Close
Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 111
    Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Cfare makabre, tmerr i vertet.Askush nuk ka te drejt ti marre jeten atij tjetrit. Cfare ligjesh jane kto aman,kto ligje duhen hedhur menjan. Se di si i ze gjumi ato njerez qe vrasin nje 17 vjecare me gure ne mes te qytetit. Vetem atyre qe nuk mund t`iu thuash njerez se nuk jane te till.

Turpppppp
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

n'burgun e hapur Maska e x_person9
    Anëtarësuar
    08-10-2003
    Vendndodhja
    nvaret ku lypet
    Postime
    24
    1.kjo video nuk ka te bej asgje me Islamin edhe ju lutem mos e ngatrroni fen Islame me injoranta, psikopata.........po edhe me rrespektoni mu qe jam Shqiptar musliman dhe mos ma nenqmoni beismin tim siq nuk po ja ofendoj besimet e juaja le te bejn arabet qka te dojn ose kurdet na nuk mundemi mi ndryshu

2.nuk po i kaloj kufijt e trojeve Shqiptare e dim shum mir se qka ben grekt ne Cameri sa shqiptarit ja heken kokat sa motrat tona na dhunuan qka ben serbt ne kosov????? kta dy popuj jan te krishter.......

nuk kemi te drejt me njollos fen Islame e as ato Krishtere per kto vepra....
    psikopatat gjithmon kan egzistu jan tuj egzistu dhe dot egzistojn ska lidhje ktu se ne cilin vit jemi

Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Citim Postuar më parë nga x_person9 Lexo Postimin
    1.kjo video nuk ka te bej asgje me Islamin edhe ju lutem mos e ngatrroni fen Islame me injoranta, psikopata.........po edhe me rrespektoni mu qe jam Shqiptar musliman dhe mos ma nenqmoni beismin tim siq nuk po ja ofendoj besimet e juaja le te bejn arabet qka te dojn ose kurdet na nuk mundemi mi ndryshu

2.nuk po i kaloj kufijt e trojeve Shqiptare e dim shum mir se qka ben grekt ne Cameri sa shqiptarit ja heken kokat sa motrat tona na dhunuan qka ben serbt ne kosov????? kta dy popuj jan te krishter.......

nuk kemi te drejt me njollos fen Islame e as ato Krishtere per kto vepra....
    psikopatat gjithmon kan egzistu jan tuj egzistu dhe dot egzistojn ska lidhje ktu se ne cilin vit jemi
    Pse i ngaterron gjerat, ne ktu s`jemi kunder fese myslimane por po japim mendimet rreth temes.Kjo nuk tregon aspak se feja islame eshte e dhunshme po kjo tregon se si e praktikojne disa vende ate.Ne jemi shqiptare dhe kemi rrespektuar gjithmone fene e atij tjetrit.
    Kjo video ka ndodhur diku ne Irak dhe eshte per te ardhur vertet keq per ate vajze te re por nuk ka lidhje fare me islamin.
    Shikoni gjerat sic jane pa i politizuar ato.
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

i/e regjistruar Maska e dynamic
    Anëtarësuar
    28-08-2007
    Postime
    1
    ata jane kafshe jo njerez........

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga dynamic Lexo Postimin
    ata jane kafshe jo njerez........
    Kafshe!!!!!!!!!kafsha nuk e vret llojin e vet,ata jane plehra,qelbesira.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anëtarësuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    une jam musliman veq nuk e di veq videon qe e pash nuk pajtohna me ata qe e e kan bo kurr nuk pajtohna me gur qe e kan mbyt gjynah po me vjen temrrshem

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    me vjen shum shum keq mue per ate vajz dhe pajtona me shumicen qe keta nuk jan njererez keta nuk jan as kafsh keta jan asgje sdi cila fjal perfshin gjejen me te ulet per te thene per keta

n'burgun e hapur Maska e x_person9
    Anëtarësuar
    08-10-2003
    Vendndodhja
    nvaret ku lypet
    Postime
    24
    Alda

ajo qka ka ndodh me at vajzen un nuk kam fjal me pershkru se diqka ma kriminelqe nuk ka qysh mu bo........ un i pash shkrimet e disa antarve te forumit te cilet na shan fen na bon kriminela etj etj......

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-04-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    222
    Islami eshte fatkeqesi boterore dhe fatkqesia me perbindeshe e kombit shqiptar.

Te vriten njerzit sepse dashurojne, vetem ne boten e ndyre islame shikon! Qindra-mijera njerez, fusin ne mes nje vajze 17 vjecare dhe zihen se kush ta qelloje me shume me gure!

Nuk dua te ofendoj shqiptaret, por islami duhet te zhduket nga trojet tona. Ne sdo jemi komb asnjehere nese do vazhdojme me dy fe, sidomos kur njera eshte islami.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-09-2007
    Postime
    20
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    as kafshet nuk bejn keshtu,nuk e them kot se myslimanet jan shume larg realitetit normal,keta "njerz" duhet te civilizohen.Une nuk mund ti kuptoj ca "shqiptar" qe mbrojn islamin,jo qe nuk duhet mbrojt por duhet demasku deri ne fund,sepse asgje normale nuk ka ne kete fe te pist.Me kan mir edhe turqia edhe shteti turk e kish rujt per veti por po ben qmos per ta zhduk,kurse disa shipeca te budallakavt ne kok mundohen ta mbrojn ket te lig qe na e la turku e qe vet turku sot po vuan nga kjo fe.Per mua keto shtaz qe mbysin njerz me gur per hiq gje meritojn te denohen,por me sa duket zoti i ka denu me koh.
    e drejte jam dakort, shteti me ligjet e tij i meson popullsise qe te vrases eshte e drejte. Feja ka fajet e veta...myslimanismi per mua eshte nje fe "maskareshe"

Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kisha është Një
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  2. Sola Scriptura
    Nga berat96 në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 24-08-2009, 11:48
  3. Shteti dhe Individi ne Islam.
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 17-12-2005, 08:55
  4. Besimi dhe besimtari
    Nga Fjala e drejte në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 16:41
  5. DOKTRINA - Kapitulli II. Simboli i Besimit
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 21-09-2004, 21:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •