...mu paska fshi postimi....
nejse...
...kurjgo mos mujsha me bo per atdheun , po si albin tadiqi me dal me gjujt me Vo nuk e bej kete , nuk e turproj popullin dhe kombin Shqiptar.Çfarë mund të bëjmë sot për atdheun
...mu paska fshi postimi....
nejse...
...kurjgo mos mujsha me bo per atdheun , po si albin tadiqi me dal me gjujt me Vo nuk e bej kete , nuk e turproj popullin dhe kombin Shqiptar.Çfarë mund të bëjmë sot për atdheun
Ajo qe mund te bejme me mire , eshte te edukojme femijet tane me dashurine per Atdheun.
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Ta Duam Me Shume Dhe Te Besojme Qe Nuk Vlejme Kaq Pak!
https://www.behance.net/robberysk1100
e cte bejm kur shumica eshte tradhtar?
RROFTE SHQIPERIA
Shum pyetje e mire edhe interesante, plot here i kam menduar edhe une keto gjera, disa here jam optimist por here te tjera kur shikoje realitetin e humbas besimin..
Shqiperia pesoi shum gjera, eshte llogjike ti pesonte sepse jeta -ligjet e natyres- nuk te fale, do i maresh klasat me radhe nga e para deri ne gjimnas e me tej, edhe ne si popull nuk kemi kaluar disa mesime baze...
E para gje qe mund te beje nje Shqiptar i ri per vendin eshte te perpiqet te shikoje pas sjelljeve te te tjereve edhe ti kuptoje duke mbajtur horizont te hapur. Kjo mund te ndihmoje qe ai te mbaje moralin e tije te larte edhe te tregoje nje sjellje te ndryshme. Keshtu de vendosi nje gure te vogel, nje gur i vogel eshte me mire se as gje.
Fjala atedhe per shqipetaret nuk ka ekzistuare dhe nuk do te ekzistoje .
Shijen e atedheut shqipetaret se kane shijure kure ,dhe s'do ta shijojne .
Ta braktisni sa me pare dhe le ta gezojne politikanet se bashku
Revolution 1848
Leht bre me pas kush. Ne njerez qe vdiqen per atdhe kishim, po spo kemi njerez qe ti mbrojn sakrificat e atyre qe vdiqen per atdhe.
Dmth mund te bejm asgje siq paska than EuroStar1, ta braktisim ate dhe tua lem politikaneve.
Krijoni Kontakt