Close
Faqja 6 prej 20 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 195
    In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA
    THeodora,

Me fal po po ,nderhyj pak ne ket debat qe ke bere me Sas!

Duke qene ne rradhe te pare femer dhe si e tille shume e lenduar,personalisht mike te kuptoj shume mire...te kuptoj per faktin qe duke qene e zhgenjyer sikurse mund te kesh qene edhe ti,edhe une kam menduar pak a shume te njejten gje!

respekte

o diana ka edhe plot meshkuj qe jane zhgenjyer por ama nuk kane bere si me qene fundi i botes !!! jeta ka edhe ndarje po te thuash qe seksi i kundert eshte si puna e qeneve ofendon veten se ju me qente po rrine !!! ne kete rast gabimi bie mbi femrat qe rrine me ne ^qente^ !!! nejse se boll e kam lodhur koken me keto debate !!! gjithe te mirat diana !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

LUNAE. Maska e katilesha007
    Anëtarësuar
    19-01-2007
    Vendndodhja
    Altera parte lunae!
    Postime
    29
    Fjala "sharje" sikur e rendomtizon shume fjalen ndarje ,prej se ciles nenkuptohet nje lidhje me nje person qe ti e ke konsideruar si gjysma e vetes ,per aq kohe sa ke qendruar me te.....Mua personalisht nuk me ka qelluar te shahem me kend ...,sepse nuk kam perjetuar nje ndarje....,por mendoj se ne dy njerez qe duhen...apo qe mund te jene miq te mire ( qe mos ta limitojme vetem ne sektorin e dashurise)....edhe ne ndonje periudhe konfuze,,,caluese te marredhenies se tyre nuk duhet kurrsesi te banalizojne rendesine e asaj qe kane ndertuar bashke me sharje.As qe nuk dua ta mendoj kurre ,qe pasi kam investuar ne dicka me mish e me shpirt...pasji kam dhurar emocione...ndjenja ...dashuri.....miqesi...sinqeritet....e te gjithe te ketij lloji..personi qe kam perball qe deri dje me donte dhe rrinte me mua duke shijuar frytet e ndjesive te dhurara prej meje ta finalizonte dicka...me Sharje........hmmmmmm...........shume larg menyres sime te te berit te gjerave eshte Sharja.....e cila ne thelb tregon vetem dobesine e personit qe e shpreh....tregon ultesine e tij dhe mohimin e gjithe asaj qe ata kane ndertuar bashke. Pas ndarjes...mund te kete ndonje sqarim....heqje dyshimesh ne menyre qe te ndahemi si miq te mire,qe neser te mos kemi turp ta shohim nj-tj ne sy........,por sharje...,as qe e mendoj....edhe pse nuk e mohoj qe ekziston edhe ana tjeter e medaljes kushume njerez i perfundojne lidhjet e tyre qe nje sharje mundesisht ehde me SMS ....sepse nuk kane kurajon t'i perballen syve....ftyres....qe shohin vedin dhe gjerat qe kane inevestuar ne gjith ekete...sepse ne fund te fundit sharja e partnerit...mikut /es etc etc ne thelb tregon Sharjen e vetes tende...por qe thjesht nga frika dhe dobesia jote e ke projektuar diku tjeter...tek nje person qe eshte i rendesishem per ty..........
    "Hena do te hyje ne syte,varet ne qerpike,therrmohet si lot..." - S.B

udhetare.... Maska e Klaraaa
    Anëtarësuar
    29-08-2003
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    181
    Sharjet/ofendimet... jane extreme qe kalojne 2 njerez pas nje ndarjeje.
    Me shume mund te kritikohet nje lidhje qe nuk ka funksionuar. Ndarja eshte dicka teper personale dhe arsyeja e vertete gjithmone mbetet "jetim". Mgjth varet se cfare ndarjeje apo si ka kaluar ajo lidhje qe ka ardhur edhe ndarja. Ne fund te fundit asnje nuk eshte perfekt, perfekt eshte boring! Nga ana ime do te thoja qe dhimbja e nje ndarjeje, cfare do lloj arsye te kete qene, te mbahet perbrenda dhe me kohen zevendesohet....dhe harrohet....sharjet e fyerjet jane te teperta, sepse ne fund te fundit..nuk ka triumfus! Aty ku eshte dhimbja eshte edhe gezimi....Jetoje jeten, se eshte teper e shkurter per ta mbushur shpirtin me vrer....think positive....dhe meso nga gabimet e te djeshmes....
    Enya-Adiemus

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Klaraaa Lexo Postimin
    Sharjet/ofendimet... jane extreme qe kalojne 2 njerez pas nje ndarjeje.
    Me shume mund te kritikohet nje lidhje qe nuk ka funksionuar. Ndarja eshte dicka teper personale dhe arsyeja e vertete gjithmone mbetet "jetim". Mgjth varet se cfare ndarjeje apo si ka kaluar ajo lidhje qe ka ardhur edhe ndarja. Ne fund te fundit asnje nuk eshte perfekt, perfekt eshte boring! Nga ana ime do te thoja qe dhimbja e nje ndarjeje, cfare do lloj arsye te kete qene, te mbahet perbrenda dhe me kohen zevendesohet....dhe harrohet....sharjet e fyerjet jane te teperta, sepse ne fund te fundit..nuk ka triumfus! Aty ku eshte dhimbja eshte edhe gezimi....Jetoje jeten, se eshte teper e shkurter per ta mbushur shpirtin me vrer....think positive....dhe meso nga gabimet e te djeshmes....
    Jam plotesisht dakort me ty....

Edhe une vete kam share me fjale dike qe kam dashur dhe nuk mund te them qe kam patur te drejte sot..
    Po sic thua edhe ti vete perfeksioni nuk ekziston te asnjeri prej nesh dhe sado te kontrollohemi nje dite do kalojme ne extrem....kalojme sepse humbem dicka,kalojme sepse dikush na beri keq,kalojme sepse duam akoma dhe jemi te paafte te ecim perpara,kalojme sepse jemi qenie te dobeta qe dashurojme dhe ne nje moment ndarjeje ndjehemi ne te vertete jetim...
    Ndjejme sikur cdo gje eshte permbysur dhe thjesht per te shfajesuar egon tone ja veme fajin tjetrit...
    Dhe kjo nuk eshte e drejte...
    Ndarja eshte ndarje dhe skemi pse te urrehemi dhe te ngelim armiq te njeri tjetrit.
    Sado me ofendime te kete qene ndarja mendoj se nuk duhet ta marrim per baze,pasi cdo gje ektreme eshte nje kapricio e inatit tone dhe aspak dicka e thene me zemer...
    Sepse edhe kur ndahemi ai ose ajo do beje pjese ne kujtimet tona!

respekte
    "Carpe Diem"

Sado me ofendime te kete qene ndarja mendoj se nuk duhet ta marrim per baze,pasi cdo gje ektreme eshte nje kapricio e inatit tone dhe aspak dicka e thene me zemer...
    Sepse edhe kur ndahemi ai ose ajo do beje pjese ne kujtimet tona!
    Si do te vinte ty të ofendonte njeri! Nuk do ja merrje për bazë fjalët...!
    Se besoj...ndoshta gaboj...por unë se besoj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ShocK : 15-10-2007 më 14:41

beby Maska e jesu
    Anëtarësuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Dije mire qe nese ajo te shan,do thote qe te dashuron akoma por qe ndihet e pafuqishme per te vazhduar lidhjen
    Sjam aspak dakort me ate cka keni shkruar me larte.
    Ata qe shajne ne ndarjen e nje lidhjeje jane te dashuruar ne nje menyre isterike per mendimin tim, qe e duan tjetrin pran tyre me cfar do lloj monedhe. Edhe pse e shajne , ofendojne, shpifin, ai person po te kthehet serisht ky qe e ofendoi me pare do e prese me krahe hapur edhe pas fyrjeve qe ka bere me pare.
    Ne dashuri te vertet e le tjetrin te largohet edhe te lumturoje edhe pse larg tije. Sa do qe dhemb por kjo eshte e verteta.
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga jesu Lexo Postimin
    Sjam aspak dakort me ate cka keni shkruar me larte.
    Ata qe shajne ne ndarjen e nje lidhjeje jane te dashuruar ne nje menyre isterike per mendimin tim, qe e duan tjetrin pran tyre me cfar do lloj monedhe. Edhe pse e shajne , ofendojne, shpifin, ai person po te kthehet serisht ky qe e ofendoi me pare do e prese me krahe hapur edhe pas fyrjeve qe ka bere me pare.
    Ne dashuri te vertet e le tjetrin te largohet edhe te lumturoje edhe pse larg tije. Sa do qe dhemb por kjo eshte e verteta.

A nuk eshte dashuria vete pjese e natyres histerike humane?!

A nuk jemi ne vete ata qe dashurojme deri ne cmenduri?
    E ke kuptuar forcen dhe magjine e dashurise?

respekte jesu
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga ShocK Lexo Postimin
    Si do te vinte ty të ofendonte njeri! Nuk do ja merrje për bazë fjalët...!
    Se besoj...ndoshta gaboj...por unë se besoj.

Kam ofenduar,me kane ofenduar dhe nje dite per hir te nje dashurie qe kam patur per personin,nuk do ja merrja per baze fjalet..
    Sepse njeriu di te fali,njeriu di te vleresoje dhe mendoj qe ne nje moment te kaluar me nje person nuk mund te mbash mend vetem te keqijat.
    Personalisht une gjithmone kujtoj te mirat qe kam kaluar dhe ndoshta kjo me ben te jem kjo qe jam.
    Ti smund te besosh shume gjera,po ti nuk me njeh dhe nuk e ke te detyruar te me besosh.

respekte
    "Carpe Diem"

Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Kam ofenduar,me kane ofenduar dhe nje dite per hir te nje dashurie qe kam patur per personin,nuk do ja merrja per baze fjalet..
    Sepse njeriu di te fali,njeriu di te vleresoje dhe mendoj qe ne nje moment te kaluar me nje person nuk mund te mbash mend vetem te keqijat.
    Personalisht une gjithmone kujtoj te mirat qe kam kaluar dhe ndoshta kjo me ben te jem kjo qe jam.
    Ti smund te besosh shume gjera,po ti nuk me njeh dhe nuk e ke te detyruar te me besosh.

respekte
    "po ti nuk me njeh"
    Mendoja se të njihja...!
    Ç'do njeri mund te fali, ç'do njeri di të vlerësojë...disa njerëzve i duhet pak më tepër kohë për ta bërë këtë gjë...disa të tjerë e kanë më të lehtë.
    Por ato persona që e kanë më të lehtë, janë po ato që te ofendojnë persëri më shpejt.

Respektet mbaji për vete. Ja kalofsh mirë edhe më fal që replikova me ju e nderuar Diana.

i/e regjistruar Maska e Auroraa
    Anëtarësuar
    02-07-2007
    Vendndodhja
    KOSOVA dhe USA
    Postime
    399
    ehehhehehehe po bre . inati eshte
    Always do right - this will gratify some and astonish the rest.

Faqja 6 prej 20 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ndarja e Maqedonisë do të jetë e pashmangshme
    Nga Faik në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-05-2009, 07:00
  2. Dalja nga ndarja e fese - Vizita e Papes fillim historik.
    Nga DYDRINAS në forumin Toleranca fetare
    Postimi i Fundit: 02-12-2006, 08:25
  3. Ndarja e fjalëve në fund të rreshtit
    Nga sadete71 në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-10-2006, 09:14
  4. Moore: Ndarja e Kosovës, recetë për rindezje të konflikteve
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Postimi i Fundit: 26-04-2006, 23:53
  5. Petersen: Ndarja e Kosovës nuk është opsion
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 01-03-2005, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •