HISTORI E VERTET
Ne nje nga udhetimet BRINDISI - VLORE me traget, kuptohet qe udhetimi eshte cik si i gjate edhe njeriu nuk ka c'fare ben gjithe keto kohe ne traget." sidomos per nje si une qe nuk pres bileten me gabin, por pres qe ndonjera te hapi zemren edhe te thot: hajde tek gabina ime."
Natyrish ne trageti eshte plot e perplot sidomos ne gusht. Keshtu qe njeriu me dashje apo pa dashje do njohin ndonjeren, sidomos per nje te ri si puna ime. Edhe keshtu ndodhi.
E keshtu njohja filloj me nje studente e cila studionte ne Rome e prezantueshme edhe disi e bukur. Edhe filluam bashbizedimin. Edhe une gjithmon i sjellshem, i edukuar me vajzen ne te gjitha argomentet, dmth pa provuar, edhe pa hedhur ndonje fjale me "kunje".
Edhe keshtu vazhdova me kete sjellje, edukat etj.
Ajo kishte gabin, edhe me ftoj po nuk u be gje, une as e preka asgje, si i thon gentilman. C'do gje po shkonte jashtzakonisht mire.
Kur do zbrisnim, perpara se ta pershendesja ajo me tha: PO TI MOS JE GJE PEDERAST ? (dmth ma tha ne italisht finocchio)
une: JO, PSE MENDON KESHTU ?
ajo: SI KA MUNDESI QE GJTHE UDHETIMIN, NUK KE PROVUAR NJEHER ME MUA ??? SI KA MUNDESI QE NUK ME KE THENE NDONJE" FJALE" ? SI KA MUNDESI QE SME KE NGACMUAR ??
une: ..................SEPSE ISHA DJALE I SJELLSHEM.
ajo: duke ikur, ngriti gishtin e dores te mezit per te then...................f********
ishte kulim, isha me inat, ishte komplet hidhu nga kati i tret.
PO JU SI MENDONI, FAJI IM ISHTE ???????????????
Krijoni Kontakt