Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 45
    e shemtut
    Anėtarėsuar
    27-03-2007
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    31
    Citim Postuar mė parė nga GANGO of SG
    mua kurr sdo me besdiste e dashura jeme sikur te rrinte 24 ore ne 24 tu me than te dua .....
    me beri shum pershtypje kjo qe ke thene me siper... desha te te bej nje pyetje... te ka ndodhur ndonjehere ajo qe ti po pershkruan???
    Nqs jo... si mund te jesh kaq i sigurt e i bindur se do ndodhi ashtu kur nuk e ke perjetuar vet situaten?

Sa per temen... ti thua...

Femrat po thojne se thridhohen apo intrigohen me shume nga ata djem te cilet nuk ua shprehin dashurine direkt....nuk rrijn duke u dergu sms, apo ba telefonata...etj

Po vajzat tona cmendojne?

Tani me fal pak mua... Po meshkujt mund ta di si reagojne/ dhe cmendojne???
    Une mendoj se kjo gje varet nga karakteri i cdo njeriu... te gjithe jemi shume te ndryshem dhe nga motra/vellai yne... sbesoj se ka te beje shum ne je femer apo mashkull.
    Tani ... njeriu ne pergjithesi ka natyre egoiste e paradoksale... eshte gjithmone ne kerkim/posedim te asaj qe nuk ka.
    Kur nuk e di se cfare kerkon atehere nderlikohen me shum gjerat...pra e gjitha eshte tek Vetvetja...
    Pastaj varet ca perceptimi kane ato vajzat per dashurine... menyra ne te cilen ju jepet ndoshta nuk u duket ajo e duhura... dhe ndoshta mendojne,pse kjo qenka dashuria... emaile e sms e ku di une te pafundme??
    Vime prape tek ajo gjeja qe njeriu nuk kenaqet asnjehere me ate qe ka,apo i odrohet gjithmone do me shum me shum...
    I hyra cik si thelle temes po...hajt mo...

Did it hurt?
    what?
    when u fell from heaven?!

Wćy ųf tħé Šąwņ Maska e _Elena_
    Anėtarėsuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    Citim Postuar mė parė nga GANGO of SG
    Elena ke te drejt zemer ke plotesisht te drejte une do deshiroja ci keshtu si ti te medonin te gjitha vajzat por fatkecesisht jo te gjitha vajzat jane si ty . Ok?

Ka edhe nga ato te cilat bezdisen nga fjalet e teperta dhe shprehjet extensive te dashurise......
    mua kurr sdo me besdiste e dashura jeme sikur te rrinte 24 ore ne 24 tu me than te dua .....
    Ato qe une shkrova me lart ishtin dicka e vertet por cdo njeri ka mendimet e tij,pasi karakteri i cdo njeriu ndryshon,ashtu si dhe ti the
    Me pelqeu jasht mase ajo qe ti shkrove,reshti i fundit ne citimin e me lartem
    Kjo tregon se ti je nje njeri me ndjenja dhe teper i dashur
    Te pergezoj per kete dhe mos ndrysho kurr
    Rrespekt

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Sejcili ka ndjenja te ndryshme per dashurin.
    Une kur takoj dikend qe se njof , me duhet pak kohź te bisedoj te di kush asht dhe a ka gjera te perbashketa me mu .Por nese ka fillu te ngjitet diqka ne te dy anet tani normal qe sms dhe mesazhet nuk duhet te jen te shterra por te stembushura me mesage dashurie ky asht ushqim dhe mir mbajtje e dashuris.
    por nese ska asgje .....dikur behet sikur ngjithsja qe nuk ngjitet e shton kot ....
    -----------------------
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dorontina : 17-05-2007 mė 17:58
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Vlonjat sa te jete jeta Maska e Igli_Vlonjati
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Vlore/Tirane
    Postime
    439
    Eshte me normalja dhe me natyralja. Kur mashkulli ia shpreh te gjithe dashurine qe ka femres eshte i djegur. Eshte i dobet, dhe me pas qendron me poshte nga cfare mund te jete me te vertete ne realitet.
    Me pak fjale te duhet taktike per hapat qe hedh...
    Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    under the sun
    Postime
    1,285
    Mendoj se fjalet jane te pafuqishme per te shprehur ate qe ndjen. Dhe kur kete gje e ben shpesh e ve dhe tjetrin ne dyshime per ndjenjat e tua. Dhe fillojne mendimet me do apo i thote keto gjera sa per te kaluar radhen. Dhe pastaj nga keto mendime vjen edhe "bezdisja". Personalisht mendoj se ndjenjat mund te shprehen me "vepra" dhe fjaleve nuk para u besoj. Dy veta qe duhen e dine kete gje dhe siguria nese ai/ajo te do nuk mund te merret nga fjalet por shihet nga veprimet.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    jam plotesisht dakort me parafolesin !!! ata qe e dine cfare eshte dashuria pra e kane provuar kete ndienje nuk mund te mjaftohen vetem me fjalen te dua gjithmone edhe me fjalet e bukura !!! kerkojne me teper kerkojne veprat te cilat me shume se fjalet tregojne ate qe ne i themi dashuri !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e SARAS
    Anėtarėsuar
    15-05-2007
    Postime
    10
    eshte gjeja me e bukur te maresh nje (sms )nga nje njeri ne te cilin te shpreh ate qe ndien ne cdo moment
    vajza nuk e humb kurr interesin e nje diali perkundrasi, mjafton te jet i sinqert

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    vajzat skan pse humbin interesin kshu sepse kush e ka me ta hipme kush e ka e me te zbritme ne Meshkujt at pun kemi me i ba qefin nese e meriton at qef nese se meriton jemi dhe ne meshkujt qe e humbim interesin ndaj femres, se kur nje femer te bahet bajat cke ēe do.

PS: po kur tmarin ne tel me mjes baaaaaa tacarojn i vete menja qe dhe ne enderr i trrathtojme
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BaBa : 18-05-2007 mė 10:12

Wćy ųf tħé Šąwņ Maska e _Elena_
    Anėtarėsuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Nuk te ka rene per pjese ndonje maratonomak i bezdisur si shoku tanku ty,qe te te thote 48 ore ne 24 te dua" pa e shikon,ka apo nuk ka mundesi
    Tanku ndersa une them qe nuk do merzitesha kur dhe nuk do humbisja interesin te ai person do te thot qe kot nuk flas,dicka di dhe une
    Rrespekt per ty miku im

Citim Postuar mė parė nga bebushja
    Dashuria eshte si femija, mos e ler pa ushqyer ,ushqehe mire , por mos e tejkalo ushqimin sepse femija e nxjer tepricen.............ashtu dhe dashuria .
    Boo Booo here e pare qe po e degjoj kete krahesim
    Mund ta beje kete krahesim por ne teme tjeter
    Ndodhe qe femija mund te nxjerr tepricen,por te rrall jan ata,pasi shumica han dha jane marshalla,bucko

Mos vall te gjithe ju qe mendoni se kur nje mashkull shfaq dashurin e tij ne menyra te ndryshme dhe shpesh,nuk keni njofur dashurin e vertet?!
    Ska gje me te bukure kur shikon personin e zemres tende te shpreh dashurin
    Kjo vlen vetem kurr te dy palet e duan njeri tjetrin me gjithe shpirt
    Nqs femra ka dike prane per te kaluar kohen atehere po,mund te thot qe eshte e mundur te humbas interesin te ai person

Citim Postuar mė parė nga SARAS
    eshte gjeja me e bukur te maresh nje (sms )nga nje njeri ne te cilin te shpreh ate qe ndien ne cdo moment
    vajza nuk e humb kurr interesin e nje diali perkundrasi, mjafton te jet i sinqert
    Jam i te njejtit mendim

Rrespekt per te gjithe ju!

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Do e thoja dhe une nje mendim po me mire spo flas se sme takon
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Islami Ndėrmjet Lindjes E Perėndimit
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 69
    Postimi i Fundit: 21-06-2011, 13:41
  2. Autostrada Durrės-Kukės mbaron ne qershor 2009
    Nga ganoid nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 739
    Postimi i Fundit: 02-08-2010, 18:05
  3. Pse Shqiptaret Ne Pergjithsi Vendosin Interesin Personal Para Kombtar
    Nga detiad nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 04-06-2009, 15:59
  4. Vetėvendosja proteston dhunshėm kundėr planit tė Ahtisarit
    Nga Alienated nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 769
    Postimi i Fundit: 02-01-2008, 08:50
  5. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-09-2005, 17:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •