Te mos vritemi dhe te mos urrejme njeri-tjetrin, kjo eshte gjeja kryesore qe do te bejme per venin tone
Te mos vritemi dhe te mos urrejme njeri-tjetrin, kjo eshte gjeja kryesore qe do te bejme per venin tone
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Çfarë mund të bëjmë ne për atdheun?
Sot, ne, rinia shqiptare, duke hapur sytë dhe duke vështruar shkëlqimin rreth botës, shpeshherë pyesim: Po ne? Ne përse jemi kaq prapa të tjerëve?
A thua nuk jemi të zotët?
Atdheu ynë do të mëkëmbet dhe lulëzojë vetëm atëherë kur përgjigjen e gjejmë me bindje të frymëzuar nga vet brenda nesh: Nuk jemi më pak të zotët se të tjerët! Na bie neve ta lulëzojmë këtë vend!
...
Love has no limits
Duhet të i zhdukim disa dukuri të kqia që i kemi.
Pra duke qen vetkritik , të përmirësojm vetveten dhe të ndikojm që të përmirësojmë edhe ta që i kemi më së afërmi.
Nëse të gjithë bëjmë punë në këtë drejtim , do të vijë dita kur të gjith do të jemi në pozitë të volitshme që të zhvillojm atdheun ashtu sic duhet.
Më ka pëlqy një thënje Kineze , qe e lexova në romanin "Bijët e Askujt" Rexhep Qosja:
" Nëse në mes të rrugës e vëren se je duke ecur në rrugë të gabuar, ndroje drejtimin "
Ne shqiptarët (bile edhe në roman theksohet) nuk jemi të mësuar të ndrojmë drejtimin edhe kur e shofim se e kemi gabim.
Duhet të mësojmë të ndrojm drejtimin , kur e kuptojm se jemi gabim , patjetër!
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUKFALET!
BAC, U KRYMB!
BAC , TI RE KE DHENE JETEN PËR ATDHE. nE DUHET TË JAPIM KEJT CAFRË DIMË E QË ËSHTË E DOBISHME!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
Duhet ta duan ATDHEUN ma shum se vetveten,duhet punojn shum per atdheun,te lejne anash interesat personale karrshi interesave kombtare,te punojne per atdhe me menquri dhe me paqe,por nese nuk mundum ti muajm armiqet me paq,atehere duhet me LUFTE!
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Te ndihmojme njeritjetrin kudo qe jemi.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Te bojkotojm prodhime Serbe Greke mos ti blejm se kur i blejm greket edhe serbet kan pune edhe na hajn buken tone kshu qe BLEJ SHQIP KONSUMONI VETEM PRODUKTE SHQIPTARE e po nuk gjetet gjiera Shqiptare bleni Gjermane se ajo na perkrha VETEM MOS BLINI PRODHIME TE ARMIKUT!Çfarë mund të bëjmë sot për atdheun
Shqipëri, o jetëgjatë, ty të kemi mëmë e atë dhe për ty do të luftojmë gjersa të të trashëgojmë.
Shqiptarët kan faj 70 per qind per gjendjen ne te cilen jemi dhe vertetë po -
te mos ankohen ne te tjeret sepse sjelljet e tyre ndaj vetevtes dhe injoarnca bna ka sjellur ketu ku jemi ne pozite te pa lakmueshme
Shqiptarët kan faj 70 per qind per gjendjen ne te cilen jemi
dhe vertetë po -
te mos ankohen ne te tjeret sepse sjelljet e tyre ndaj vetevtes dhe injoanca na ka sjellur këtu ku jemi ne pozite te pa lakmueshme
duhet ndrruar sjelljet ne jemi ne armiqsi njeri me tjetrin
tamam ashtu siq thoshte pashko vasa shkodrani
njeri thoth ja shkja e tjetri latin disa thone grek e turq disa tjere
por jeni vllezer te gjith o te mjerë und ot eshtoja njeri thot jam klan etjetri partiak
njeri vrastarë e tjetri grabitqarë tjetri i pa drejtë e tjetri me haram
e disa bukshkels e smirzi disa te tjere
por jeni ne gabim te gjith o te mjerë kjo do te ishte pra fjala ime perse shqiptarët jan fajtorë
sepse asnjiher gjat historise nuk e kan kuptuar se vetem te gjith duke perkrahur njeri tjetrin dhe mepune mund te ecin para por jo duke e shkatrruar njeri tjetrin-prandaj j
jemi kaq te mjere prandaj vertet sinqerisht keshtu esht pa dyshim dhe faktike kjo sjellje na ka shkatrruar
pa vetedije mendore e bashkpunuese strategjike
Fakt shum i pamohueshem se jemi nje nder armiqt me te mdhej te botes ndaj njeri tjetrit kj na ka sjelle ketu ku jemi mungesa e kultures dhe vetedijes njeriu nuk llogaritet as sa nje mize ne tokat shqiptare ndersa i huaj behet kult mbrenda nate qfar do pedofili apo kalimtari me zhgjyr q ekalon andej pari kah tokat shqiptare
behet kult -ky ehst kompleksi vetvraeses i shqiptarve nenshtrim dhe skllever ndaj te huajve e buishe ndaj te vetit prandaj
Ndryshuar për herë të fundit nga liridashsi : 20-03-2011 më 04:08
Gjeja me e mire per atdheun eshte qe te mos flasim e shkruajme keq per te ore e minute.
Fatekeqesishte jemi popull ,kurre mbeshtetemi per murri , bashkohemi deri sa i fitojme luftat , kurse ne paqe humbim. Humbja ne paqe don te thote se ; jemi shkurtepames .
Krijoni Kontakt