Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 42
    o ju une se di po nuk e di e sata her eshte qe u them mos u merni me kete njeri , po ju a nuk e shihni se ai eshte mesuar tu besoj PIKTURAVE , e ka pare dikund ate pikture dhe ja menjehere ben barazime ne mes te kesaj dhe asaj feje pa mare parasysh se per cilem fe behet ljale . une nuk e di per cfare kuriozitetesh po flet e ke pare nje foto dhe menjehere bazohesh ne te . po o ti njeri me fal po KURANI nuk bazohet me foto ne asnje flete te KURANIT nuk e kemi foto , ose ti kur ke qene " MUSLIMAN" EDHE PSE DISHOJ SE KE QENE . MOS KE LEXUAR NDONJE KURAN ME FOTO .

1+1+1= 3 e jo 1

ALL-LLAHU EKBER

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever
    Flas vetem per kuriozitet dhe aspak si i krishter.

Se pari fjala grua permendet 30 here e jo 24 here. Edhe fjala burre permendet 35here e jo 24 here. D.m.th. edhe ato cfare shperblimi marrin ne parajse, seks apo cka, apo behen edhe ato meshkuj qe t'i shijojne 'te mirat' e xhenetit sepse askund ne Kuran dhe Hadithe nuk permendet shperblimi per to si femra, por per meshkuj po? Dhe po ta shohesh gruan tende duke shijuar 'te mirat' e xhenetit a do ta xhelozojshe pasi qe paska keso shperblimesh per to?

Respekt dhe pershendetje nga Mesia4ever.

Je i sigurt ose ja fut kot , ashtu sic te kan mesuar ata misionaret ?!! Ta kam thene edhe me pare , por ti nuk kupton , njeri duhet te lexoj dhe gjerat ti vertetoj vet e jo te bazohet ne thenie e misionareve !!
    Sa i perket numrave , a eshte 24=24 ose 30=35 sci thua ti , shfleto pak webin !!!

Me respekt Gostivari_usa

P.S. "nuk me tregove nese ke edhe ndonje tjeter te konvertuar ne familje - vetem per kuriozitet te pyes "

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    por deshmitaret e jahes(pss...jahovait) ata nuk kan baze se ku te bazohen dhe eshte i njohur fakti se ideologjia e tyre eshet ndertuar me vjedhje te fakteve nga islami dhe fete tjera...

"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Ne fakt nese duam te respektojme kuptimin e vertete qe ka fjala terrorist me kete nofke duhet emertohen kryqtaret.Qe nisen te zhvasin boten nga India deri ne Afrike e Amerike me kryq ne dore dhe duke rrejt njerezit me karamele te shenjta..dhe shife mizerjen cfare teme qe ka hap.Thote meqe deshmitaret e jehovahit kane pikturuar nje foto ku duket nje burre nen hije te pemes nje grua dhe disa femije dhe meqe nje ajet i Kur'anit u premton besimtareve burra qe ne parajse do te kene bashkshortre te pastra e do rrine poshte hijeve atehere ky tekniku me kryq ben lidhjen e shkurter--->deshmitaret e jehovahit te ngjashem me muslimant.Jo nuk jan te ngjashem.Jan nje pjelle e kryqtareve,nje derivat i keq i juaji qe kan cuar shume te pafajshem deri ne eliminim fizik me perrallat e tyre.Gjejeni ndonje ngjashmeri mes Islamit dhe moroneve tashti..

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa
    Je i sigurt ose ja fut kot , ashtu sic te kan mesuar ata misionaret ?!! Ta kam thene edhe me pare , por ti nuk kupton , njeri duhet te lexoj dhe gjerat ti vertetoj vet e jo te bazohet ne thenie e misionareve !!
    Sa i perket numrave , a eshte 24=24 ose 30=35 sci thua ti , shfleto pak webin !!!

Me respekt Gostivari_usa

P.S. "nuk me tregove nese ke edhe ndonje tjeter te konvertuar ne familje - vetem per kuriozitet te pyes "
    Tregoji 24 ajete pra, une do te gjej edhe ajete tjera qe permenden ato fjale, por nuk ka rendesi tani kjo.

Nuk ka pasur konvertim tek une, i kam lene ritualet dhe kam pranuar Jezusin si Shpetimtarin tim. Nuk ka qene nevoja as qe nje misionar te me flase per Jezusin se kete e ka bere Bibla. Nuk ka rendesi se a ka 'te konvertuar', disa heret apo vone do ta pranojne Jezusin. (une do ta quaja me shume pranim i Jezusit, e jo konvertim).

Pershendetje dhe respekt.

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    a ske turp te thush budalliqe te ktij lloji se Islami qenka i ngjashem me deshperimtaret e jehovahit?
    Po dihet botrisht qe esht nje derivat i keq i krishterimit
    Ah terroristat e vegjel me kryq ne qafe e pushke mas b.ithe qe u qa zemra per drejtsi e barazi

rrini ne shpi mos shkoni tuj fut hundet ne hambaret e dunjase e nuk u vjen askush as te kullat as te stacionet po ju rri b.itha rehat juve..? nuk ju rrin
    e jezusi ju mallkon cdo dite e cdo nat per veprat tuaja te shemtuara qe beni ne emer tij

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga FLORIRI
    Ne fakt nese duam te respektojme kuptimin e vertete qe ka fjala terrorist me kete nofke duhet emertohen kryqtaret.Qe nisen te zhvasin boten nga India deri ne Afrike e Amerike me kryq ne dore dhe duke rrejt njerezit me karamele te shenjta..dhe shife mizerjen cfare teme qe ka hap.Thote meqe deshmitaret e jehovahit kane pikturuar nje foto ku duket nje burre nen hije te pemes nje grua dhe disa femije dhe meqe nje ajet i Kur'anit u premton besimtareve burra qe ne parajse do te kene bashkshortre te pastra e do rrine poshte hijeve atehere ky tekniku me kryq ben lidhjen e shkurter--->deshmitaret e jehovahit te ngjashem me muslimant.Jo nuk jan te ngjashem.Jan nje pjelle e kryqtareve,nje derivat i keq i juaji qe kan cuar shume te pafajshem deri ne eliminim fizik me perrallat e tyre.Gjejeni ndonje ngjashmeri mes Islamit dhe moroneve tashti..
    Po more me gjith qejf.
    http://www.bible.ca/islam/islamic-mo...milarities.htm

. Both were to restore the long lost faith as the one true religion. Islam makes claim that Adam and Abraham were Muslims, a claim that is as ridiculous as it is undocumented from either history or archaeology. Mormons make the unsubstantiated claim that the church in the first century were Mormon.

Muhamedi dhe Josef Smithi.

Both claimed to be a final prophet of God.

Both were polygamists who had many wives.

Both the Islam and Mormon religions have those who follow the "original doctrine" of the founding leaders and like these founding leaders, are violent, polygamists, and have revelations justifying their evil actions.

Pastaj ka edhe shume ngjashmeri te tjera te Islamit me d.J. Me mire te them engjujt i kane perzier me Trinine. D.J. thone se Jezusi eshte engjulli Mikael (Mukaili), e Kurani thote se Shpirti i Shenjte eshte enjulli Gabriel (Xhebraili).

16:102. Thuaj; "Atė (Kur'anin) e solli "Ruhul Kudus" - Shpirti i Shenjtė - plot vėrtetėsi nga Zoti yt, pėr t'i pėrforcuar edhe mė ata qė besuan, dhe pėr tė qenė udhėrrėfyes e myzhde pėr myslimanėt.

Meka (Arabi Saudite) = Salt Lake (ShBA).

Pershendetje, ia kaloni mire.

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    a ske turp te thush budalliqe te ktij lloji se Islami qenka i ngjashem me deshperimtaret e jehovahit?
    Tema quhet:
    Ngjashmeri rreth parajses (deshmitaret e Jehoves dhe myslimanet)

Tung, te pershendes.

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Ti qenke seriozisht cop druni
    Nuk ka nevoj Jezus Krishti per tipa si ti te ulen ne tryeze me te dhe qe i kan duart me gjak te pafajshem e gjuhet me mllef e shpifje e zemrat me urrejtje e verberi.

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Ti qenke seriozisht cop druni
    Nuk ka nevoj Jezus Krishti per tipa si ti te ulen ne tryeze me te dhe qe i kan duart me gjak te pafajshem e gjuhet me mllef e shpifje e zemrat me urrejtje e verberi.
    Nuk ma lejon besimi, besimi im thote qe t'i dua edhe armiqte e mi, gjithashtu thote t'i bekoj ata qe me mallkojne, ta dua fqinjin tim si vetveten, kam hequr dore une nga keto qe thua ti kur kam pranuar Jezusin.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dialogu i Muslimanit me Krishterin
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 147
    Postimi i Fundit: 07-05-2013, 10:59
  2. Muhamedi a.s. sipas kėndvėshtrimit tė krishterė
    Nga presHeva-Lee nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-04-2010, 22:15
  3. Evropa dhe Islami: pėrvojat e pėrbashkėta dhe e ardhmja
    Nga Sabriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 03:45
  4. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  5. Qëndrimet e Perëndimit ndaj Islamit dhe mulimanëve
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 15-02-2006, 17:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •