Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    VLORA Maska e klandestini
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    po nga vlora qe çke me te
    Postime
    108

Si matet edukata nga njerëz të ndryshëm?!

HISTORI E VERTET

Ne nje nga udhetimet BRINDISI - VLORE me traget, kuptohet qe udhetimi eshte cik si i gjate edhe njeriu nuk ka c'fare ben gjithe keto kohe ne traget." sidomos per nje si une qe nuk pres bileten me gabin, por pres qe ndonjera te hapi zemren edhe te thot: hajde tek gabina ime."

Natyrish ne trageti eshte plot e perplot sidomos ne gusht. Keshtu qe njeriu me dashje apo pa dashje do njohin ndonjeren, sidomos per nje te ri si puna ime. Edhe keshtu ndodhi.

E keshtu njohja filloj me nje studente e cila studionte ne Rome e prezantueshme edhe disi e bukur. Edhe filluam bashbizedimin. Edhe une gjithmon i sjellshem, i edukuar me vajzen ne te gjitha argomentet, dmth pa provuar, edhe pa hedhur ndonje fjale me "kunje".

Edhe keshtu vazhdova me kete sjellje, edukat etj.
    Ajo kishte gabin, edhe me ftoj po nuk u be gje, une as e preka asgje, si i thon gentilman. C'do gje po shkonte jashtzakonisht mire.

Kur do zbrisnim, perpara se ta pershendesja ajo me tha: PO TI MOS JE GJE PEDERAST ? (dmth ma tha ne italisht finocchio)

une: JO, PSE MENDON KESHTU ?
    ajo: SI KA MUNDESI QE GJTHE UDHETIMIN, NUK KE PROVUAR NJEHER ME MUA ??? SI KA MUNDESI QE NUK ME KE THENE NDONJE" FJALE" ? SI KA MUNDESI QE SME KE NGACMUAR ??
    une: ..................SEPSE ISHA DJALE I SJELLSHEM.
    ajo: duke ikur, ngriti gishtin e dores te mezit per te then...................f********

ishte kulim, isha me inat, ishte komplet hidhu nga kati i tret.

PO JU SI MENDONI, FAJI IM ISHTE ???????????????
    çam 25 karat

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Une po pres pergjigje nga clauss

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Varet sa i fliste gjuha trupit. (Me hapur se aq sa te ftonte ne kabine nje te huaj s'ka ku te veje ).
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Feniks. Maska e niktironci
    Anëtarësuar
    25-03-2007
    Vendndodhja
    Aty ku jetohet.
    Postime
    337
    O klandestin, po paske qene me te vertete djale me nje kulture shume te madhe .
    Per kete te respektoj .
    Nje gje e tille me ka ndodhur edhe mua , por mua nuk me ftoi ndonjera ne dhome .
    Ti je djale i mire por me teper sec duhet.Ti ke veprur shume mire , por pse dreqin nuk bere nje tentative te vogel, sa per sport.
    Te jap nje keshille miqesore Mos perserit me`` gabime`` te tilla ( nje keshille me dashamiresi mos ma merr per keq)
    Une te kuptoj shume mire, por te tjeret jo.
    Ate te shkreten s`e ka zene gjumi , tere naten kurse ti ja kishe keputur gjumit per shtate pale qejfe.
    Nga nje opinion te tille qe hapi njera per mua , me mbrapa ishte nje urim per mua
    sepse te gjitha , me quanin djale te urte dhe binin ``si miza ne qull ``
    Urime per temen, shume e kendshme dhe le te degjojme Qyfyre te tjera .
    Ndryshuar për herë të fundit nga niktironci : 18-05-2007 më 21:07

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Citim Postuar më parë nga D&G Feminine
    Une po pres pergjigje nga clauss
    ju faleminderit znj chairman,

tani, une nuk kam experience ne gjera te tilla se sa here qe udhetoja me vapor coku gjeja ndonje liber ne cante, pastaj filloja birrat etc etc keshtu qe nuk mund te flas me kopetence lol.
    por me nje sy te shpejte plus disa flashback qe sapo me erdhen, me duket se plani eshte i ngaterruar qe ne fillim; klandestini sdi akoma nqs do:
    1) ti hapin zemren?
    2) ti hapin kembet?
    3) ti hapin kabinen dhe ke merr djalli?

duhen disa sqarime
    faleminderit. back to u

PS: mire qe kishte kabine me vete. mendo te ishte me ndonje tjeter bashke dhe ti binin ere kembet
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

DOTT. SKUTHI Maska e SKUTHI
    Anëtarësuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    It's not your business....
    Postime
    460
    O klandestin ti qeke tregu pa edukate,ti e paske ofendu keq fare ate gocen.Ne keto raste kur te behet nje ftese e tille duhet pranuar gjithmone edhe sikur ajo te jete e shemtut;(kjo eshte edukata)ça gabimi ke bo mor lal, ke per ta pas pishman kete gje.O lali po shumica çunave hajne heker me dhembe per te pas keto lloj rastesh.Ke bo krim kunder seksit!hahaha NUk po me vjen ne mendje ndonje denim per ty tani,por heret a vone do me vij ne mendje..Heren tjeter po tu perserit ky rast tregohu pak me me edukate.ok?

* Yllëza e forumit *
    Anëtarësuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    Une mendoj se ti ke vepruar ne menyren me te mire te mundshme,si kuptoj vajzat e diteve te somte edhepse vete i perkas ketij rrethi,nese djali do te kishte tentuar dicka,ajo do hiqej si viktime e eksploatuar e ne rastin e kundert eshte ndjere e ofenduar.Ec e gjeja fijen ketij lemshi..
    ArsGothicë

Larguar Maska e lone_star
    Anëtarësuar
    13-08-2003
    Vendndodhja
    Houston, TX
    Postime
    222
    Nuk do kishe humbur gje po te kishe bere dicka te vogel per te pare si do reagonte ajo... Si psh te provoje ta puthje. Pastaj te veproje si te rridhte situata.

Po ka lloj lloj femrash, une per vete shumicen e rasteve s'e kam idene fare se si do veproj, nese eshte nje person si puna e kesaj cupe qe ndoshta nuk do kishe per ta pare me me sy nese do reagonte keq, (ne anije e njohe apo jo?) une do shkoja yyyp xhixhi
    Fundi i muhabetit vari lesht, njeriu nga pervoja meson.
    Ndryshuar për herë të fundit nga lone_star : 20-05-2007 më 18:13

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Te Jesh Person Me Edukat Sdo Te Thote Se Je Dhe I Kulturuar
    Edukata Dhe Kultura Jan Shum Afer Njera Tjetres ,por Sjan E Njejta Gje
    Edukata Brenda Saj Eshte Normat Qe Perdore Nje Person Kundrejt Shoqerise ,pra Miresjellja,kurse Kultura Eshte Klasi I Personit Me Te Cilin Trasmeton Kete Edukat
    Gjithsesi Ti Je Sjell Shum Mire Klandestin
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-03-2003
    Postime
    11
    ti je sjellur mire, por per nje femer me te cilen kerkon te mertohesh ose ke qellime serioze ne lidhje me te.

femra si keto qe ke takuar ti duan : DIREKT NE TEME. MOS I BJER NGA KINA. i dashur

nejse, mend per here tjeter, te uroj fat.
    i vetmi faj i yti eshte qe ske arritur ta psikologjisesh cfare femre eshte dhe cfare kerkon. kaq. per te tjerat me duket reagim shume i sjelleshem.

ciao dhe fat

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kështu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Citate nga njerez te njohur per Civilizimin Islam
    Nga Acid_Burn në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 09-04-2006, 03:08
  3. Citate nga njerez te njohur per Civilizimin Islam
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-11-2005, 09:31
  4. Ndal! Punes Dhe Trafikut Te Femijeve Ne Shqiperi
    Nga StormAngel në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 21-10-2004, 04:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •