"Çfarë mund të bëjmë sot për atdheun"
Pyetej me vend lol
Pergjigja: ta bej evropa dhe amerika, se shqiptaret aha sja thon, ose ose me mir arabija ose bota islame duke i nderruare ne mysliman.
"Çfarë mund të bëjmë sot për atdheun"
Pyetej me vend lol
Pergjigja: ta bej evropa dhe amerika, se shqiptaret aha sja thon, ose ose me mir arabija ose bota islame duke i nderruare ne mysliman.
Puro Nigga
me ja fillue e me pague,5 perqind te rroges,per qeverit apo komunat,e secilit.
1 per qind me shkue per ekonomi,
1 perqind per sport,
1 perqind me shkue per ushtri apo siguri,apo per polici
1 per qind per kultur,
1 per qind per korupsion![]()
Po qe 3/4 popullsise eshte pa pune , si i behet? E kush tha qe keto qe permende ti, popolli nuk i paguan? S'do tja dije njeri ne ke pune apo jo, taksat do i paguash deri ne 1, sesi ato menaxhohen me pas, eshte çeshtje tjeter.
Cfare mund te bejme ne per atdheun kur atdheu nuk na lejon te bejme asgje per te...
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
cfar mund te bejm ne per shqiperin
duke investuar ne te ardhme
Partizoni
Ah...,mund të bëjmë edhe shumë bile...!
Secili të bëjë punën e zanatin që di ,siç është më së miri dhe e dyta;
të heshtim e dëgjojmë kur nuk kem çka themi..!
Ja pra...!
Ka shume pune ende per te bere per atdheun,por kjo nuk varet nga ne njerezit e thjeshte,por nga ata qe kane pushtetin neprmjet votave tona,ata duhet te punojne shume,qe ne te bashkohemi me pas dhe te bejme me shume,,,,,
Prej qe jam ba me dite diqka, per atedheun vetem kenge kemi bere.
Jam krejt i mendimit të kundërt.. më lejo të citojë përgjigjen tënde (e cila është kontribut i rëndësishëm sepse kështu jepet mundësi bisede.. të gjithë fitojmë nga bisedat)
>por kjo nuk varet nga ne njerezit e thjeshte
<është ligj natyre që përparimi tënd (si individ apo popull) mundësohet vetëm vetëm nga ty.. akoma edhe prindi që të do aq shumë nuk ka mundësi në as një mënyrë të sigurojë përparimin tënd pa punën dhe dëshirën tënde! Një fëmijë me të gjitha gati.. nuk tregon pa tjetër përparim dhe zhvillim!
>ata qe kane pushtetin neprmjet votave tona,ata duhet te punojne shume
), po e them me një shembull të përditshëm, përse një hidraulik është i detyruar të të bëj punë të mirë kur të shikon që ti nuk interesohesh për shtëpinë tënde dhe i vë flakë?? Dhe pastaj ata që kanë pushtetin nuk janë vendosur atje me votat tona!!! Me cilën përqindje është vendosur partia demokratike sipas fuqive të veta?? Mos me 70 apo 80%?? Pra dua të them se po na qeveris një parti e zgjedhur nga pakica! Pakica i bie më pakë se gjysma! Dhe tjetra ç'farë të bën të besosh se ekziston fjala "tona".. ne si popull nuk jemi një, po të ishim me të drejtë të thuash fjalën tona! Populli është i përçarë.. populli përmban grupe të mëdha njerëzish që kanë ide dhe sjellje dëmtuese për shoqërinë dhe vendin. Me këto që shkruaj nuk dua të drejtojë bisedën diku, dua vetëm të bëj mendjet tona të punojnë, të lodhen, të dyshojnë dhe të kritikojnë.
>qe ne te bashkohemi me pas dhe te bejme me shume
....mjafton te filloim nga e para, mos te hudhim plehrat vend e pa vend, e pastaj me radhe.
Krijoni Kontakt