Mos te votojme me as per ramen e as per berishen
Mos te votojme me as per ramen e as per berishen
po e shpreh me nje ndamje medalje ari ne olimpiaden ne Pekin.
Ne nje nga diciplinat e notit fiton nje djale i ri nga nje shtet qe nuk ja mbaj mend emrin shtet i vogel diku...dhe filloi te therritet himni i shtetit te tij..dhe une kisha nje familjar afer e i them:
-po e isha ne vendin e tij dhe te shof se ngritet flamuri shqipetar nga merita ime,do ja kisha fillu te qaja me denes nga emocioni
..o nuk vonoi as disa sec e ja filloi ai djali qaj e qaj dhe deneske mor derisa mbaroi himni (per mua mos pyesni vershim keteja)...filloi te ecte djali neper salle e ti zbriten ca bashkombasit e tij me flamur te shtetit te tyre e te formuan nje rreth e qanin si femije mor..si femijee
zot o zot..ku ka dicka me e mire se shteti jot te krenohet me ty
![]()
esht tamam per te qeshur o lexues..a e din pse....
sepse roby ato dy vite qe ka jetu ne shqiperi i ka jetu tu honger e tu pi per qef t vet se baba vidhte nji thes me lek...te vij iher ajo e te jetoj ne shqiperi me djersen e vet e t shofim a do shkruj me ne kete menyre..??
e ka vetem me t nigjume ajo o lexues pranej ja fut kot..pppp
Ndryshuar për herë të fundit nga tutankamon : 20-03-2012 më 17:54
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
amon mer shoku im se kto qe jetojn jasht shtetit i duket vetja sikur me qe gjermon , italjon, suedez apo amerikon......une u plaka jasht shtetit e prap sma ma me thon nji budallik qe thot roby apo ndonje shok apo ahoqe e saj qe jetojn qe nga nje vit jasht,,pp lene mer amon se ne shqiptaret jena rrac e keqe..pp
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Çfarë mund të bëjmë sot për atdheun
Ti varrim ne sheshin Scenderbe Hashim Thacin, Edita Tahirn, Xhavit Halitin, Isa MUústafen etj.
Kjo eshte zgjidhja me e mire
Krijoni Kontakt