Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 67
    SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA
    Pershendetje,

Po me habit ky lloj gjykimi!
    Neper procedura penale denohet me burg nje shites droge dhe jo ai qe gjen vdekjen nga ajo!
    Ne nje vrasje denohet krimineli dhe nuk mund te denohet viktima...
    Ketyre njerezve qe japin dhunen une per vete do tu jepja nje denim te merituar dhe nuk mund ti quaj aspak "viktima",sepse nuk jane ata te tille!
    As te semure psiqike nuk mund te them,po thjesht njerez te keqinj,te paekuilibruar dhe koshiente per ate dhune qe perdorin!
    Me ndihmen tone ne mund te bejme shume,me teper se cti mendon!
    Ne rradhe te pare ndihme do ai qe vuan nga dhuna...dhe jo ai qe e jep!

respekte

Pershendetje DI_ANA.
    Mos u habit aq shume nga pergjigja ime pasi po te vepronim sipas Kodit Penal i takon qe te japim denim 80% meshujve ne bote.
    Duke ndihmuar ata njerez qe vuajne nga kjo Dhune nuk zgjidhim problemin por e anashkalojme ate.

Flasim si mund te ndihmojme te sherohet kjo plage jo si mund ta lehtesojme dhimbjen.

Respekte.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga IL__SANTO : 25-05-2007 mė 10:15
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga maty
    deri tani me duket se eshte folur vetem per dhunen fizike ne cift, po ajo psikologjike? .

Dhuna fizike eshte ne rradhe te pare nje vuajtje shpirterore,nje dhune psikologjike!
    Para veprimit te dhunshem fizik eshte ai i fjaleve,fjale te cilat plagosin dhe vrasin vleresimin e personit dhe respektin ndaj vetes!
    Nuk mund te kete dhune fizike pa ate psikologjike,qe te dyja bashke perbejne kete fenomen te shemtuar te kohes sone...nje fenomen ku ne te cilin ka viktima dhe keqberes!

respekte
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga IL__SANTO
    Pershendetje DI_ANA.
    Mos u habit aq shume nga pergjigja ime pasi po te vepronim sipas Kodit Penal i takon qe te japim denim 80% meshujve ne bote.

Mendon qe kjo shifer qe ti jep eshte e drejte?
    Mendon qe eshte humane te kete nje perqindje kaq te madhe meshkujsh te cilet ushtrojne dhunen?!
    Une jam per kodin penal dhe per denimin e dhunes,jam per ligjet qe ekzistojne dhe qe vetem me anen e tyre mund te ndryshojme keta lloj njerezish,nqs mund ti quajme te tille ne te vertete!!!!
    Kodi penal eshte drejtesia vete Il__Santo!Dhe vetem asaj i besoj!

respekte
    "Carpe Diem"

ThE KinG Maska e Imperator
    Anėtarėsuar
    23-04-2007
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    448
    Te mbeshtes plotesisht mendimin Diana, le te denohen te gjithe ata qe ushtrojne dhune ndaj femrave, pasi jane vetem parazite te shoqerise dhe sa e felliqin kete vend, jane njerez pa moral pa kulture dhe i bejne rende tokes. Jane njerez qe vetem forces fizike nuk kane asnje lloj force tjeter, as force arsye, as force inteligjence e asgje prej gjeje. Jane njerez qe nuk meritojne te jetojne te lire e te bejne ē'te duan mbi femrat vetem e vetem se femrat jane nje qenie me e dobet nga meshkujt dhe me pak e mbrojtur. Pra, meqe femra eshte me pak e mbrojtur duhet te dale e ta mbroje dikush, dhe kete nuk e ben asgje me mire se kodi penal, qe sipas mendimit tim duhet zbatuar me perpikmeri ndaj kujtdo ne menyre te barabarte e pa ndarje klasash.

Imperator
    Albanian Perandory

Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar mė parė nga Imperator
    Te mbeshtes plotesisht mendimin Diana, le te denohen te gjithe ata qe ushtrojne dhune ndaj femrave, pasi jane vetem parazite te shoqerise dhe sa e felliqin kete vend, jane njerez pa moral pa kulture dhe i bejne rende tokes. Jane njerez qe vetem forces fizike nuk kane asnje lloj force tjeter, as force arsye, as force inteligjence e asgje prej gjeje. Jane njerez qe nuk meritojne te jetojne te lire e te bejne ē'te duan mbi femrat vetem e vetem se femrat jane nje qenie me e dobet nga meshkujt dhe me pak e mbrojtur. Pra, meqe femra eshte me pak e mbrojtur duhet te dale e ta mbroje dikush, dhe kete nuk e ben asgje me mire se kodi penal, qe sipas mendimit tim duhet zbatuar me perpikmeri ndaj kujtdo ne menyre te barabarte e pa ndarje klasash.

Imperator

Pershendetje Imperator.Me kete fjalimin tend me rrenqethe mishin duke na shpalosur dobesine e femrave perpara nesh.Po kur qenkan kaq inferiore ndaj nesh dmth qe nuk ekziston edhe Barazia atehere.

Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA
    Mendon qe kjo shifer qe ti jep eshte e drejte?
    Mendon qe eshte humane te kete nje perqindje kaq te madhe meshkujsh te cilet ushtrojne dhunen?!
    Une jam per kodin penal dhe per denimin e dhunes,jam per ligjet qe ekzistojne dhe qe vetem me anen e tyre mund te ndryshojme keta lloj njerezish,nqs mund ti quajme te tille ne te vertete!!!!
    Kodi penal eshte drejtesia vete Il__Santo!Dhe vetem asaj i besoj!

respekte

Pershendetje DI_ANA.

Edhe une si tyja jam per kodin penal por pak me me pak urrejtje sea tyja.Ti vertet mendon se duke zbatuar ligjet ne fuqi (Burgosjen apo Arrestimet) behn koshient personat e dunshem????Shiko pak realitetin ne sy edhe mos ik me idene si duhet te funksiononte bota por Si funksionon akualisht.
    Mendoj se shumica mbasi te denohen per dhunen e ushtruar do dalin akoma me te dhunshem se me pare.

Respekte.

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Pershendetje DI_ANA.

Edhe une si tyja jam per kodin penal por pak me me pak urrejtje sea tyja.Ti vertet mendon se duke zbatuar ligjet ne fuqi (Burgosjen apo Arrestimet) behn koshient personat e dunshem????Shiko pak realitetin ne sy edhe mos ik me idene si duhet te funksiononte bota por Si funksionon akualisht.
    Mendoj se shumica mbasi te denohen per dhunen e ushtruar do dalin akoma me te dhunshem se me pare.

Respekte.

Atehere kush do te ishte solucioni i pershtatshem sipas teje??!!
    Jam teper kureshtare ta di..
    Ne pritje te pergjigjes tende,derman!
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    solucioni mendoj une duhet te jete ky

mos- perfeksionimi i peremrit pronor imi/imja

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Imperator Lexo Postimin
    Te mbeshtes plotesisht mendimin Diana, le te denohen te gjithe ata qe ushtrojne dhune ndaj femrave, pasi jane vetem parazite te shoqerise dhe sa e felliqin kete vend, jane njerez pa moral pa kulture
    Pajtohem plotesisht me mendimin tend,por dhuna ne kete bote ka permasa aq gjigande saqe dhe Kodi Penal eshte i pafuqishem kunder saj!
    Le te urojme dhe shpresojme nje bote me te mire....
    "Carpe Diem"

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Nje burre qe ushtron dhune ndaj nje gruaje, ai kot i thote vetes burre.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •