Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Heh, relativisht. Por duhet te besh kujdes ne te diferencuarit midis ironise dhe sarkazmes. E dyta, thone, buron nga nje mendje e dobet; e para, ne te kundert, nga nje mendje dinake. Po marr te mireqene te dyten ne rastin tend.

Megjithate, akoma s'po thua nese beson se njerezimi do te mbijetoje edhe te pakten 100 vjet. Basti eshte opsional, dhe Longbets per kete arsye eshte themeluar: per baste afatgjata. Pra, edhe kjo, ashtu si karakteristika jote, eshte e veshur me nje far ironie.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Borix : 23-05-2007 më 16:30
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Perjashtuar Maska e BlackEagle
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    500 Miles a way from home.
    Postime
    260
    Eshte hera e fundit qe po te pergjigjem, Borix.

Une, qe te me kuptosh me mire, Borix, as qe e çoj neper mend qe, se paku, ne 100 vitet e ardhshme do te kete nje shkaterrim te plote te botes, dhe pse mund te kete luftra, apo permbytje, apo termete a ku ta di une se ç'fare. Ndaj, quaj si te duash mendimet e mia, "Naive" Te paafta" Mendjedobesi" Dinakeri" apo si te te vij ty permbare, as qe me intereson, apo, le te them s'me ben dem, kur nje i panjohur perpiqet te me vleresoj.
    Une nuk i ofendohem nje te panjohuri, i dashur Borix.

Megjithate, personalisht, do ta quaja te gabuar, mendimin se per shkaqe nga me te ndryshmet qe do te shkaktoheshin nga njerezit, do te kishte nje zhdukje te jetes ne toke. Perjashtoj ketu, vetem dy raste. 1 Perplasjen e tokes, me ndonje planet, apo satelit te saje, "ne kete rast Henen, te vetmin satelit te tokes" dhe 2 , nje dalje nga orbita dhe afrim me Diellin, nga ku mbijetesa e ç'do gjallese do te behej e pa mundur nga temperaturat e larta.
    Persa u perket te tjerave, sado te demshme mund te jene ato, JETA vazhdon ........................................

Tani e e kupton Ironine, Borix .................................................. ...

Qofsh mire, dhe mos prit te bej me replay ne kete teme, aq me teper se nuk kam dhe kohe per .................................

DOTT. SKUTHI Maska e SKUTHI
    Anëtarësuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    It's not your business....
    Postime
    460
    Dmth. per shumicen eshte e sigurte qe per nja 100 vjet nuk do i ndodhi gje botes,kurse per mua nuk eshte aq e sigurte kjo hipoteze.
    EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. PPD-ja nuk ariti të mbijetojë!
    Nga prof.lulzim në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-06-2009, 04:17
  2. Njerëzimi është bekuar me intelekt dhe prirje natyrore ndaj së vërtetës
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 10:07
  3. Pse po mplaket njerëzimi?
    Nga Davius në forumin Tema shoqërore
    Postimi i Fundit: 16-01-2006, 15:48
  4. Riçard Hollbruk deklaron: Kosova mund te mbijetoje e pavarur
    Nga StormAngel në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 22-12-2004, 10:40
  5. Poligrafia nje nga shkencat me elusive njerezimi njeh
    Nga Alket123 në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-06-2004, 12:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •