    Postime
    610

Kjo thenie,me duket kaq idealiste,Zhorzhi...nuk e di por jam teper skeptik...jam nje tip qe jap shume...praktikisht gjithshka"...eshte e veshtire qe njeriu te marre shperblimin qe meriton nga kjo bote..

Pershendetje..
    mund te jete vertet idealiste,por eshte edhe e vertete....
    te pakten per mua.

ne mardheniet ne cift,kryesore eshte mirekuptimi.
    ti vertet mund te japesh gjithshka,por nuk eshte vetem kjo.
    eshte me e rrendesishme menyra se si e jep,dhe si e merr partnerja/i.

se per te krijuar besimin e plote duhen vite e vite,
    dhe per ta shkateruar si lidhje mjafton vetem nje fjale,vetem nje cast,
    dhe gjithcka ka marre fund.

por per te tradhetuar nje njeri qe e ke dashur me zemer,mua me duket
    shume e veshtire,se nuk eshte loje fjalesh dashuria e vertete.......

sot te dua ty(vdes per ty),dhe neser te hedh prapa kraheve dhe dua nje tjeter......
    te pakten une se imagjinoj dot kete menyre jetese.
    nejse ka plot njerez te tille ne kete kohe qe jetojme,por njeriu eshte gatuar
    ne nje menyre dhe nuk mund te ndryshoje kaq shpejt.

zemra eshte nje dhe smund te ndahet pergjysem.......
    dont worry be happy

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    an asstute obs indeed.
    e kisha fixim ate barcaleten faktikisht, doja ta thoja me patjeter. sidoqofte, sado irrelevante apo bardheezi si barcalete, une kembengul ne mesazhin didaktik te saj.
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Besnikëria në dashuri
    Nga anila_gv në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 01-08-2006, 15:57
  2. Cybersex tradhëti apo jo
    Nga Xhuxhumaku në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 22-12-2005, 19:11
  3. Cila tradheti falet? Perse?
    Nga Mina në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 27-10-2004, 11:44
  4. Cila tradheti falet? Perse?
    Nga Mina në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 28-09-2004, 09:36
  5. Tradheti
    Nga Mina në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 07-03-2003, 07:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •