Close
Faqja 18 prej 20 FillimFillim ... 81617181920 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 195
    100%Shqiptar Maska e DJAL_PELIVAN
    Anëtarësuar
    04-12-2006
    Vendndodhja
    Texas USA
    Postime
    291
    Per mendimin Tim Ndodh Te Njeres pa karakter pa edukat
    Se po Te jen Njerez Tamon Nuk Ndodh Ndarja
    Tek Njerezit e Tille Ndodhin Ato Gjona

Uroj Fat Gjitha Gocave dhe no cit-Chat Tek Un se e Dij Qe me Kan inot :P
    ahahahahahahahah
    BanDa-BuTueSi

Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Ne rast se ti dashuron dike, edhe ajo arrin te tallet me ty.. me vjen keq po nuk qenke i zoti vetes.

Nejse e lashe kte debat, sme intereson aspak.
    Pik se pari kemi lloj lloj keqtrajtimesh, ato qe i verejm dhe ato qe s'i verejm dot.

E, se dyti, nese ti dashuron dike marrezisht ajo mun te te keqtrajtoj si do vet, mbase, i dashuruar, ti s'je ne gjendje t'i perceptosh te gjitha gjerat rreth lidhjes suaj ne marginale se c'behet e se c'jo.
    -Kemi femra te talentuara mu per kso punesh, kemi nga ato qe kan 2 dashnor e as njeri e as tjetri s'ia kan iden per kte fare. Nuk ka te bej me se kush esht cka (i shkathet apo jo), pasi qe kur e dashuron edhe dhe i beson, apo jo.

Per fund mund te te them, mos thuaj kurr kurr, se po qe se e dashura jote do ishte manipuluese ateher s'ke shans ta zbulosh.
    __________________________________________________ __________

SaS, i nderuar, thjesht un mendoj kshu, qe s'ka e as s'do te ket mbarim te mir, sepse o gjaknxeht o jo thashethemet s'kan per t'u ndalur kurr derisa ajo qe ti ke keqtrajtuar dhe e ke len nuk fillon nje dashuri te re. Vetem ateher per ish-te dashuren tende je nje kapitull i mbaruar, qe do te thot se ti deri ateher do ngelesh i shar.
    __________________________________________________ ____________

DIANA, e nderuar, s'ka gje. Flm per respektin, gjithashtu respekt.
    __________________________________________________ ______________

Ju flm per mirekuptim!

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    nese ka luajtur shume mire ka bere nese e kam lejuar nje gje te tille une !!! eshte e thjeshte nese ka luajtur ka gjetur vendin e pershtatshem !!! ata qe e mbajne veten per te zgjuar nuk bien pre e te tilla lojrave !!! sidomos ty qe te kemi nje nga mendjet e ndritura te ketij forumi ( eshte seriozisht nuk eshte shaka as kunje ) .

se mendoja se ti blu sky mund te kishe ndienja ( shaka ) !!!

Ps : dashuria gjithmone e sinqerte eshte !!! njerzit qe keqperdorin kete ndienje jane te rreme!!!
    Thashe gje qe po flisja per veten?

Te te them te drejten, SaS, ishte auto-kritike; jam une ajo qe "luan" Po mundohem keto kohe te ve mend por s'te le ti...

Tani, ne derrasa te kalbura realisht s'me ka rastise te shkel aq sa te me lere trauma, por s'heq mundesine qe mund te ndodhe, legene ka kudo, e te me ndodhte, vallai s'do isha kenaqur derisa t'ja kisha kthyer 10-fish.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 24-04-2008 më 18:38
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Ah, se harrova t'i shtoja temes: Te dashurosh do thote te ndjesh emocione ekstreme me raste, fyerja mund te jete nje shprehje e nje vrarjeje shpirterore te thelle, aq sa te nxjerr nga karakteri, te deformon.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 24-04-2008 më 18:54
    Kam vetem nje limit: qiellin!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Ka vend per kerkim faljet ne nje lidhje abuzuese? Le te filozofojme i cike ne lidhje me origjinen e ofezes: nje vrarje shpirterore e thelle. Nje fyerje s'ka si te jete ekuivalente me nje lendim shpirteror.
    gjithmone ka vend per falje !!! koka e falur nuk pritet apo jo ???

varet nga kush e merr fyerjen !!!

le te filozofojme pak !!! njeriu dihet qe eshte qenie egoiste !!! pse e mbyti egoizmi dashurine per pak sekonda pasi dihet qe ai e donte ate apo ajo e donte ate ???

sepse ndienja eshte cenuar egoja u prek edhe arsyeja humbi !!!

megjithate fyerja merr permasat e nje lendimi shpirteror kur na behet nga nje zemer qe e duam shume edhe nga nje goje qe jemi mesuar te puthim !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    gjithmone ka vend per falje !!! koka e falur nuk pritet apo jo ???
    Nese e dashura do te tradhetonte, edhe pastaj do te thonte "me fal" si do veproje?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    do e falja kjo eshte e sigurte por ama sdo ishte me me mua !!! as nuk do merrja mundimin ta shaja ncncncncnc !!! vetem secili per hesap te vet nese do ndodhte nje gje e tille !!!

e dyta nese do me tradhetonte si thua ti ka faj gjithmone ai qe tradheton ???
    Pse kush e ka fajin nese ajo/ai tradheton? Mos valle e ka edhe pala tjeter, se X-i ka qejf te beje sex me x person? Normale qe ai qe tradheton e ka fajin, ndaj meriton ta shash ta ofendosh, madje edhe ta beshtysh ne surrat, edhe ti thuash ik pirdhu. Tradhetia nuk tolerohet. E lehte ta thuash, secili per hesap te vet, po personalisht nese do me tradhetonte e dashura, se di.. do e hante ndonje shpulle qe ti benin syte xixa, edhe ndonje sharje nga pas, sdo ishte keq.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Pse kush e ka fajin nese ajo/ai tradheton? Mos valle e ka edhe pala tjeter, se X-i ka qejf te beje sex me x person? Normale qe ai qe tradheton e ka fajin, ndaj meriton ta shash ta ofendosh, madje edhe ta beshtysh ne surrat, edhe ti thuash ik pirdhu. Tradhetia nuk tolerohet. E lehte ta thuash, secili per hesap te vet, po personalisht nese do me tradhetonte e dashura, se di.. do e hante ndonje shpulle qe ti benin syte xixa, edhe ndonje sharje nga pas, sdo ishte keq.
    persa i perket pyetjes qe te bera vrije pak mendjen pakez fare sepse nje nje tradheti jo cdo here e ka fajin ai qe tradheton por mund te jete bashkefajetor me personin qe ka ne krah !!! tradhetia nuk eshte vetem tradheti fizike !!! mbi te gjitha eshte tradheti shpirterore !!! ana fizike eshte ajo qe shikohet pra maja e ajsbergut !!! megjithate edhe njehere po te them vrije pak mendjen se mund te dali qe e ka fajin edhe pala qe tradhetohet ku i dihet !!!

persa i perket ceshtjes se dyte skam prekur ndonjehere ndonje femer me dore qe ta bej sot !!! pra do e falja po sdo ia harroja eshte shume e thjeshte !!! megjithate jemi njerez te ndryshem edhe kemi reagime te ndryshme persa i perket shume ceshtjeve apo probleme !!! prandaj eshte e bukur jeta !!!

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    tradhetia nuk eshte vetem tradheti fizike !!! mbi te gjitha eshte tradheti shpirterore !!! ana fizike eshte ajo qe shikohet pra maja e ajsbergut !!! megjithate edhe njehere po te them vrije pak mendjen se mund te dali qe e ka fajin edhe pala qe tradhetohet ku i dihet !!!
    Me kto mendime qe ke, duket sikur je duke i paraprire ndonje tradhetie te mundshme nga ana jote. Mos e tradheto partneren, leji llafet piskuriq.
    Njeriu qe tradheton, do kopace kokes, jo ti thuash te kam falur.

Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Me kto mendime qe ke, duket sikur je duke i paraprire ndonje tradhetie te mundshme nga ana jote. Mos e tradheto partneren, leji llafet piskuriq.
    Njeriu qe tradheton, do kopace kokes, jo ti thuash te kam falur.
    me mire te vdes se ta tradhetoj !!!megjithate jane mendime shume te mira vetem se duhen pare me shume kujdes !!! me beso !!! ty te kam shok nuk mund te te genjej !!! lakuriq me the se nuk e mora vesh !!!

jam i mendimit qe tradhetia falet por nuk harrohet !!! i vetmi faj qe nuk mund te kthhet mbrapsh edhe te tolerohet por ama te falet edhe secili ne rrugen e tij !!!

Faqja 18 prej 20 FillimFillim ... 81617181920 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ndarja e Maqedonisë do të jetë e pashmangshme
    Nga Faik në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-05-2009, 07:00
  2. Dalja nga ndarja e fese - Vizita e Papes fillim historik.
    Nga DYDRINAS në forumin Toleranca fetare
    Postimi i Fundit: 02-12-2006, 08:25
  3. Ndarja e fjalëve në fund të rreshtit
    Nga sadete71 në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-10-2006, 09:14
  4. Moore: Ndarja e Kosovës, recetë për rindezje të konflikteve
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Postimi i Fundit: 26-04-2006, 23:53
  5. Petersen: Ndarja e Kosovës nuk është opsion
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 01-03-2005, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •