vete fjala nene eshte nje nder.pastaj mjafton qe nenes ti shprehesh dashurine dhe ajo eshte e kenaqur,sa per ta nderuar mjafton qe mos te besh ato qe ajo porosit..................gocat e dine mire se per cfare e kam fjalen.
vete fjala nene eshte nje nder.pastaj mjafton qe nenes ti shprehesh dashurine dhe ajo eshte e kenaqur,sa per ta nderuar mjafton qe mos te besh ato qe ajo porosit..................gocat e dine mire se per cfare e kam fjalen.
jetoni per veten tuaj
Where does a thought go when it's forgotten?
hahahahaha sa kom qesh se mu kujtu i shoqja jeme mkat tret tuj la xhamat e dritoreve ene tuj bo muhabet me mu. u shkri mo e desh ra prej dritares
amon koraxon se po marojshin vitet kshu qi duhej me i la filxhonat se sbo per vit tri.
no glove no love
Filxhonat s'ishin gjo hic, por ngrirja e "chentrove" me niseshte ishte kulmi.
Kto gjona jane me qajt e me qesh Tiktaku. Pale ajo menuja per darken e vitit te ri. Ne ...I mean poplli jon ka qene shume i varfer. Ne ekstrem. Si i benim qoftet ne me 100 a 200 gr mish t'grire? Mos flas per te tjerat.
E ne teme tani, ne shqiptaret me shume se te tjeret duhet me e nderu nenen , se ka heq t'zit e ullinit . E ti tiktak hiq dore nga PS , se s'ka lezet.![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Duke e respektuar per ate qe eshte dhe ate qe ajo mendon !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Silence : 12-12-2007 mė 19:47 Arsyeja: james douglas se pash mire ..lol
Hapėsja e temės e ka fjalėn; tė nderosh nėnėn, jo ta ndrrosh.
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
Nena eshte thesari me i ēmuar....Nena nderohet me dashuri,nenen e nderojme per ate qe nje dite ne behemi,njerez me vlera te pastra morale,njerez me dije dhe kulture,njerez humanitare dhe te pergjegjshem per jeten!
Per te gjitha nenat...
Nėnė...
Nisa rrugėn e gjatė tė jetės me kokėn e kthyer nga ti. Me imazhin tėnd nė sy, nėna ime e munguar. Shpesh, kur shiu trokiste jashtė, i zymtė e gri, ndjeja melankoli nė pentagramin e kujtimeve tė mia. Ti, si fllad i lehtė, fluturoje lehtė e ėmbėl si melodi magjike harpe. Ti ndodheshe kudo; nė petalet e shpėrndara tė trėndafilave tė dashurisė sė braktisur, ti ndodheshe nė timbrin e zėrit tim, ti ndodheshe nė thellėsitė e trazuara tė vėshtrimit tim tė kadifenjtė, nė ecjen time, por mė shumė nė thellėsitė e shpirtit tim.
Tė kėkoj nėnė! Nėna ime e munguar. Mos rri mbas resh, por eja dhe ndriēo jetėn time, kam nevojė pėr ty, pėr ledhatimet e tua.
Por unė e di. Ti s’mund tė kthehesh. Por mė sheh. E di qė mė sheh. Tė pėrfytyroj tek rrėshqet mbi zambakė tė bardhė, buzėqeshja jote pikėzuar me pluhur yjor. Nėna ime mė mungon. Ti nuk mė pe tek rritesha sepse kishe ikur. Tres vėshtrimet nė horizontet mbushur me re e tinguj. Ku je? Ku ndodhesh nėna ime? Ti dallėndyshe arratisur trojeve misterioze! Ti ėndėrr e ėmbėl joshėse! Ti nėnė!
Nga: Adriana Dyrmishi
Respekte per nenat!
"Carpe Diem"
Krijoni Kontakt